Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zna li se točan dan kad će izaći novi nacrt nagodbe? spominjalo se do kraja ovog mjeseca?

Jel možda netko zna zašto su dioničari Tiska u istoj banani sa svim ostalim sastavnicama Agrokora iako koliko mi se čini Tisak jedini nije jamčio za tuđe kredite ili možda krivo gledam? Znam da Tisak nije baš uspješan i da je vjerojatno velik dio keša izgubio pozajmljivanjem Agrokoru, ali ipak ne bi trebalo biti beznačajno ako je točno da nemaju jamstva?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

još dva mjeseca plus tri dodatna

http://www.seebiz.eu/trazi-se-sef-novog-agrokora/ar-169881/

http://www.seebiz.eu/trazi-se-sef-novog-agrokora/ar-169881/

Mmm, da, ne znam sto bih rekao.

Mislim, logicno je da se izabere novo vodstvo Agrokora. I to je “novi” Agrokor. I to mora biti…

Samo ima li ista IZMEDJU… ili je to “post hoc”…

Ne znam.

Ignore: [b] Bisakovi - Escobarbar - Popolo - Sisoje [/b] [color=red]Ne budite b*dala - ne ulazite u Hrvatsku![/color]

Jel možda netko zna zašto su dioničari Tiska u istoj banani sa svim ostalim sastavnicama Agrokora iako koliko mi se čini Tisak jedini nije jamčio za tuđe kredite ili možda krivo gledam? Znam da Tisak nije baš uspješan i da je vjerojatno velik dio keša izgubio pozajmljivanjem Agrokoru, ali ipak ne bi trebalo biti beznačajno ako je točno da nemaju jamstva?

Da, i meni se čini da bat nije htio dati suglasnost niti na jamstva niti na rolap. zato tisak i nije mogao povući sredstva iz rolapa i nije nista isplatio do starog duga

No, to ništa ne pomaze dionicarima – naime unatrag 10 godina tisak nije zaradio niti jednu kunu – samo je izgubio. mislim da nisu jos u negativnom kapitalu, ali malo j eostalo – tu ako dionicari izvuku 10 posto, bit ce puna saka brade. treba vidjeti trenut book – temljni kapital minus preneseni gubitak

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

lažem, i oni su u minusu – dakle dionice tiska vrijede 0 kn. kraj igre.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

zna li se točan dan kad će izaći novi nacrt nagodbe? spominjalo se do kraja ovog mjeseca?

Pozivanje vjerovnika i izbor članova vjerovničkog vijeća

Članak 30.

(1) U roku od pet dana od objave rješenja iz članka 33. stavka 3. ovoga Zakona, izvanredni povjerenik će pozivom u »Narodnim novinama« pozvati vjerovnike čije su tražbine utvrđene da u roku od 30 dana obavijeste izvanrednog povjerenika i sud o članovima vjerovničkog vijeća.

Utvrđene tražbine

Članak 33.

(3) Rješenje o utvrđenim i osporenim tražbinama objavljuje se na mrežnoj stranici e-Oglasna ploča sudova.

U NN još ništa nije objavljeno a čini mi se da su rokovi protekli?

Ja mislim da jedino tvoje dionice vrijede 0kn.
Naime, da bi nesto vrijedile, moras ih imati

Vrijede onoliko koliko se može utvrditi iz Financijskih izvješća!
Tko god druge pokušao uvjeriti u suprotno DEBELO griješi.

A ukoliko Ramljak ili bilo trko pokuša KEMIJATI da bi se dobio rezultat=0 a za to NE POSTOJI pravna osnova dolazi u sukob s Zakonom o obveznim odnosima – stjecanje bez osnove!
MORAJU biti svjesni da bilo što učine novi subjekti ( ako ih bude ) dolaze pod udar sudske prakse u RH.
Stečeno bez osnove se MORA vratiti s ZATEZNIM kamatama od trenutka NESAVJESNOG stjecanja!
Mislim da je to VSRH Rev 737/2002!

svaka dionica koliko ja znam vrijedi onoliko koliko je netko spreman platiti na burzi, (zašto, koliko, od koga, za koga, zbog čega) to nije uvijek presudno, vidim da mnogi uvažavaju druk gospodina povjerenika Ante Ramljaka kao relavantan, ali nije on drukadžija, nego ono drugo

Agrokor traži novu upravu, pogledajte koliko će ih to stajati

New Report

Close