Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ jmz ovdje se ne radi o 2, 5 ili 10% na tu cijenu nitko neće pristati. Po toj cijeni većina dioničara gubi previše a manji dio je na “0” tako da to neće proći …

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Citiram Vas:
"I sada vam je kao samorazumljivo što uprava piskara da "nema štete, već naprotiv"."
Uopce nisam komentirao niti iznosio svoj stav,vec prenio-citirao stav uprave u dopisu!
Ne trebate vredati bez potrebe, jer nisam ja kriv za vase pogresne investicije vec Vi sami.
Ja cu Vam sada iznijeti moj stav,a on je da ste imali dovoljno vremena prodati dionice sa daleko manjim gubitkom jer su jamstva javno objavljena na stranicama burze godinama prije,a mediji i analiticari su vec pocetkom prosle godine ukazivali da ce se ovo dogoditi sto se upravo dogada.
Vi se niste obazirali na sva ova "upozorenja",nego ste jos "lovili padajuce nozeve" i pojacavali poziciju.
Odnos "Gazde" prema dionicarima je takode bio sve,samo ne "otvoren i prijateljski"!
Sada vam je svatko kriv pa i "forumasi" koji ne dijele vase misljenje i koji su vas upozoravali daleko prije da bi se ovo moglo dogoditi.
Ako je netko kriv,to je prosli vlasnik ako mu se to dokaze u postupku pred sudovima.Drzava vam tu nece pomoci kao ni vasa ljutnja i teske rijeci.
Za nase gubitke pri investiranju,prije svega smo sami krivi i snosimo za to posljedice.

I kad su financijski izvještaji sada već provjereno lažirani, i za to su vama krivi dioničari. Ja sam eto uvijek investirao na temelju FI, i ako su oni lažirani, što je kriminalna radnja, tada sam i ja kao investitor prevaren.

I onda vi kažete ovu boldanu tvrdnju, kao da smo mogli nekom proročanskom silom znati za pravo stanje u to vrijeme blue chip kompanija u koju su mirovinski fondovi usuli milijarde kuna.

Kako je mali dioničar mogao biti pametniji od institucionalnih igrača i lažnih FI ?

Prestrašno je vaše relavitiziranje i sama izjava.

Uostalom……………

Sudska praksa: Trgovačko društvo može postaviti zahtjev za naknadu štete
Tips&Tricks 5.11.2017. 22:00
Tu pred nosom!
Vaš link …

Ono sto je bitno za znati je,
dakle ova "steta ne bi mogla biti izrazena u smanjenju vrednosti dionica drustva"!

[/quote]

Meni se čini da lova koja uđe u kompaniju ima itekakav pozitivan učinak na cijenu dionice.
Jer naravno štete neće biti, a ako je ipak ima onda se to automatski kompenzira od onih koji su je proizveli – Agrokor i fondovi.

Bisakovi,

ti stvarno imaš veliko mišljenje o sebi, jer se uopće nisam obraćao tebi.
Doduše, izgleda, pronašao si se u mojim riječima

A da mi se iskreno gadiš – to je točno. I to nije uvreda, nego činjenica.

Živimo u slobodnoj zemlji, pa ti smiješ misliti i pisati što te volja.

Kao što ja o tome smijem misliti i pisati što je mene volja.

Uživaj i dalje u svom spammanju i ponavljanju jednog te istog sadržaja mjesecima.

Vi se meni ne gadite vec mi vas je zao.
Zivite u svom svijetu i ocito se tesko nosite sa gubicima.
Da ste me slusali,bilo bi daleko bolje,zar ne?

