ma daj molim te, on je totalno irelevantna licnost, politički mrtvac. i ako me pamcenje dobro sluzi, on je isto tako u jednom svom periodu politickog života imao Ramljaka za kompanjona tj nekakvog savjetnika. i to je propalo. sve je to ekipa koja puse u isti rog
politički mrtvac je i linić pa je rekao isto to. negativan kapital. ovo sad kako se je zalaufalo nazad se vratiti neće. i nemoj te misliti da će sve propasti ako todex ode k vragu. samo će se zamijeniti vlasnici. radnicima isto ako ne i bolje, kupcima isto samo što će sad neki drugi biti većinski. no neću vam više soli na ranu dodavati.
Lijepo pozdravljam sve Todexovce, ja sam svoj Vupik i Belje prodao, i više se uopće ne želim zamarati Agrokorom, Todorićem, Ramljakom i drugim tikvanima.
Fino sam popušio, ali nema veze, na drugim pozicijama sam izuzetno dobro prošao, tako da si mogu priuštiti jedan pušing.
Moja avantura sa pokušajem špekuliranja je neslavno propala.
Znam da je nemoguće očekivati da će se burza potpuno rekuperirati dok se ovo njesra ne riješi, ali barem ja više o tome ne moram razbijati dupe.
A da vam pravo kažem, nekako ni ja ne vjerujem da će se ovdje dobiti nešto više od par kuna, a realno je moguće očekivati i čistu nulu. Karte su tako posložene, a pravna država postoji samo kao fraza.
Napokon zrnce razuma u ovoj zabokrečini – još i drugi poput vas da napokon progledaju pa da se mozemo aviti pravim dionicama s nekom vrijednoscu i nekim poslovanjem
Da roilaperi nisu iskrcali kredit, agrokor ne bi mogao opastati niti kroz sezonu. to bi bika katstrofa za plenkija. zato su rolaperi dobili sve sto su htjeli, a svi ostali dionici su dobili nož u leđa.
Mi smo Balkanci i zaslujjemo biti tretirani kao mala djeca i mali majmuni, to su nam rolaperi napravili, i to ce plenkiju sasiti obraz, a rolaperi će obrati vrhnje i zaradit masne pare u godinu dana
Činjenica jest da su oni htjeli dati kredit, a drugi nisu. I činenica je da su to htjeli dati samo pod svojim uvjetima – u prijevodu, nama sve, ostalim ništa.
Što rije nagodba da napokon mozemo opet imati kako tako normalnu burzu, ova todomor je otrov – uzima ljudima novac, a isisva im i zivce i elan
Lijepo pozdravljam sve Todexovce, ja sam svoj Vupik i Belje prodao, i više se uopće ne želim zamarati Agrokorom, Todorićem, Ramljakom i drugim tikvanima.
Fino sam popušio, ali nema veze, na drugim pozicijama sam izuzetno dobro prošao, tako da si mogu priuštiti jedan pušing.
Moja avantura sa pokušajem špekuliranja je neslavno propala.
Znam da je nemoguće očekivati da će se burza potpuno rekuperirati dok se ovo njesra ne riješi, ali barem ja više o tome ne moram razbijati dupe.
A da vam pravo kažem, nekako ni ja ne vjerujem da će se ovdje dobiti nešto više od par kuna, a realno je moguće očekivati i čistu nulu. Karte su tako posložene, a pravna država postoji samo kao fraza.
Napokon zrnce razuma u ovoj zabokrečini – još i drugi poput vas da napokon progledaju pa da se mozemo aviti pravim dionicama s nekom vrijednoscu i nekim poslovanjem
Da roilaperi nisu iskrcali kredit, agrokor ne bi mogao opastati niti kroz sezonu. to bi bika katstrofa za plenkija. zato su rolaperi dobili sve sto su htjeli, a svi ostali dionici su dobili nož u leđa.
Mi smo Balkanci i zaslujjemo biti tretirani kao mala djeca i mali majmuni, to su nam rolaperi napravili, i to ce plenkiju sasiti obraz, a rolaperi će obrati vrhnje i zaradit masne pare u godinu dana
Činjenica jest da su oni htjeli dati kredit, a drugi nisu. I činenica je da su to htjeli dati samo pod svojim uvjetima – u prijevodu, nama sve, ostalim ništa.
Što rije nagodba da napokon mozemo opet imati kako tako normalnu burzu, ova todomor je otrov – uzima ljudima novac, a isisva im i zivce i elan
[/quote]
Razumno je prodati ako si uso po 3-5 kn ili ajde do 10.
Tko je trazio kredit od 500 mil eur-a. Nitko nego Ramljak. Todoric je trazio 200. Ramljak za 200 potrebnih uzeo milijardu, od koje polovice jos uvjek nije sve potrosio ukljucujuci i isplatu obveznica prema Knightheadu i placanje 141 javna savjetnika i tko zna koliko sakrivenih kao podizvođači.
