Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Konačno su famozna jamstva osporena, sada se postavlja pitanje po koliko će isplatiti (pravično) naravno one (koji žele) dioničare?

Hoce li skoro biti osnovan novi Agrokor holding, sa novoosnovanim sastavnicama

Serislav
Trziste bi moralo biti uredeno, ne kao nase. Inace kakvo je to neuredeno trziste, to je ZSE

@ambijent
ne izmišljate, to nikome ne koristi. Nitko nikakva jamstva nigdje nije osporio, ali na tome se radi .
Osporene su tražbine koje je sam Ramljak osporio i to znamo od prvoga dana.

Možda Udruga uspije sudu, sada dokazat,i da matematika više ne štima. Jamstva bez tražbina ne bi smjela biti dio procesa, a Ramljak upravo to želi .
Drugim riječima kao da dugujete porez za djelo koje ne postoji .

Za nevjerne tome poput Grge koji se javno pohvalio da ne posjeduje ni jednu dionicu a po cijele dane vidi na temi.

Tim jamstvima se izvanredni povjerenik poslužio da bi sve kompanije prikazao kao insolventne. I da bi temeljem toga prenio svu njihovu imovinu i poslovanje u nove kompanije. To je temelj starog nacrta”, ustvrdio je Jeličić-Purko. Nadalje tvrdi da su “Rješenjem o utvrđenim i osporenim tražbinama jamstva osporena! Srušena!”.

@ambijent
dajte napišiti nešto što neznam ili ja već nisam obrazložio ?

Da budem iskren Udruga mi nimalo ne djeluje “stvarno”. Dosta se bave irelevatnim pitanjima i to me živcira.
Zašto ne komentiraju dogovor Ramljak/Sber, a za kojeg već puno ljudi, iza zavjesa, zna ?
Ako je to točno, onda je ovo game over. Imaju preko 60% glasova. Izgubili su fondovi, Adris, dobavljači i mali dioničari ili u prijevodu Hrvatska. Dobili Amrika i Rusija, sve.

Na karaju jedino Todorić piše realno stanje stvari, pustimo uzrok, ali ono što piše, što se sada dešava je totalna anrhija države. Dokle vas Udruga zabavlja s Hanfom i sporadičnim licitiranjem sudskih odluka je lov u mutnom. Pritisak treba vršiti na Ustavni sud da ovo sruši dok nije kasno.

Grga lupetaš ko maksim po diviziji Ameri i Rusi se mogu dogovarat koliko hoće ali ni jedan od njih neće sudjeloat u nagodbi oni su jer su im potraživanja osporena…cijeli dan govoriš o inside info a ne čitaš što je javno objavljeno..

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Grga, stvarno lupetaš, pa nije sud potvrdio ono što je Ramljak želio, Ramljak je osporio 16 mlrd kn a jamstva nije ni dirao, a ostali vjerovnici su osporili još 10 mlrd kn i 100 mlrd kn jamstva…

Naravno, treba vidjeti što će na kraju reći sud…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Upravo zbog ovakvih stvari: jamstva jesu ili nisu, trazbine, osporene neosporene, ima li ili nema vecine itd., a koje sve u potpunosti onemogucavaju da se dobije ona osnovna informacija nuzna za informirano trgovanje, pravni status, smatram da treba blokirati trgovanje todexom do pravomocnosti nagodbe.
Jer ce ovaj kovitlac pojesti cijelo TK.

kovitlac??? na ZSE??? pa ovdje je bonaca bez daška vjetra, totalno mrtvilo!

Šta je ovo, špekulativno dizanje Todex-a na interpretaciju da će sve biti ok?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

GOTOVO JE. Sva povezana poduzeća LEDO, JAMNICA, BELE, ZVIJEZDA, sve vaše dionice će vrijediti 0 kn, tj. one već danas vrijede 0 kn, a vi ih i dalje kupujete.

dajte ljudi nemojte dajte….

THE END….okanite se čoravog posla

@serislav koga briga… Ako im se baca lova, samo naprijed…

New Report

Close