Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.seebiz.eu/izvanredna-uprava-agrokora-troskovi-savjetnickih-tvrtki-ispod-usporedivih/ar-170143/
Evo pa citajte! Nije bas to tako!

Agrokoru nikakvo restrukturiranje nije trebalo, samo dokapitalizacija i refinanciranje po niskoj kamati.. a ne fire-sale

radi se o težem slučaju kleptomanije u kombinaciji sa niskom inteligencijom. primjetljivi su i kompleksi niže vrijednosti u ophođenju sa inozemnim hoštaplerima

svi su izvještaji bili ispravni i u skladu sa zakonom po trenutno dostupnim informacijama

radi se o težem slučaju kleptomanije u kombinaciji sa niskom inteligencijom. primjetljivi su i kompleksi niže vrijednosti u ophođenju sa inozemnim hoštaplerima

svi su izvještaji bili ispravni i u skladu sa zakonom po trenutno dostupnim informacijama

Krivo je prikazivao cash pozicije, napuhavao goodwill itd. I kad se sve skupilo na bazi visokih kamata ode sve vrit.
I nije htio partnera. Htio je biti glavni.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ovaj narod obožava teorije zavjere, grabi ih žlicom i lopatom, isto onako kako se dionice agrokora a posebno ovih dana LEDO grabe po asku.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ako izvrtite temu par stranica unnatrag, vidjet ćete da sam napisao da su sa Ramljakom vjerovnici nahebali ko’ žuti mačci. A izgleda mi da su i oni to kužili sada.
Čekaju nas zanimljivi tjedni i mjeseci.

P.S.
Jučer je na kanti za otpatke u mojoj ulici osvanuo odličan grafit. Pa kaže:
Izbacite smeće iz vlastitog života!
Fenomenalno rečeno. 🙂
I tako primjenjivo.

La vita e bella!

Krivo je prikazivao cash pozicije, napuhavao goodwill itd. I kad se sve skupilo na bazi visokih kamata ode sve vrit.
I nije htio partnera. Htio je biti glavni.
[/quote]
Ovo što sam ja uspio povezat u ovom ratu informacijama, u Londonu je dobio lovu za širenje i nekakvu načelnu procjenu kad je to sve pokupovao da vrijedi 7-9 mlrd.eura. Odjednom ssu počeli pričati da vrijedi oko 2 mlrd.eura. i naravno nema više kredita.pa je otišao rusima. ostalo je povijest

@baron

Sve što si nabrojao jednostavno nije – točno. Nije onda čudno da na temelju krivih pretpostavki donosiš krive zaključke.

Ne, država ne stoji iza točnosti financijskih izvještaja (porezna uprava). Auditor isto tako stoji iza financijskih izvještaja u ograničenom smislu (no to je već tema za sebe). Cjelokupna odgovornost je zapravo na pravnoj osobi koja je ista izrađivala. Sva financijska izvješća izrađuje kompanija. Auditor radi nešto drugo.

Nikakva država ne postavlja nikakve auditore. Auditori nisu državne, nego privatne firme. Postoji samo licenciranje unutar same struke, ali to nema veze sa onime što ti pišeš. Ovo nije državna revizija.

OK, dopustam – slazem se da auditor ne moze MIJENJATI knjige, on kaze samo SVOJE MISLJENJE, ja sam isao pojednostavljivati stvari jer vidim da ljudi ovdje ne citaju.
Slazem se da i porezna uprava NE MOZE stajati iza tocnosti financijskih izvjestaja – ali ITEKAKO moze ukazati na nepravilnosti. Prijatelj mi je radio u firmi u kojoj je porezna otkrila pi****je, pa se to itekako proculo.

No, onda – cekaj, ti meni kazes da apsolutno nitko ne moze gledati u tvoje knjige ovdje?

A kako to moze SEC?

Tko je SEC kod nas? Kaj nije HANFA?

Jer ako ti kazes da NITKO ne smije gledati u tvoje knjige – onda definitivno ZSE treba ugasiti i zabraniti.

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Moze mi netko uz put nesto objasniti:

– Oni koji IMAJU dionice ovdje pisu da ih ne namjeravaju prodati i rade sve kako bi dokazali da je u pitanju pljacka (sto i jest).
– Oni koji NEMAJU dionice ovdje pisu da ih ne namjeravju kupiti i rade sve kako bi dokazali da ce sve otici u lijepu materinu.

Koja je poanta vaseg pisanja na forumu, onda?
Ja sam dosao ovdje da vidim sprema li itko Joint Law Suit, po uzoru na Ameriku, da se tome prikljucim.

Nasao sam samo pisanje u 3 materine. I to ponovno i ponovno i ponovno isto.

Ima, dakle, netko informacije o takvoj tuzbi, tko bi ju i kada mogao pokrenuti? Ako ga je sram – ima porukice, neka salje.

Ali ovo ostalo je stvarno…

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Kreče video blog Todorića

https://www.youtube.com/channel/UCwuqSkx1uwt_OU-Q7I8_iSg

@baron

Joint Law Suit spremaju dobavljači protiv banaka i leaseng društava koji imaju mjenice Agrokora i operativnih kompanija, a naplatili su se od njih a ne od dužnika.
Imaš u današnjem Jutarnjem – tiskano izdanje.
Ljubenko je mišljenja da dobavljači i nisu bez šanse jer postoje zakonske osnove za takvo nešto.
Navodno su došli u zakašnjenje te se dobavljači nisu mogli regresno zaštititi.

Moze mi netko uz put nesto objasniti:

– Oni koji IMAJU dionice ovdje pisu da ih ne namjeravaju prodati i rade sve kako bi dokazali da je u pitanju pljacka (sto i jest).
– Oni koji NEMAJU dionice ovdje pisu da ih ne namjeravju kupiti i rade sve kako bi dokazali da ce sve otici u lijepu materinu.

Koja je poanta vaseg pisanja na forumu, onda?
Ja sam dosao ovdje da vidim sprema li itko Joint Law Suit, po uzoru na Ameriku, da se tome prikljucim.

Nasao sam samo pisanje u 3 materine. I to ponovno i ponovno i ponovno isto.

Ima, dakle, netko informacije o takvoj tuzbi, tko bi ju i kada mogao pokrenuti? Ako ga je sram – ima porukice, neka salje.

Ali ovo ostalo je stvarno…

Puno korisnih stvari je ovdje napisano,puno korisnih informacija je došlo i vjerojatno će doći još. Imate i neke kvalitetne sociološke momente a to je da se ljudi pomalo udružuju,prepoznaju što rade te poslovne,novinarske i sličen “elite” , kako osmišljavaju krađu na široj društvenoj platformi koristeći domaće ljude koji zapravo nevole ovu zemlju,koji potkopavaju sve iz raznih kuteva i koji gledaju isključivo vlastiti probitak. A to sve je vrlo vjerojatno uvertira za tužbu nakon što Lex Agrokor odradi svoje i dođe vrijeme u koje se može podnjet tužba da ista bude i prihvaćena.

New Report

Close