Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A vezano uz to da se u Hrvatskoj događa protuustavna pljačka u režiji Dalić/Ramljak, to je točno, ali baš od svih ljudi na ovom svijetu on se našao cviliti na Yotube kanalu da je pokraden.
Presmiješno.

Dalić/Ramlhak?
A Sabor – Sabor je izglasao Zakon.
Ramljak provodi nešto drugo nešto što ne postoji u Zakonu.
Kao posljedicu imamo noz aktera pa i Todorića u medijskom prostoru.

Da se mora po Zakonu pokazao je KBZ.
Samo je pitanje jesu li svi shvatili poruku.

Koju istinu je rekao 🙂 Da nikad nije imao ni 20 tisuća kuna na računu nigdje više ništa. Osim njiva. Malih njiva.

Čovjek vam zapravo govori da vi koji tu kukate kao mali dioničari imate zapravo mnogo više od njega.

Možda on Vas tuži za naknadu štete

Od vas, zreliji komentar teško je očekivati .

@Posejdon

Naravno da podatak Todorica od 20 tKn na računu je metafora, naravno da je puno toga prešutio, ali pokušava naglasiti da je sve to skupa sada jako nebitno .

Bitno je da je u tijeku otvoreni lopovluk Agrokora, kao lešinari poslije rata. Ubi kravu radi šnicle .

Kao predsjednik Odbora za gospodarstvo bio sam prošlog utorka kod premijera Andreja Plenkovića i dao inicijativu za tematsku sjednicu na koju bi pozvali Dalić i Ramljaka i premijer se s tim složio. Ta će tematska sjednica biti u iduća dva tjedna”, objavio je Kosor novinarima.

Vi ste svjesni da biste tužili pravne osobe koje će imati samo dugove i nestati će u stečajnom postupku – doslovno biti izbrisane, i to vrlo vrlo brzo, obzirom da će im sva imovima biti prenesena za nova društva. Nema tu nikakve naplate. Možete tužiti samo osobe imenom i prezimenom, a tu onda imate probleme koje sam naveo.

Zašto se ne bi tužila Republika Hrvatska što je dopustila ovu otimačinu. Ramljak je samo produžena ruka ove vlade, a RH odgovara za štetu koja je vlada napravila.

Od RH se sigurno može naplatiti – s kamatama !!
[/quote]
Nemate nikakve sanse dobiti spor protiv Drzave za nadoknadu stete.
Doduse,ja mislim da uopce nemate sanse za naknadu stete zbog smanjenja vrijednosti dionica,nigdje ni protiv ikoga.
[/quote]

Pa dobro jel’ vi CITATE?

Ja vam kazem da u slucaju tuzbe dionice namjeravamo (bar moj odvjetnik) koristiti kao DOKAZ pocinjene stete. Dakle, to sto ja imam dionice – kriticno mi je dokazati KADA sam ih kupio, a to imam od SKDDa – je DOKAZ DA JE MENI LEDO NAPRAVIO STETU.

Kakvu?

Time da je i dalje plasirao slobodno dionice ali NIJE POKAZAO DA POSTOJE JAMSTVA KOJA SU TOKSICNA.

Koja jamstva? MEDJUSOBNA.

MEDJUSOBNA!MEDJUSOBNA!MEDJUSOBNA!MEDJUSOBNA!MEDJUSOBNA!MEDJUSOBNA!MEDJUSOBNA!

Dakle NE ono sto eskobar ovdje govori da su ih stavili godinama prije – to NISU TA!
TO SU JAMSTVA KOJA SU URACUNATA U FINANCIJSKO IZVJESCE?!

Ste svi culi?

NE TA!

MEDJUSOBNA! Ona koja UNISTAVAJU LEDO! Za koja su priznali podneskom od 04.07.2017. da IH NISU OBJAVILI!

Jesi cuo?

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Kao predsjednik Odbora za gospodarstvo bio sam prošlog utorka kod premijera Andreja Plenkovića i dao inicijativu za tematsku sjednicu na koju bi pozvali Dalić i Ramljaka i premijer se s tim složio. Ta će tematska sjednica biti u iduća dva tjedna”, objavio je Kosor novinarima.

Koju istinu je rekao 🙂 Da nikad nije imao ni 20 tisuća kuna na računu nigdje više ništa. Osim njiva. Malih njiva.

Čovjek vam zapravo govori da vi koji tu kukate kao mali dioničari imate zapravo mnogo više od njega.

Hahahaha, moze! Ako ja dobijem natrag svoje ulozeno, ima javno dopustenje da me tuzi za naknadu stete.

Drugo – znas sto je najgluplje? Ja mu VJERUJEM da je na racunu imao svega 20.000 kuna.
A znas zasto? Jer dok sam radio u banci, vidio sam na svoje oci kako se takvim ljudima prostiru tepisi, daju zajmovi, rade dealovi! NITKO nikada nije doveo u pitanje ista! NOPE, on stize, svi u najbolja odjela, svi se lagano nakloniti kad dodje, osmijeh br 42 i da nisam vidio niti jednog pokvarenog zuba ili ostatak spinata od rucka!