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/firma-iz-koje-je-ramljak-dosao-u-agrokor-dobila-posao-sa-savjetnicima-koncerna-svakog-tjedna-alixpartnersu-usluge-naplacuje-gotovo-250000-kuna/6986079/

bemti, ovi nemilice pljačkaju – po 250 tisuca kuna za 5dnevni radni tjedan. kakav smo mi balkan – ramljak je nadmasio bandića u uhljebljivanju, sad još samo da na platnom spisku osvanu njegovi drugovi iz snovnoškolskih klupa te iz malonogometne momčadi

Doista, lako je tudim novcem po gloginjama mlatiti – ti ultra mega giga savjetnic sisu mjesecno nkoliko miljuna kuna, a agrokor duzan milijarde, koga briga za vjerovnike

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

evo, čovjek je, ako nista, dobro rezimirao stvari. to je u suštini to.
https://www.ivicatodoric.hr/blog/novosti/agrokor-je-ostecen-za-milijardu-kuna-nagodbu-je-upropastio-ugovor-o-roll-up-kreditu

Dakle samo 100% provjerene osobe ali ipak iscuri u javnost ovakva pikanterija.
Ovo nije nagrada za rad nego za šutnju.
Samo pitanje se postavlja Što to obični puk ne smije znati?
Jesu li to imena i prezimena imatelja obveznica?
Ima li tu i domaćih zvučnih imena?
Odakle im lova?

Jeli se njima pogoduje.
Jeli Ramljak u funkciji spašavanja njihovih novaca na uštrb manjinskih dioničara?

2 zaposlena ………, koja otvorena pljačka Agrokora, ni privatizacija 90ih nije im ravna
Mogu misliti koliko onda tjedano uzima Kinghead kada ovi s dva zaposlena toliko uzimaju.., negdje 500 milijuna, ako dobro pamtim, je najava
Tko zna gdje se novac dalje preusmjerava ?

http://www.seebiz.eu/ramljakova-bivsa-tvrtka-od-agrokora-tjedno-naplacuje-243000-kuna/ar-170133/

DOBRO, postoji li neki način da se ovo upropaštavanje i izvlačenje novca prekine.

MJESEC DANA nema pokazatelja poslovanja Ramljaka, a lova pršti ne sve strane .

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

2 zaposlena ………, koja otvorena pljačka Agrokora, ni privatizacija 90ih nije im ravna
Mogu misliti koliko onda tjedano uzima Kinghead kada ovi s dva zaposlena toliko uzimaju.., negdje 500 milijuna, ako dobro pamtim, je najava
Tko zna gdje se novac dalje preusmjerava ?

http://www.seebiz.eu/ramljakova-bivsa-tvrtka-od-agrokora-tjedno-naplacuje-243000-kuna/ar-170133/

Prije 3 godine je ta mala firma imala jednog zaposlenog i jedva su imali za isplatiti mjesečnu plaću od 2 500 kn, a sada zarađuju 250 000 kn tjedno s 2 zaposlena davajući savjetničke usluge Agrokoru. Zanimljivo da je vlasnik firme radio u ministarstvu financija, i da je dobar prijatelj s Ramljakom jer je s njim radio.

Savjetodavne, konzultantske i PR usluge su najljepši nazivi kada želite basnoslovno naplatiti nepostojeće usluge, i tako izvući novac.

Strašno !!

@ jmz ovdje se ne radi o 2, 5 ili 10% na tu cijenu nitko neće pristati. Po toj cijeni većina dioničara gubi previše a manji dio je na "0" tako da to neće proći …

Ne gubi, vec su davno izgubili (prošlo vrijeme) i jako je bitno ostati u igri.
Moj X6 u Todomoru danas vrijedi kao solidan bicikl, i nisam si sam kriv (to je logika žrtve), nego sam prevaren lažnim izvješčima, dan danas sva FI u Todexu su pozitivna osim Konzuma.
Naravno štete još nema, nisam prodao.

Sada lijepo svi mogu vidjeti što radi Ramljak&Co, samo mažnjavanjem novaca.
Da stvar bude bolja to upravo radi on i naši ljudi koju ga okružuju, naši susjedi, poznanici…, a sve s ciljem osobnog bogaćenja, po sistemu “ubi kravu radi šnicle”.

Strani Rolluperi rado plaćaju taj sitniš Ramljaku&Co jer oni će se nekoliko puta više naplatiti, a sve to na štetu dioničara i dobavljač.

To je sva mudrost direktno iz HDZ kuhinje.

New Report

Close