Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prije sudova ima i Ramino osiguranje, dovoljno je popuniti odštetni zahtjev pa u borbu, tu nema tarifa, a CO je uvučena u igru.

Sber i Buzin nikad, nikad nece naci dogovor, a tu je sreca malih, naravno u nesreci

@ jmz Ramzesovo osiguranje kao i svako osiguranje ima limite tako da …
iskreno osobno bih više volio uzeti jednu kunu od Ramzesa nego dvije od CO.

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Tko zna sta ce se sve odmotat, nafta, ina, avioni, mozda to s Agrokorom nema veze, ali izgleda da ipak jos uvjek ne igra 1. postava.

A s bjeloglavim supom kao sa svakim izdajnikom, po dalmatinski zavrnut vratom, pa da iduci kad dodje razmisli prije nego nesto potpise.
Sto se Mare tice, prisjetimo se Krasograda i kako je brzo rasprodala svoj udio u Krasu, eto za udrugu, provjerit Kras, tj, otkup zemljista za Krasograd, krivicna zastara za velike stete je 20 god. Nema tu nikoga bez Ahilove tetive.
Pucar se proslavio u Zvecevu, mislim da je za njegova mandata izvrsena ona Todina dokap, pa da vidimo cije su pare.

Netko je gore spomenuo lešinu, pa bih dodao da lešina ide 2 m pod zemlju, a životinjska u kafileriju i tamo se preradi u mesno koštano brašno. Ovaj posao mozemo obavit u Agroproteinki, ako Belje nema vlastite kafilerije. Jedina opasnost je da je lesina takva da se na temperaturama u kafileriji nemoze ubit “prion” ili uzročnik “Krojsfeld Jakobsove” bolesti ili ti kod karava kravlje ludilo.

Kod nas bi u kafileriju trebalo podosta toga vezanog za Agrokor i sire, no nemamo dosta kapaciteta.

Inace siguran sam da bi Alvarez doveo ne Agrokor nego drzavu u red za 6 mjeseci.

https://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/izvanredna-uprava-ipak-priznaje-da-su-jamstva-ogranicena/

Iduce molim da komentirate malo benevolentnije, dakle, “greska ti je tu, tu i tu, trebalo bi biti tako i tako” a ne “kaj? Si ti normalan?! Pa znas li ti…”

Sto misite na ideju da KONZORCIJ Hrvatskih firmi – recimo, Adris, mirovinci i slicni s parama – naprave DD koji ce se zvati, recimo, White Knight dd.

White knight dd automatski od Agrokora kupuje dionice u 100% iznosu, dakle preuzimaju Agrokor. Cijena dionica – OTC se obavi – 1,00 kn. Time su istisnuli Todorica bez da su mu rekli A ili B. Politicki dio rijesen.

Zatim taj konzorcij upucava u sistem odredjenu kolicinu para kojom se dokapitaliziraju zdrava poduzeca u dugovima. Te pare su da pokriju elementarne – pressing ones – dugove. Jamstva se proglasavaju nevazecima i od

Rezultat – ne samo da ste spasili Agrokor, ne samo da ste maknuli stecaj i namirili vjerovnike, nego ste to sve skupa ostavili u HRVATSKIM rukama.
SADA VELIKE FIRME – sistemske – DRZE NAJVAZNIJU FIRMU U HRVATSKOJ.

Osim toga – svi su spaseni. I dionicari. I vjerovnici. I tazbine. Svi.

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Tako je baron!
Slicno sam pisao u vise navrata.
Rjesenja itekako ima. Pitanje je samo dali se to zeli napraviti posteno!

‘ajde ljudi poslušajte i preslušajte dobro ovoga našega dobroga čovika
https://www.youtube.com/watch?v=nC6fZhfTToY

pa donesite i sami neku prosudbu o njegovoj (ne)sposobnosti
osobno mislim da taj čovjek nije dorastao zadatku, ne poznaje dovoljno materiju, govori ono što mu je brifirano,
rado bih volio vidjeti tu njegovu diplomu, što u njoj piše, kada je završio fax, tko mu je bio mentor, kada je polagao ispite, nekako mi to sve vuče na one s Prometnog, ili na ekonomiju i ljetnu školu s Tipurićem na čelu,

njega je netko nagovorio ( a Plenkoviću podmetnuo) da preuzme taj posao za dobre pare, ali će netko usput izvući milijarde,
ako netko na kraju i bude morao biti žrtvovan, pogodite tko će to biti, ali što mi tada imamo od toga,
kako i sama ministarka kaže politički cirkus, u kojem je i samo preuzela vrlo važnu ulogu,

kako svakom cirkusu dođe kraj, tako mislim da premijer pod hitno mora poduzeti sve, da se ova predstava prekine što prije, dok zbog njihovih političko -lopovslih vratolomija netko drugi ne slomi vrat,

pokušavam ovu presicu usporediti s onom Alvareza III i bez obzira što je čovjek i glazbenik, mislim da je za tri x 3 koplja ispred Ante, koji također pokušava biti glazbenik, doduše svira k…u

