Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vidi danas trgovanja, odoše gore perjanice po desetak posto.
Da nije neka varijanta najnovija u igri,pa se kupi dok ima jeftino?

neki se već bore za nivo +20% , jmnc

Kada se jamstva izbace iz price, nema vise kocnice za prodaju
Mislim da je to najbolja opcija za sve.
Osim za lesinare

Pisanije kako je zakon i pravo na strani dioničara te kako će sve završiti ok, kako eto udruga radi ovo ili ono i općenito pisanje u tom diskursu, u jednoj katastrofalnoj situaciji, upravo JEST navlačenje.
Svjesno ili nesvjesno.
Nije potrebno napisati "joj, mislim da je Ledo super prilika" da bi to bilo navlačenje.
OK?

Gdje ja pisem da je zakon na strani dionicara i da ce zavrsiti ok? Molim konkretan citat..
Za one koji ne razumiju napisano (medju kojima si naravno i ti) ja trazim od svakoga ko nesto tvrdi da to i potkrijepi necim konkretnim a ne mantranje. Ja sam pisao o vrlo konkretnim primjedbama udruge na koje nisam vidio kontra argumente od nikoga jos.
A nigdje nisam davao nikakve prognoze kako ce za koga zavrsiti. Dapace, i ja spadam u pesimiste ovdje i to puno prije 21.12 kad je ramljak najavio nulu za nas.

Osim za lesinare

Nije “kada” nego “ako“… da bi se jamstva izbacila iz priče treba ih pobiti na sudu i to ne u ovom postupku u svezi nagodbe nego u posebnom postupku u kojem se mora dokazati da su jamstva nezakonita i da se poništavaju

jutarnji sutra organizira okrugli stol o agrokoru

osporena jamstva ?
http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/jutarnji-nepoznati-gradevinar-osporio-cak-39-milijardi-kuna-potrazivanja-od-agrokora/

osporena jamstva ?
http://www.dionicari-agrokora.hr/uncategorized/jutarnji-nepoznati-gradevinar-osporio-cak-39-milijardi-kuna-potrazivanja-od-agrokora/

Ma ne.To nema veze sa sudskim osporavanjem jamstava.
To je vezano za postupak odlucivanja po “Lex Agrokor-u”!

jutarnji sutra organizira okrugli stol o agrokoru

Ovdje oprez čini i se da sudjuluju na strani krupnog kapitala

osporena jamstva ?

osporavanje jamstva vezano uz nagodbu različito je od poništavanja jamstva kao nezakonitih….to tek treba (ako će uopće) biti pokrenuto

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Osim za lesinare

Nije "kada" nego "ako"… da bi se jamstva izbacila iz priče treba ih pobiti na sudu i to ne u ovom postupku u svezi nagodbe nego u posebnom postupku u kojem se mora dokazati da su jamstva nezakonita i da se poništavaju
[/quote]

Molim te da ne ispravljas moje misljenje!

Pisanije kako je zakon i pravo na strani dioničara te kako će sve završiti ok, kako eto udruga radi ovo ili ono i općenito pisanje u tom diskursu, u jednoj katastrofalnoj situaciji, upravo JEST navlačenje.
Svjesno ili nesvjesno.
Nije potrebno napisati "joj, mislim da je Ledo super prilika" da bi to bilo navlačenje.
OK?

Gdje ja pisem da je zakon na strani dionicara i da ce zavrsiti ok? Molim konkretan citat..
Za one koji ne razumiju napisano (medju kojima si naravno i ti) ja trazim od svakoga ko nesto tvrdi da to i potkrijepi necim konkretnim a ne mantranje. Ja sam pisao o vrlo konkretnim primjedbama udruge na koje nisam vidio kontra argumente od nikoga jos.
A nigdje nisam davao nikakve prognoze kako ce za koga zavrsiti. Dapace, i ja spadam u pesimiste ovdje i to puno prije 21.12 kad je ramljak najavio nulu za nas.
[/quote]

Ispricavam se ako sam stekao takav dojam.
Ni ja ne velim da ne postoje ozbiljne zamjerke na tu pricu, pa to je HR, ljudi moji. Za nevjerovati bi bilo da je stvar uredna.
Samo komentiram da je odnos snaga takav kakav jest i da ne znam kako netko misli tu nesto izvuci ako se urotio i kapital i politika.
Da se islo na Alvareza restrukturirala bi se firma u hodu pa onda sve to ne bi ni doslo u stecajnu, odnosno sudsku fazu, gdje je sve dospjelo.
Ok, vjerovatno bi se navlacilo na stranu Rusa, ali bi se u hodu uz pritisak vlasti dalo nesto izvesti, jer bi to bio smjer poentiranja kako se eto cini nesto za domace faktore.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Posejdone
Nitko ne može reći ništa.
Ja sam recimo prestar da bih negdje išao, a možda i prelijen, inertan, ne znam.
A možda mi je i predobro, a ne znam što me igdje čeka.
Vidim svoje s faksa koji su vani, sve je to ok, lova, ideš po svijetu itd., ali većinom su svi bez kučeta i mačeta i u osnovi nesretni ljudi.
Čak i ovi što su otišli s obiteljima se preporode i plaču kad dođu u kvart popiti pivicu.
Svatko nosi svoj križ.

Pa ne bi rekao da smo prestari da bi negdje drugdje išli, LAFOVI u naj godinama… kako se veli nikada nije kasno ….
Mi smo narod takav da ne želimo radikalne promjene, kao lijepo nam je ovako, ipak imamo komoditet, sunce, kavica, pivica…..
A domoljublje možemo zakačiti mačku o rep.
Šteta, što ćemo pod dominacijom korumpirane politike, sustava, vjerojatno kao nacija nestati za 100 godina…. ali ko živ ko mrtrav…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close