Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ecobarbar
eto vidiš kako si ti odmah shvatio u čemu je poanta

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

@zorangutan

Pa nisam ti ja na to odgovrio, nego na tvoje o nekim “naplatnim redovima”. Nema tu nikakvih naplatnih redova.

zahvaljujem svim kolegama na dušebrižničkim komentarima, sada me stvarno već kopka da li sam stvarno pogriješio, da li prodati Ledo kupljen po 72 sada ili čekati 500, 700 ili 1000

Ništa od naknade štete

http://www.seebiz.eu/clanice-agrokora-udovoljit-ce-zahtjevima-kbz-a-za-postavljanje-zahtjeva-za-naknadu-stete/ar-170060/

tko se ovoga dosjetio pri pisanju Lexa i podmetnuo našim tutllama na potpis;

“Također napominju da je rješenjem Trgovačkog suda u Zagrebu otvoren postupak izvanredne uprave nad Agrokorom od 10. travnja 2017. godine, sukladno Zakonu o izvanrednoj upravi, a kojim je između ostalog propisana zabrana pokretanja parničnih, ovršnih, postupaka osiguranja te postupaka izvan-sudske naplate protiv Agrokora.”

ovdje će biti jako zanimljiva pravna situacija oko obeštećenja malih dioničara….naime, vjerojatno je da će uspješno moći tužiti i gazdu i agrokor samo oni koji su imali dionice u trenutku kad je 1. put blokirano trgovanje todexom jer su se čekala revidirana FI, no svi oni koji su nakon toga kupovali na burzi, vrlo je upitno hoće li im sud priznati to pravo, a ako im se i prizna

ma o ćemu ti to?!
nikakve veze, u ovome hipotetskome slućaju koji iznosiš, nema datum stijecanja dionica jer upravo dionica je ona koja nosi neka prava a ne status dioničara u datom trenutku…to što je netko odlučio prodati dionice i time ostvario gubitak je njegova osobna odluka i tim ćinom gubi sva prava koja proizlaze iz dionica pa tako i eventualna obeštećenja!
[/quote]
Da ali ovoj je hrvatski sud.Ricite vi meni kako ću na sudu odgovoriti na upit suca, da za dionice koje sam kupio recimo ZVZD po 35 tražim odštetu od recimo 6.630 kn koliki je trenutni BV.Da li će me poslati u zatvor kao državnog neprijatelja.I zato sam odlučio da u ovom slućaju neću ni ići na sud osobno,,već bi nas trebalo zastupati neko ozbiljnije odvjetničko društvo,jer se radi o izuzetno velikim iznosima.U gore navedenom slučaju je multiplikator 189.Na sadašnju cijenu od 165 lijepih 40 puta više.
Pa normalno je da ću se sudovati do sudnjega dana.
[/quote]

ma krivo ste postavili stvari, niti tržišna niti bv nisu referentne vrijednosti, ako će i ići kakva odšteta onda se iskljućivo radi o udjelu u temeljnom kapitalu iliti nominali

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

@grga

Nakon ~to smo razmotrili upu~eni zahtjev, kojim Kreditna Banka Zagreb d.d., sa sjedištem u Ulica
grada Vukovara 74, 10000 Zagreb (dalje u tekstu: Kreditna Banka”), u bitnome traži donošenje
odluke o postavljanju zahtjeva za naknadu štete, i to:
— temeljem čanka 501. Zakona o trgovačim društvima, koju je društvu Zvijezda izazvao
Agrokor d.d., sa sjedištem u Zagrebu, Marijana Čavića 1, QIB: 05937759187 (dalje u tekstu:
“Agrokor”), a do maksimalno 24.034.768.203,75 kuna;
— temeljem članka 273. Zakona o trgovačkim društvima, koju je društvu Zvijezda izazvala
skupina osoba, a do maksimalno 1.060.000,00 eura I to:
a. Agrokord.d.;
b. Knighthead Capital Investments S.a.r.l.;
c. Knighthead Capital Investments II S.a.r.l.;
d. Kala Investments S.a.r.l.;
e. Madison Pacific Trust Limited,
uprava je donijela odluku kojom udovoljava vašim zahtjevima te će, na vaš zahtjev, postaviti
zahtjeve za naknadu štete prema svim adresiranim osobama.

Ne znam kako si izvukao takav čudan zaključak?

decec ima veliku vreću pa dijeli šapkom i kapom

http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/sudac-kolakusic-najgore-od-svega-je-to-da-jedna-osoba-samostalno-upravlja-desetinama-milijardi-novca-hrvatskih-gradana-bez-ikakve-kontrole-sa-strane/

A gdje je ovaj sudac bio kada je tako, samo jos puno gore, haracio ivca todorić ?
Sto se tada nije javljao ? Cudno.

Status Quo: Roll Over Lay Down

http://www.seebiz.eu/clanice-agrokora-udovoljit-ce-zahtjevima-kbz-a-za-postavljanje-zahtjeva-za-naknadu-stete/ar-170060/

decec ima veliku vreću pa dijeli šapkom i kapom

http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/sudac-kolakusic-najgore-od-svega-je-to-da-jedna-osoba-samostalno-upravlja-desetinama-milijardi-novca-hrvatskih-gradana-bez-ikakve-kontrole-sa-strane/

Nazalost link na tekst više ne radi, ili je izbrisano

Ništa od naknade štete

Ne kužim ovaj dio:
“Ističu ujedno i da za te tvrtke nije nastupila šteta niti zbog jamstva koje su te tvrtke ranije dale, kao niti zbog ugovora o najstarijem kreditu (roll-up), već su one tim kreditom dobile potrebnu likvidnost za nastavak poslovanja.”
Kako nije nastala šteta? I ako nije nastala šteta kako nas onda misle ozrcalit?

New Report

Close