Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Svi ili većina dioničara bi rađe razogovarala o poslovanju ali ekipica ti kaže da više ti nisi suvlasnik pa nemaš šta ni pričat

Tako je,to je i on napravio na sve osim svoje financijaše

Od večeras ponovo u Vašim domovima – novi TV program zabavnog sadržaja

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Kolega ING
Može biti, ali nekako mi se čini da je Todex i po ovim najnižim cijenama u overbought-u.
Na ovakve vijesti i žestoke špekulacije, pravne nalaze i sl. to je već trebalo otići 100%.
Svi bi da to odradi netko drugi.;-) Sa svojim …

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

poslije ovog danas, nekako se ne mogu oteti dojmu da će se dići poprilična politička prašina gdje će oporba sasuti drvlje i kamenje po hdz-u ; ukoliko je točno ovo što tvrdi Purko, onda je to sasvim zasluženo i opravdano.
ukoliko dođe do poništenja ili djelomičnog poništenja procesa,…. nekako mi je još draže što imam ove dionice , mogla bi ovo poslati na kraju zlatna koka …. živi bili pa vidjeli….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Problem je što govori istinu

Od svega što je g. Todorić rekao u svom blogu, primjećujem samo jedno.

Nisam doktor medicine ali da to primjetite ne morate biti medicinar.

Gospon Todorić ima kontinuirani tremor (naročito lijeve) ruke.

La vita e bella!

Njegovo izlaganje zapravo nema nikakve elementarne logike. Ona navodni ništa nije znao, sve je bilo super, sve je bilo za pet, sve je bilo odlično (onda idu pohvale na najbolje firme u regiji i istočnoj Europi), ali eto dao je svoj potpis na lex agrokor samo zato da “institucije vide što se tu događa” ….

Njegovo izlaganje više sliči izlaganju negos starca koji ništa ne razumije i koji se slučajno eto nalaze tu gdje se nalaze, a ne čovjeku na čelu najvećeg sustava u državi koji radi taj posao već desetljećima.

Ponavljam, nema elementarne logike i njegovom istupu.

@Posejdon

Od vas sam više očekivao, rijetko se služite jeftinim opstruiranjem .

Todorić u video blogu je rekao istinu i to je problem. To je ogroman problem za ovu zemlju.
Nisam siguran koliko ljudi razumije razmjer povrede vladavine prava na koje upozorava.
Ovo što radi Ramljak/Delić je realna opasnost od potpunog urušavanja zemlje. Divlji zapad, anarhija.

Nije bitan Todorić, ni dioničari , bitno je da zakoni ove zemlje se koriste po potrebi za ciljane žrtve, a to je jako opasno za svaku zemlju.

Ukoliko ova Nagodba s Ramljak/Dalić prođe , brojati ćemo dane do kompletnog urušavanja zemlje i njenih institucija.
Vjerujem da je to i interes Amera, ali sumnjam da je i naš.

Koju istinu je rekao 🙂 Da nikad nije imao ni 20 tisuća kuna na računu nigdje više ništa. Osim njiva. Malih njiva.

Čovjek vam zapravo govori da vi koji tu kukate kao mali dioničari imate zapravo mnogo više od njega.

Možda on Vas tuži za naknadu štete

Grga,
postoji verbalna i neverbalna komunikacija.
Todorića u javnosti (osim ono malo ispred policijske stanice u Londonu) sada prvi put vidimo javno unutar gotovo cijele jedne godine.
Prvo ga doživljavam vizualno i ne mogu ne primijetiti da čovjek ima tremor.
Dio se možda može objasniti njegovim godinama, a ono što vidim je možda dio šire dijagnostičke slike.
Nemam uvid u njegov zdravstveni karton, ali vidim njega.
Na njegovom mjestu bih otišao na sistematski pregled.
Mislim da još uvijek kod nas ima zdravstveno osiguranje. 🙂

Što se tiče onoga što je rekao; e tu sam malo oprezniji.
Na žalost, kod njega se mora primijeniti ono staro pravilo – osim što se kaže treba paziti i tko kaže.
Kada Todorić govori o tome da ima malu njivicu koju obrađuje i da je plaću davao “u kuću” je u najmanju ruku smiješno.
Znamo da je vlasnik velikog lovišta u Moslavini (dao ga je osobno na prodaju), a ta njegova “kuća” su niti više niti manje nego Kulmerovi dvori.
Kaže da je imao nešto malo dividende. Ha-ha. Jel to treba komentirati?
Najveći hrvatski kapitalist bez 20.000 kuna na računu.
Ma daj molim te.
A vezano uz to da se u Hrvatskoj događa protuustavna pljačka u režiji Dalić/Ramljak, to je točno, ali baš od svih ljudi na ovom svijetu on se našao cviliti na Yotube kanalu da je pokraden.
Presmiješno.

La vita e bella!

LEX AGROKOR!!!
Ni Ramljak, ni Knighthead, nitko tko je uključen u ovu priču neće odgovarati pred sudom. Oni su prvo sebe zaštitili. Svi mi na ovom forumu smo premali igrači za njih. Mogu se kojekakve udruge dioničara trsiti, ali nema uspjeha. Preveliki su novci u pitanju da bi se išta prepustilo slučaju. Šta mislite da oni nisu očekivali da će isplivati kojekakve afere.

New Report

Close