Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Izgleda da se trgovanje "Todexom" "polako gasi".U 12.20 sati , nije protrgovana niti jedna dionica BELJA,samo 6 dionica JAMNICA i 47 LEDA uz pad cijene od 2.5%!
Nakon svih ovih nastupa na TV ,vezano za postupak izvanredne uprave i nacrt nagodbe to nije niti cudno.

Dakle, ti kao eskobar stvarno po jednom dogadjaju izvlacis zakon?

Prvo on kaze "sve je otislo u PM, evo cijena pada" – a sljedeci dan je poletila za 10%.
Sad ti velis "sve se gasi", a imas xyz dana kada je protrejdano MANJE dionica nego danas.
[/quote]
Nisam napisao “sve se gasi”.Molim ne izmisljati.
Referirao sam se na smanjeni volumen trgovanja ,koji je vise nego ocit i ne odnosi se
samo na danasnji dan.

HOĆE LI JOŠ JEDNOM PREMIJERU PRESUDITI NEDOSTATAK TRANSPARENTNOSTI Čini se da je Plenkoviću najveća prijetnja upravo ono za što se najviše zalagaoAUTOR: 

Marko Biočina

OBJAVLJENO: 

01.02.2018. u 17:32

Lex OK a sve ostalo……????
Ovako daleko se nije smjelo otići.
Nakon prvog predstavljanja nacrta netko je trebao snositi odgovornos.

Novi bočni udar na Ramljaka: Nezadovoljni i dobavljači

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/novi-bocni-udar-na-ramljaka-nezadovoljni-i-dobavljaci-foto-20180201

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Lijepo pozdravljam sve Todexovce, ja sam svoj Vupik i Belje prodao, i više se uopće ne želim zamarati Agrokorom, Todorićem, Ramljakom i drugim tikvanima.

Fino sam popušio, ali nema veze, na drugim pozicijama sam izuzetno dobro prošao, tako da si mogu priuštiti jedan pušing.
Moja avantura sa pokušajem špekuliranja je neslavno propala.

Znam da je nemoguće očekivati da će se burza potpuno rekuperirati dok se ovo njesra ne riješi, ali barem ja više o tome ne moram razbijati dupe.
A da vam pravo kažem, nekako ni ja ne vjerujem da će se ovdje dobiti nešto više od par kuna, a realno je moguće očekivati i čistu nulu. Karte su tako posložene, a pravna država postoji samo kao fraza.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Purko upravio bio na novoj tv,konstatirao cinjenicno stanje ,solventne,inslolventne firme ,odljev u nizozemsku ,prijava esm, hrv.regulatora protiv rama,itd.digla se ovdje ocekivano bura, slijedi lom koplja,svadje ,neko ce ovdje def.nahebati. to je dobro za dionicare

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Purko upravio bio na novoj tv,konstatirao cinjenicno stanje ,solventne,inslolventne firme ,odljev u nizozemsku ,prijava esm, hrv.regulatora protiv rama,itd.digla se ovdje ocekivano bura, slijedi lom koplja,svadje ,neko ce ovdje def.nahebati. to je dobro za dionicare

Ne razumijete da je nagodbeni proces cisto izvrsan. Onaj tko ga vodi taj odlucuje kako ce biti. Sud ce samo lupiti stambilj.
Nema nacina da netko ukazivanjem na neke potencijalne nezakonitosti utjece na proces.
Osim u slucaju da doista ishoduje pravomocno sudsko rjesenje za to sto tvrdi do nagodbenog roka. Ali to je moguce samo u teoriji.
Lex je pod ingerencijom domacih sudova i ESM ce to proslijediti natrag. Sto bi njih bilo briga za stecajni postupak neke firme u HR? Da li je netko uzeo vise ili manje? Naprosto se tim ne bave.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ne slazem se s tobom.ako esm procijeni da su ovdje napravljene nezakonitosti,ide se na pocetak price ,smjenu rama& co. ,pranje ruku politicara, vracanje cijena dionica na vece nivoe ,ali naravno i postavljanje u prvi plan duga agrokora prema dobavlljacima.pravi fijasko

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

pogledaj te malo ovaj interviju sa čačićem. odma iz početka je agrokor. ako sam imao 1% iluzije u vezi ovoga sad ni to nemam.
Vaš link …

who dares, wins

ma daj molim te, on je totalno irelevantna licnost, politički mrtvac. i ako me pamcenje dobro sluzi, on je isto tako u jednom svom periodu politickog života imao Ramljaka za kompanjona tj nekakvog savjetnika. i to je propalo. sve je to ekipa koja puse u isti rog

sava, 01.02.2018. u 20:22

Ne razumijete da je nagodbeni proces cisto izvrsan. Onaj tko ga vodi taj odlucuje kako ce biti. Sud ce samo lupiti stambilj.

2003 neovisna podneska u St-1138/2017 s današnjim danom!

I 10 žalbi na VTS-u od toga nakon 25.01. SAMO 4:

A šta reći na ovakav vansvakepameti komentar.

Pozdrav,

Sve što zadjih dana slušamo na razlićitih TV mislim, da je vrijeme, da se Ante Ramljaka smijeni jer ovo nije samo šteta za Agrokor nego i za RH. Tome se kaže pljačka a sigurno ima još puno papira koje će kad tad izaći van. Lp

Dakle, ti kao eskobar stvarno po jednom dogadjaju izvlacis zakon?

Prvo on kaze "sve je otislo u PM, evo cijena pada" – a sljedeci dan je poletila za 10%.
Sad ti velis "sve se gasi", a imas xyz dana kada je protrejdano MANJE dionica nego danas.

A kada sam ja tako nešto napisao. Nikada ne komentiram cjenovne pomake na burzi.

Jadan i bijedan je onaj tko se mora služiti lažima u nedostatu argumenata, posebno kada se lako da provjeriti listajući malo temu.

New Report

Close