Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlasnik/nositelj računa (OIB) / Suovlaštenik/imatelj VP (OIB) Stanje [%] Vrsta računa
[Na istoj poziciji] 1 AGROKOR D.D. (05937759187) 2.961.947 36,05 Osnovni račun
[Na istoj poziciji] 2 PODRAVSKA BANKA D.D. (97326283154) 1.188.576 14,47 Skrb. račun
[Na istoj poziciji] 3 AGRAM INVEST D.D. (19330941681) 432.400 5,26 Osnovni račun
[Na istoj poziciji] 4 CROATIA BANKA D.D. (32247795989) 230.000 2,80 Skrb. račun
[Na istoj poziciji] 5 JADRANSKO OSIGURANJE D.D. (94472454976) 228.500 2,78 Osnovni račun
[Na istoj poziciji] 6 EUROHERC OSIGURANJE D.D. (22694857747) 160.537 1,95 Osnovni račun
[Na istoj poziciji] 7 AGRAM BROKERI D.D. (14665174376) 132.000 1,61 Osnovni račun
[Na istoj poziciji] 8 HOK – OSIGURANJE D.D. (00432869176) 124.481 1,52 Osnovni račun
[Na istoj poziciji] 9 ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320) 87.001 1,06 Osnovni račun
[Na istoj poziciji] 10 CERP (38083028711)/REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587) 69.813 0,85 Zast. račun

Belje na 01.03.2017.

Ocistio se Agram. Totalno.

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Redni broj Vlasnik (nositelj) računa / Suovlaštenik (imatelj) VP Postotak udjela
1. AGROKOR D.D. 29,17
2. KBZ D.D. – Skrbnički račun 13,39
3. PODRAVSKA BANKA D.D. – Skrbnički račun 8,49
4. ADDIKO BANK D.D./SZAIF D.D. – Skrbnički račun 1,26
5. KALČIĆ ELVIO 0,83
6. CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 0,73
7. CIKOJEVIĆ TATJANA 0,65
8. PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. – Skrbnički račun 0,49
9. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. – Skrbnički račun 0,45
10. DEKANOVIĆ SONJA 0,44

Belje danas

EDIT: Iz ovog se vidi da je netko u KBZ-u, a ne KBZ. Skrbicki racun.

Uz put – ne pitajte me o Belju. Nije proslo moje osnovne investicijske kriterije (a cak i oni su se pokazali kao promaseni i margin of safety isto, u raljama HRVATSKE. J**o mene pas ako cu ja ikada vise ulagati u RH i centa).

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Jel netko gleda Novu TV …Šamaraju Dalićku uzduž i poprijeko..

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

gleda se gleda. ta ima stalno jedan te isti repertoar 😀

Jel se netko sjeća kad je otišlaiz karamarkove vlade jer kao nitko nije bio za reforme, sad se pokazala reformama.
Kolega u Konzumu mi kaže da je situacija katastrofalna, zatvorili 70 dućana, planiraju još.
Izgubili su Riječki konzum koji je bio u top 10, Spar, Kaufland i ostali nude veće novce za najam prodavaonica firmama od kojih konzum renta dućane.
Veli da su svi iz kadrovske dali otkaze, da je svaki dan posla sve manje.

To je eto restrukturiranje na način Dalić/Ramljak

Tadasnji predsjednik vlade ( bio nekome simpatican ili ne ) je prepoznao njen rad, vrlo brzo je nestala iz vlade

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Osobno mislim da će Ramljak pasti, previše se počelo kuhati. A obično ranjeni plijen nanjuše i politička opozicija (MOST, SDP). Karamarko je pao zbog mnogo minornije stvari od ove, moguće da osim Ramljaka padne cijela vlada.

Paulie, 02.02.2018. u 20:32
http://www.index.hr/vijesti/clanak/i-drzavni-vrh-okrenuo-se-protiv-ramljaka-ovo-mora-biti-njegov-kraj/1023449.aspx

Jel netko gleda Novu TV …Šamaraju Dalićku uzduž i poprijeko..

Jel se jako nasekirala, jel plače ?

halfte trinken, halfte Šarcu geben

http://www.index.hr/vijesti/clanak/i-drzavni-vrh-okrenuo-se-protiv-ramljaka-ovo-mora-biti-njegov-kraj/1023449.aspx

točka 11 je trebala biti debelo na prvom mjestu.

Sad ispada da će on past zbog davanja posla svojoj bivšoj firmi a ostalih ko zna koliko stvari što je napravio i za koje se znalo nije nikog zanimalo do sad.

Pa takve države nema nigdje na svijetu.

Ramljak se kompromitirao i sada je ogroman teret Plenkovicu i HDZ-u. Vlada mora reagirat. Proces nagodbe je kompromitiran i morat ce se mijenjati. Sto prije maknu Ramljaka, to prije ce se odnosi relaksirat i mozemo krenut naprijed.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Poštovani Paulie,

ja sam o tome pisala još početkom prvog mjeseca i predvidjela budući razvoj situacije. Čovjek treba slušati zdrav razum i logično zaključivati,moguća kriza i gubitak vlasti je bio uočljiv još krajem/poč ove godine jer su pokušaji zataškavanja detalja počeli izlaziti na površinu.
Ukratko, Lex je napisan u kratkom roku za tako kompleksan sustav te logično da ima rupa i propusta. Pohlepa za kapitalom jednog donedavno besposlenog spliće Rame koji nije imao za kavu i koji je temeljem šarma i svojih veza došao do trenutne pozicije zaslijepila ga je te je napravio propust priznavši nezakonita jamstva i pristajući na sve za nekoliko milijuna,kako bi sebi osigurao budućnost. Otkrilo se sad da je zeznuo i državu koja ga je angažirala.To i oni počinju shvaćati. Nezadovoljstvo naroda je sve veće i kriza Agrokora će još jače drmati stolicu Plenkoviću. Rekoh i kako je moguć ulaz većeg špekulativnog igrača u dionice.

Uglavnom, pišete nebuloze iz paralelnog svemira. Niti je ikakav narod nezadovoljan, niti se drma stolica ikome. Što, mislite da će članci koji izlaze natjerati HDZ na uzmak. Sada, kada stiže proljeće, pred sezonu. Kada se vlast treba držati svim silama? HDZ valjda može biti na vlasti 100 godina, uvijek će vas dići na jednu te istu foru. Kažu da pametnog možeš prevariti jednom, možda dvaputa ..

Ako mislite da je ovdje išta išlo mimo znanja vrha HDZ-a, onda nemate što raspravljati o ovoj temi. Ja sam 100% uvjeren da je ovakav deal bio jedan od uvjeta da se on tog posla uopće prihvati, znajući da će nakon toga imati svašta na vratu. Isto tako sam uvjeren da ima još nekoliko osigurača.

Ovo što gledate je igrokaz, jer vladajući to naravno ne smiju priznati.

A sa pravne strane, ovo je pucanj u prazno – cifra koja je dogovorena na javnom natječaju je javna, tko je odabran isto tako. Kome će taj plaćati i za što, je njegova privatna stvar, i to tako funkcionira.

Da bi zbog toga pao proces? Dajte se uozbiljite.

New Report

Close