Izgleda da su neki zaboravili da je Alvarez III, tjedan dana svog angažmana u Hrvatskoj naplatio 11,2 milijuna kuna.

Za te nofce jadni Ramo mora raditi 11 mjeseci! 🙂

A ako želite poslušati i neki Alvarezov hit (uz info o tome koliko zarađuje u siromašnoj Hrvatskoj) imate tu:

SJEĆATE LI SE ANTONIJA ALVAREZA III.? Ramljak otkrio vrtoglavi iznos koji je taj top menadžer i DJ zaradio za samo 7 dana u Agrokoru

La vita e bella!

Izgleda da su neki zaboravili da je Alvarez III, tjedan dana svog angažmana u Hrvatskoj naplatio 11,2 milijuna kuna.

Za te nofce jadni Ramo mora raditi 11 mjeseci! 🙂

A ako želite poslušati i neki Alvarezov hit (uz info o tome koliko zarađuje u siromašnoj Hrvatskoj) imate tu:

SJEĆATE LI SE ANTONIJA ALVAREZA III.? Ramljak otkrio vrtoglavi iznos koji je taj top menadžer i DJ zaradio za samo 7 dana u Agrokoru

U malu napomenu, Alvarez bi bio nepobitno bio skuplji od Alix-a, ali je Alvarez govorio o svom stakeholdersima, dakle i o postojecim dionicarima i krenuo u restrukturiranje odmah i najavio da ce Konzum restrukturirati do pocetka ljetne sezone 2017, a gdje smo sad. Nadalje Alvarez je ponudio da sam financira 300 ili 350 milijuna$ i ne bi bilo roll upa teskog 1,06 milijuna Eur-a, pa sad u globalu biraj.

Udruga ce iduci tjedan prijedlog dati badave.

Alix i ostali oko 500 mil kuna za 52 tjedna, to ti je sl kao 11,2 mil kuna Alvareza za 1 tjedan

Sada su konačno sve maske pale. Nama nisu problem ni roll up, ni strvinari ni Lex Agrokor. Najveći problem su jedno veliko investcijsko društvo, revizori i odvjetnici koji stoje iza Ramljaka. Oni jako dobro žive od ovakve situacije, osmislili su baš ovakav model i kroz roll up sebe stavili u pozadinu na kojoj nisu vidljivi, a izvlače ogroman novac iz Agrokora i velika su interesna grupacija.

Oni čak imaju predstavnike u medijima. Prepoznat ćete ih po tome što stalno guraju pogrešne teze da bi zbunili javnost i ostali u igri izvlačeći novac iz Agrokora. Neki su i na ovom forumu, a možete ih prepoznati po ovim pogrešnim tezama.

1. Ramljak je nesmijenjiv
2. Nagodba mora biti takva da malim dioničarima ne ostane ništa
3. Mali dioničari su Grgić i ekipa, a oni nisu mali (iako je malih dioničara više od 15 tisuća i mirovinski fondovi)

Kad takvo nešto čujete ili pročitate, znajte da se radi o ekipi u kojoj su jedno veliko investcijsko društvo, revizori i odvjetnici, a koja je itekako zainteresirana strana i kojoj baš ovakva nagodba odgovara. Nagodba u kojoj malim dioničarima neće ostat ništa, sve (koncesije pitke vode, vlasništvo tisuće hektara zemlje, vlasništvo nad svom infrastrukturom…) će na vrlo netransparetnat način biti prebačeno na firmu u Nizozemskoj koja će po tko zna kakvim uvjetima jedina otkupljivat udjele hrvatskih dobavljača i hrvatskih vjerovnika. I to je neprihvatljivo! Zato predlažem da od sada svi koristimo izraz “prvi prijedlog Ramljakove nagodbe” i da jasno i glasno napišemo da se s tim ne slažemo! Ja to stavljam i u svoj potpis kao simbol neslaganja s takvim prijedlogom legalne pljačke.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Todorić je pokraden, kratko i jasno.

New Report

Close