Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Avax.
Evo ti izjave (9:33), pa vidi točno što je Ramljak rekao.

https://www.youtube.com/watch?v=nC6fZhfTToY&t=

25 kompanija za koje znate, one posluju stabilno, profitabilne su i na njih ćemo se oslanjati u poslovanju cijele grupe,

to ćemo uzeti sebi, a malim dioničarima ne damo više priliku da zajedno s nama dočekaju taj oporavak – ukratko, mali marš van, sada ostajemo samo mi novi, a jeebote sručnjaka
[/quote]

to je ono što vam kolege objašnjavaju, plan je odavno spreman i završen, sad slijedi egezekucija po malima, a onda dugogodišnje sudovanje neizvjesnog ishoda, ali s izvjesnim visokim troškovima pa tko voli…

Nece vlada imat tu priliku

sava, 02.02.2018. u 12:26
Znači zakonsko rješenje je takvo od početka. Jednako kao i kadrovsko.
sava, 02.02.2018. u 12:26

Ovo je totalna dezinformacija i suštinski u suprotnosti sLex Agrokor kao i nizom drugim HR Zakona.
Navedi bar jedan članak gdje se dopušta Ramljaku da radpolaže s imovinom koja ne pripada Agrokoru.

Cekamo prijedlog nagodbe udruge.
Ocekujem da ce biti takva da ce Ramljak morati objasnjavat zasto je njegova verzija bolja za Hrvatsku.
Naravno da objasnjenja nece imati i da ce ici nova i puno pravednija.
Osim ako se u meduvremenu ne javi kupac

Ocekujem da ce biti takva da ce Ramljak morati objasnjavat zasto je njegova verzija bolja za Hrvatsku.

udruga nije bitna, lex agrokor sve ovlasti dao je vijeću vjerovnika pa tako ni ramljak neće ništa objašnjavati jer o nagodbi će odlučiti vijeće, a ne mali dioničari

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Naravno da objasnjenja nece imati i da ce ici nova i puno pravednija.
Osim ako se u meduvremenu ne javi kupac

Bitno je jedino koji model je bolji za vjerovnike.
Oni jedino odlucuju.Teoretski postoje i drugi modeli,ali nisam vidio da vjerovnici zele nesto drugo,osim dobavljaca na pocetku,ali i oni su se sada utisali i ne opstruiraju,koliko se moglo iscitati u medijima.
Izaslo se s postojecim modelom koji je podrzalo privremeno vjerovnicko vijece.

Sastali se Dalić, Ramljak i Beveridge: Ministrica zatražila pojašnjenja

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/kriza-u-agrokoru-sve-veca-mirovinski-fondovi-u-velikim-gubicima-pitanja-se-postavljaju-sa-svih-strana—505330.html

a to se sada tako zove…sastane se udružena organizacija i traže se pojašnjnenja… to ono kao kada u saboru petrov traži pojašnjenja od bulja ?!

već sam prije dva tjedna pisao da se nekima sapunja daska i da plenki traži komotan izlaz pa me cenzuriralo ali eto , wtf 😉

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

da, valjda i dalje misle da ce im to sve skupa proc?. jos me sad samo zanima do kud su spremni ic s lažima? nesposobni su za ista, pa cak i za ovo sto su naumili.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/nervozna-dalicka-ocajnicki-branila-ramljaka-pa-pobjegla-od-novinara/1023399.aspx

Baš slušam pravnu stručnjakinju Garešić na N1.

Nevjerovatno je do koje razine ustavne i zakonske nesigurnosti je Vlada spremna ići u slučaju Agrokor.
Ogroman je rizik koji je na sebe preuzela država.
Šteta za porezne obveznike.

Nebiste vjerovali, ali kao manjinski dioničar kompanije u sastavu Agrokora sam poptupno miran.
Novac koji imam uložen ovdje mi, hvala Bogu, nije neophodan, i dovoljo sam likvidan da mogu dočekati i sudski epilog.
A njegov rezultat je siguran kao i to da će sutra biti subota.

Građani ove zemlje su na izborima odabrali ljude koji su spremi ovo izvoditi.
I da, s velikim veseljem ću se obilato naplatiti upravo iz njihovih džepova.
Glupost košta, a iz toga namjeravam dobro proći.

A današnji istup tj. ispad gđe Dalić je ispod svake razine osnovne ljudske pristojnosti.

La vita e bella!

Nevjerovatno je do koje razine ustavne i zakonske nesigurnosti je Vlada spremna ići u slučaju Agrokor.

Nebiste vjerovali, ali kao manjinski dioničar kompanije u sastavu Agrokora sam poptupno miran.
Novac koji imam uložen ovdje mi, hvala Bogu, nije neophodan, i dovoljo sam likvidan da mogu dočekati i sudski epilog.
A njegov rezultat je siguran kao i to da će sutra biti subota.

Građani ove zemlje su na izborima odabrali ljude koji su spremi ovo izvoditi.
I da, s velikim veseljem ću se obilato naplatiti upravo iz njihovih džepova.
Glupost košta, a iz toga namjeravam dobro proći.

A današnji istup tj. ispad gđe Dalić je ispod svake razine osnovne ljudske pristojnosti.

još jednom pokazuješ koliko nemaš pojma….KBZ tuži a u isto vrijeme rasprodaje…providne igre za malu djecu….sve što imaš ti već neko vrijeme vrijedi 0 kn, a i dalje će toliko

Obzirom na veličinu problema s kojim se sustav suočio jedino Vlada je mogla preuzeti rizik na sebe – tko drugi u HR – NITKO!
No opravdano je pitanje – mi o tom mlatimo već mjesecima a neki u Saboru i Vladi su PROGLEDALI tek kada su bili suočeni s glupostima kakvi su ovi privileirani poslovni odnosi s Ramljakovim pajdašima – koliki je integritet i kolika je vjerodostojnost Povjerenik?

NIKAKVA – posebice od konca prosinca – dakle 40 dana je prošlo a da bi se nItko osvrnuo na njegov tzv PLAN.
Zakon na koncu može biti i protuustavan ali ako poštivaš ono je je ZAKONITI nisi napravio grešku. A ovdje se krše zakoni itekako – a to je ono što mi vidimo, dakle vrh sante leda.
Ukratko – da je osporio jamstva te da nije favorizirao pojedine vjerovnike i taj RollUp ne bi sada bio doveden pod upitnik.
Jer stvarno je bilo dobre volje i razumjevanja za Ramljaka – ali očito je to bilo jednostrano.

New Report

Close