Takvi ljudi doslovno kupuju spominjanjem svog PREZIMENA.
Rotschildi su goli k za to sto se njemu radilo!

Tako da je totalno – bizarno – moguce da on na racunu nije imao 20.000 kn.

Kao sto je Buffetova godisnja placa 100.000 dolara. 8.334 dolara na mjesec. Ima i svoju kucicu od koje pol Hrvata imaju bolju. Samo… 🙂 🙂 🙂

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Time da je i dalje plasirao slobodno dionice ali NIJE POKAZAO DA POSTOJE JAMSTVA KOJA SU TOKSICNA.

Ako će ti odvjetnik ovako nešto pisati, onda je bolje da novce spališ 🙂

Tebi izgleda uopće nije jasan ni koncept burze, ni primarne emisije dionica, ni sekundarnog trgovanja, a to mi pokazuje ova tvoja rečenice gdje tvrdiš da je netko nešto negdje “plasirao”.

Ja vam kazem da u slucaju tuzbe dionice namjeravamo (bar moj odvjetnik) koristiti kao DOKAZ pocinjene stete. Dakle, to sto ja imam dionice – kriticno mi je dokazati KADA sam ih kupio, a to imam od SKDDa – je DOKAZ DA JE MENI LEDO NAPRAVIO STETU.

Kakvu?

Dakle NE ono sto eskobar ovdje govori da su ih stavili godinama prije – to NISU TA!

Ste svi culi?

NE TA!

MEDJUSOBNA! Ona koja UNISTAVAJU LEDO! Za koja su priznali podneskom od 04.07.2017. da IH NISU OBJAVILI!

i što ćeš dobiti tužbom? ti si dioničar, zadnji u redu naplate. dakle kad se naplate svi dobavljači, svi vjerovnici i radnici, tek onda bi ti mogao, ako uspiješ sa tužbom, potraživati nešto. jedini problem je što nema dosta imovine niti za one koji imaju prioritetno pravo naplate, a kamo li za nezadovoljne dioničare. drugim riječima, ne da nećeš uspjeti nešto naplatiti, nego ćeš još imati i sudske/odvjetničke troškove za ekstra plaćanje pa će ti gubitak po dionici biti ne 0, nego i veći od 0

Zavisi čega odnosno kojeg društva si dionicar. U boljim društvima protestiranjem jamstava ima ili bi moglo preostati i dovoljno kapitala za dioničare.

Hahahaha, moze! Ako ja dobijem natrag svoje ulozeno, ima javno dopustenje da me tuzi za naknadu stete.

Drugo – znas sto je najgluplje? Ja mu VJERUJEM da je na racunu imao svega 20.000 kuna.
A znas zasto? Jer dok sam radio u banci, vidio sam na svoje oci kako se takvim ljudima prostiru tepisi, daju zajmovi, rade dealovi! NITKO nikada nije doveo u pitanje ista! NOPE, on stize, svi u najbolja odjela, svi se lagano nakloniti kad dodje, osmijeh br 42 i da nisam vidio niti jednog pokvarenog zuba ili ostatak spinata od rucka!

Takvi ljudi doslovno kupuju spominjanjem svog PREZIMENA.
Rotschildi su goli k za to sto se njemu radilo!

Tako da je totalno – bizarno – moguce da on na racunu nije imao 20.000 kn.

Kao sto je Buffetova godisnja placa 100.000 dolara. 8.334 dolara na mjesec. Ima i svoju kucicu od koje pol Hrvata imaju bolju. Samo… 🙂 🙂 🙂
[/quote]
Ok,znači nagledali ste se svega i sada tvrdite da su u bankovnom poslovanju u istom položaju što se tiče poslovanja,vrednovanja imovine,dobiti.. BMW i Agrokor? Neka velika firma iz Anglosaksonske osovine i neka velika firma iz Kine? itd.itd. mislite da tu nema politike i geopolitike? Koliko je EU pustila love kroz to monetarno popuštanje? 500 mlrd???Više?Koliko je došlo dao nas?Da dva života Vi i ja kolega odživimo nebi došlo ništa jer su nas odlučili osiromašit.

Kakvu?

Ste svi culi?

NE TA!

i što ćeš dobiti tužbom? ti si dioničar, zadnji u redu naplate. dakle kad se naplate svi dobavljači, svi vjerovnici i radnici, tek onda bi ti mogao, ako uspiješ sa tužbom, potraživati nešto. jedini problem je što nema dosta imovine niti za one koji imaju prioritetno pravo naplate, a kamo li za nezadovoljne dioničare. drugim riječima, ne da nećeš uspjeti nešto naplatiti, nego ćeš još imati i sudske/odvjetničke troškove za ekstra plaćanje pa će ti gubitak po dionici biti ne 0, nego i veći od 0
[/quote]
Niste mene pitali ali da ne dobijem ništa neka shvate jednom da su se stvari ipak promjenile…

Nova TV, ko moze, neka gleda. Ne ide Ramo vise pred kamere. ahahhahaha

New Report

Close