Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

MOŽDA je činjenica da zahvaljujući svojem pisanju kupuješ 50% povoljnije.
Predstavi se, da provjerimo u SKDD,
To je lako provjerljiva činjenica.

Nemam nijednu dionicu Agrokorovih “perjanica”.

Zadovoljan?

Ponavljam, to što neki rade ovdje navlačeći ekipu da bi ušičarili pokoju kunu je samo prijezira vrijedno, ništa više.

A što se tiče tvoje gornje “matematike”, ako bolje izračunaš da sam kupovao i ja bih bio na gubitku, al to ti nikako nije jasno izgleda. Uprosječivanje ulazne cijene kada cijena ide prema nuli je samo dodatni gubitak, koliko god se to tebi čudnim činilo 🙂

Iskreno mi se čini da su ovi u Agrokoru uz Ramu pogubljeni,zna se da je uvijek tamo bila škvadra koja je klimala glavom i starom gazdi. Neznam da li ste primjetili da se Ramo ne pojavljuje od Božića nigdje, nekako ne vjerujem da je na skijanju?

Samo ruska ćirilica jer je koruptivna i premijum - srpska je za sirotinju https://www.fortenovagrupa.com/new-page Lik je Car!

@grga,
Ja imam informaciju da nisu.
Sto sad?

Dragi moji Todex dioničari . Informaciju koju sam podijelio a vama ni ja nisam želio čuti .
Osim nas dioničara , puška su , dobavljači i Adris.
Slažem se s vama da je ovo druga privatizacija HDZ, veća i od prve pljačke zemlje. Problem je što su očito puno obećali Sber banci i to je za nas šah mat.
Možemo računati jedino prije službene Nagodbe da će sudovi kroz Jamstva ili Ustavni kroz Lex taj prljavi posao spriječiti

Haha.
Ameri i Rusi se dogovorili samo kako bi zajebali dobavljače.
Dobar vic.
Ja i dalje mislim da su kupci spremni.
Nitko ovo nece tako lako ispustiti bez borbe

@noviagac

Radije trošite energiju kako spriječiti tu Nagodbu dok moja vijest vam ne postane službena .

@grga,
Kada za takvu “informaciju” ne navedes izvor, onda ispada da lupas bezveze.

Daj mi Grga samo objasni kako je to moguće pošto su Sberu osporena potraživanja… i na koji način će mali nastradati ako ništa od plana sa zrcalnim društvima pošto su i jamstva osporena…

Jel imaš više informacija? Iz kojih krugova dolaze?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Evo udruga dioničara javlja da su jamstva osporena.

Pa prenio sam neslužbenu informaciju koja kaže da su se neslužbeno dogovorili na načina da nategnu sve osim Rollupera i Sbera. To je sve što znam i podijelio sam s vama.
Nadajmo se da im je plan jalov

Izvor navedi

A ne znam kako je tako nesto moguce, npr. Adris ima osigurana sredstva dok Sber nema, kako bi onda Sber uspio naplatiti 60% a Adris manje od toga?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close