@posejdon
bas sam gledao ujutro emisiju gdje je gostovao. kaze i on sam da je predlagao nesto slicno kao sto predlaze udruga. cekamo malog Plenkija da makne onog pajaca a onda cekamo i model nagodbe od strane udruge. bitno nam je da se vidi da se moze i drugacije rijesiti ova zavrzlama.
Današnja izjava Grubišića:
“I ja se slažem sa Udrugom manjinskih dioničara da su Agrokor trebali dokapitalizirati hrvatski mirpovinski fondovi, a taj svoj stav sam iznio još prije 8 mjeseci. Za to postoji više razloga…. ”
Današnja izjava Fižulića:
“Situacija u Agrokoru je primjer moralnog hazarda u kojem grupa ljudi upravlja tuđom imovinom bez ikakve odgovornosti, a isključivo za vlastiti interes.”
“Ako Plenković ne smjeni Ramljaka na sebe preuzima odgovornost nečinjenja!”
zar ti doista misliš da to zanima ikoga od vjerovnika, osim nesretnika koji su zaglavili u todexu? zar doista misliš da će se bilo koji vjerovnik ili dobavljač odreći svog, ionako već smanjenog dijela koji treba dobiti, da bi dao nešto sadašnjim dioničarima?
opasno je živjeti u iluzijama, a još opasnije ulagati temeljem istih
[/quote]
@Popolo
nitko te ne traži da ulaziš, dapače takav kao ti i da kupi će brzo van pa samo štetiš.
@PR
što je više za dobavljača
a/sad dobiješ 30% vlasništva, a onda ti ALIX odredi kupca za 30% toga što dobiješ
b/sad dobiješ 20% vlasništva i od malih na ZSE dobiješ 100% od tih 20
Toliko o matematici
"Ako Plenković ne smjeni Ramljaka na sebe preuzima odgovornost nečinjenja!"
radi šta god hoćeš samo nemoj fižulića ako boga znaš. tko tom liku u opće daje medijski prostor?
"Ako Plenković ne smjeni Ramljaka na sebe preuzima odgovornost nečinjenja!"
Ma može on pričati i željeti što god, Fižulić je imao priliku pokazati se na igračkama… pa znamo kako je to završilo…. beba i zvečka.
Uvjeren sam da nagodba ide, ma što stajala na putu.
HDZ i vladajući moraju to napraviti čim čim prije …. što će biti bolje i za ispaćeni zse
Naravno da je bitan omjer.
Naravno da je ulog od cca 800 milijuna kuna samo 0,8% od njihovih 90 milijardi kuna
Ali svejedno moja penzija ce zbog nijh biti manja
Znas li da je maksimalna penzija limitirana na oko 1000 EUR-a neovisno koliko si uplacivao, ovo naravno ne vrijedi samo za povlaštene mirovne.
Pa ako je tebi svejedno da netko izgubi 800 milijuna kuna u Ledu, a da ne pusti glasa o pobijanju jamstava, nego viri iz guzice ministriu prištomastu, tvoj problem
A koliko će biti manja. Teško da može izračunati utjecaj jednog ulaganja na tvoju mirovinu. Što je ionako nebitno – ulaganje se sastoji uvijek od gubitaka i dobitaka, nikad samo od dobitaka.
Na kraju krajeva, ne razumijem logiku onih koji imaju dionice Agrokorovih sastavnica i tvrde da to vrijedi nešto super puno, da su "keš mašina", istim tim fondovima predbacuju da su ih kupili 🙂
Upotrijebivši običnu zdravorazumsku logiku – trebali bi ti biti na strani fondova, a ne kontra njih i pljuvati ih. Kako može netko tko sam ima dionice pljuvati po nekome tko ih isto ima (a vidimo da ima takvih ovdje).
Nije ti to malo smiješno?
[/quote]
sta ti lupetaš
Kojih fondova , Knighthead, Monarch