Prve obveze su trebale dospjeti ove 2018. god i to Rusima, koje u nagodbi nitko ne spominje
A to sto mi kao drzava ne mozemo donjeti niti jednu samostalnu geopoliticku odluku je drugo pitanje.
Pa pogledajte cirkus s Vucicem. J… ga novi ambasador dogovorio sastanak.
Investimire ako kupujes ok, ali ako ne kupujes i ne prodajes cemu uzbudenje.
ma daj molim te, on je totalno irelevantna licnost, politički mrtvac. i ako me pamcenje dobro sluzi, on je isto tako u jednom svom periodu politickog života imao Ramljaka za kompanjona tj nekakvog savjetnika. i to je propalo. sve je to ekipa koja puse u isti rog
politički mrtvac je i linić pa je rekao isto to. negativan kapital. ovo sad kako se je zalaufalo nazad se vratiti neće. i nemoj te misliti da će sve propasti ako todex ode k vragu. samo će se zamijeniti vlasnici. radnicima isto ako ne i bolje, kupcima isto samo što će sad neki drugi biti većinski. no neću vam više soli na ranu dodavati.
[/quote]
E moj Verdi
pozivat se na Linica i bit ulagac na ZSE, ne ide zajedno.
Ali ajde kod Linica smo u Dalekovodu spasili 30%.
Ramljak mora biti smijenjen. A kad padne Ramljak, relaksirat ce se odnosi i onda mozemo slozit proces u kojem bi svi mogli biti zadovoljniji nego sad. Iduci tjedan se predstavlja “hrvatska prica”, a ako ona dobavljacima bude zanimljivija od Ramljakove price, evo zapleta. Purko je vec spomenuo dio, poslusajte ponovo ono o 4 papira i onemogucavanje Ramljaka da se trguje iskljucivo u Nizozemskoj po njegovim vrlo losim uvjetima za sve. Hrvatska prica ima puno bolje rjesenje za sve. Cekamo iduci tjedan.
Ramljak mora biti smijenjen. A kad padne Ramljak, relaksirat ce se odnosi i onda mozemo slozit proces u kojem bi svi mogli biti zadovoljniji nego sad. Iduci tjedan se predstavlja “hrvatska prica”, a ako ona dobavljacima bude zanimljivija od Ramljakove price, evo zapleta. Purko je vec spomenuo dio, poslusajte ponovo ono o 4 papira i onemogucavanje Ramljaka da se trguje iskljucivo u Nizozemskoj po njegovim vrlo losim uvjetima za sve. Hrvatska prica ima puno bolje rjesenje za sve. Cekamo iduci tjedan.
svakim anom napredujemo sve više u svakom pogledu
Svakog dana saznajemo sve više u svakom pogledu – svako slovo tog rollap ugovora ima izgleda svoje striktno nož-u-leđa značenje – pakleni plan je da će agroor biti spašen, rolaperi bogato namireni, ramljak podebljan s kojim miljunčićem, a plenki će se okolo šepuriti. cijenu svega toga će platiti mali dioničai, rusi i vjerojatno dobavljači. mašačla
Pa tih milijardu € nije problem ni vratiti, neka KHM vrati novce za obveznicu i to je to… od tih milijardu € je iskorišteno 200 mil € KHM-u za obveznicu i možda još 200mil € za dobavljače… ostalo nije ni povučeno…
Hrvati u nagodbama uglavnom ostanu bez glave, još od Zrinskih i Frankopana
Nesjecam se da u nagodbi stoji pravni ljek, ali zasto si ti zadovoljan, pa nestace ti place
Agrokor nikad nije imao dioničare i zaboli me za Agrokor i Todorica
Ali za Belje, Vpik i Ledo me briga, i nista od toga nije insolventno.
Na zalost misljenja sam da padom dionicara Agrokora necemo se rješit smeća.
Pitanje će biti who s next, samo treba vidjet gdje su veliki brojevi.
Ako sustav Agrokora nije valjao, nista se prmjenilo nije, a ni nece, reket ostaje
Ode Ramo
Kako su isplivali racuni iz firme s 1 zaposlenim?
Kako Purko dospjeva na HTV?
Kako Jandroković nije zadovoljan Ramljakom?
Tko je pisao Lex?
Hoce li zalosna sova zajedno s Ramom?
Najvaznije
Hoce li udruga iznjeti suvisao prijedlog za nagodbu koji ce prihvatiti svi, naravno ako dobije potporu Vlade.
Naravno ovo su moje želje, a sad se ocekuje potez sahista, tj. Rusa.
ovo postaje sve ozbiljnije i ozbiljnije; kako sam jučer rekao, može se dogoditi sa agrokorom pravi fijasko.