Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bit će usvojena jedna jedinstvena nagodba koja pokriva sve subjekte u postupku izvanredne
uprave

Zakon o postupku izvanredne uprave omogućava (između ostalog):

Prijenos imovine neopterećene obvezama

Prodaju imovine

Smanjenje i odgađanje obveza

Zamjenu duga za kapital

Smatrat će se da nagodba sadrži izjave volje potrebne za uspostavu, prijenos i ukidanje prava, i
zamjenjuje odluke
trećih strana (kao što su odluke dioničara)

22
Pravni i procesni mehanizmi prema Zakonu o izvanrednoj upravi

lažem, i oni su u minusu – dakle dionice tiska vrijede 0 kn. kraj igre.

Ja mislim da jedino tvoje dionice vrijede 0kn.
Naime, da bi nesto vrijedile, moras ih imati
[/quote]

moje donice npr vlen ili plag su sasvim dobro, hvala na pitanju

a tisak vrijedi 0 kn. ne kazem ja, kazu izvjesca – kapital je negativan – dionicari tiska n e posjeduju nista, oni posjedujus amo dug. kraj price

a promet todomora dans je njabolji dokaz moje tvrdnje – nema vise kamikaza, odnio vrag šalu. kraj igre . HVALA BOGU.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

lažem, i oni su u minusu – dakle dionice tiska vrijede 0 kn. kraj igre.

Ja mislim da jedino tvoje dionice vrijede 0kn.
Naime, da bi nesto vrijedile, moras ih imati
[/quote]

moje donice npr vlen ili plag su sasvim dobro, hvala na pitanju

a tisak vrijedi 0 kn. ne kazem ja, kazu izvjesca – kapital je negativan – dionicari tiska n e posjeduju nista, oni posjedujus amo dug. kraj price

a promet todomora dans je njabolji dokaz moje tvrdnje – nema vise kamikaza, odnio vrag šalu. kraj igre . HVALA BOGU.
[/quote]
Jesi siguran da promet govori to sto ti mislis?
I slazem se, nema vise kamikaza!

http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/skupina-b-ceka-schrodingerovu-macku/

Taj nije u stanju niti jednu stvar napravit kak spada . Sto se čeka? 😀

pogledati
http://hr.n1info.com/a276461/Vijesti/Sokantno-mi-je-da-clanovi-DSV-a-ne-znaju-odredbe-iz-zakona.html

Ante Gazdinu prčiju pretvara u svoju
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/jelusic-ramljak-ponovo-pogoduje-fondu-knighthead-foto-20180126?utm_source=sharebox&utm_medium=www.jutarnji.hr&utm_campaign=sharebox_portal

Vidi sad: https:
//www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/zadnji-korak-prije-nagodbe-vjerovnici-agrokora-razvrstani-u-5-skupina-sberbank-i-knighthead-zbog-osporenih-trazbina-zasad-bez-predstavnika/6975045/

ili ukratko:

U skupini A nalaze se vjerovnici čije su tražbine osigurane razlučnim pravom.

„Postojanje razlučnog prava odnosno čvrstih sredstava osiguranja kao što su hipoteke nad nekretninama ili zalog nad dionicama razlikuje pravni položaj tih vjerovnika od svih drugih skupina te im daje dodatna prava prilikom naplate. Ova skupina odgovara skupini osiguranih vjerovnika u Privremenom vjerovničkom vijeću“, tumači se.

Po ovom ispada da je dionica izjednačena s hipotekom, razumij eli tko ovo?

Ma ovo ne razumiju ni ovi koji su pisali lex.
Zeli se opljackat sve pod bilo kkoju cijenu.
Da se htjelo posteno odradit, lijepo bi rasprodali sve i vratli dugove.
Bilo bi dosta za sve.
U najgorem slucaju otpis 10-15%

Ako HDZ, strvinari i Ramljak izbace male dionicare potpuno iz igre, to ce toliko povecati pravnu nesigurnost da ce se steta mjerit u milijardama. Dalicka je u velikim problemima ako to dozvoli.

A sto ce biti sa Intercapitalom je jos jedno zanimljivo pitanje. Ne bi im bio u kozi.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ako HDZ, strvinari i Ramljak izbace male dionicare potpuno iz igre, to ce toliko povecati pravnu nesigurnost da ce se steta mjerit u milijardama. Dalicka je u velikim problemima ako to dozvoli.

A sto ce biti sa Intercapitalom je jos jedno zanimljivo pitanje. Ne bi im bio u kozi.

Upravo tako.
Reci da je ulaganje u dionice rizican posao je nesto prestrasno.
Naravno da postoji rizik, ali u ovom slucaju je bilo i laziranih izvjesca, podrska politike do skoro zadnjeg dana i jos puno toga.
Uostalom, ulagali smo u sistemski vaznu tvrtku.
Iako ce neki reci da smo naivci, to nikako nije tako.
Ja sam osobno ulagao na duzi rok(naravno da bi prodao da je bila nekakva brutalna ponuda) jer je ovo morala i bit ce dobra prica.
Zato nas se mora ostaviti u vlasnistvu.
Naravno da ce to biti manji udio.

Pravna sigurnost je takva da nema stranih investicija i šta se tu može više povećat.
Nitko od HDZ ove vlasti koja je cijela završila po sudovima nije osuđen osim prasca koji je dobio guljenje krumpira i to za nešto što je vjerovatno bio prisiljen potpisati.
Nitko ga nije pitao kako su mu nasadi vinove loze dok je bio na vlasti narasli 10 puta.

Mistrica i Ramljak su rekli da je to 0 i time napravili ogronu štetu dioničarima.
Da sad idu pričat drugačije ne bi rekao.
Šta sa ljudima koji su prodali, mislim da je to veći temelj za tužbu od svega drugog.

Tim dvijema osobama, cvjetovima hrvatskog naroda želim da im se desi jedan Hrovatinčić dok su na pješačkom.

New Report

Close