MOŽDA je činjenica da zahvaljujući svojem pisanju kupuješ 50% povoljnije.
Predstavi se, da provjerimo u SKDD,
To je lako provjerljiva činjenica.
Nemam nijednu dionicu Agrokorovih “perjanica”.
Zadovoljan?
Ponavljam, to što neki rade ovdje navlačeći ekipu da bi ušičarili pokoju kunu je samo prijezira vrijedno, ništa više.
A što se tiče tvoje gornje “matematike”, ako bolje izračunaš da sam kupovao i ja bih bio na gubitku, al to ti nikako nije jasno izgleda. Uprosječivanje ulazne cijene kada cijena ide prema nuli je samo dodatni gubitak, koliko god se to tebi čudnim činilo 🙂
Iskreno mi se čini da su ovi u Agrokoru uz Ramu pogubljeni,zna se da je uvijek tamo bila škvadra koja je klimala glavom i starom gazdi. Neznam da li ste primjetili da se Ramo ne pojavljuje od Božića nigdje, nekako ne vjerujem da je na skijanju?
@grga,
Ja imam informaciju da nisu.
Sto sad?
Dragi moji Todex dioničari . Informaciju koju sam podijelio a vama ni ja nisam želio čuti .
Osim nas dioničara , puška su , dobavljači i Adris.
Slažem se s vama da je ovo druga privatizacija HDZ, veća i od prve pljačke zemlje. Problem je što su očito puno obećali Sber banci i to je za nas šah mat.
Možemo računati jedino prije službene Nagodbe da će sudovi kroz Jamstva ili Ustavni kroz Lex taj prljavi posao spriječiti
Haha.
Ameri i Rusi se dogovorili samo kako bi zajebali dobavljače.
Dobar vic.
Ja i dalje mislim da su kupci spremni.
Nitko ovo nece tako lako ispustiti bez borbe
@noviagac
Radije trošite energiju kako spriječiti tu Nagodbu dok moja vijest vam ne postane službena .
@grga,
Kada za takvu “informaciju” ne navedes izvor, onda ispada da lupas bezveze.
Daj mi Grga samo objasni kako je to moguće pošto su Sberu osporena potraživanja… i na koji način će mali nastradati ako ništa od plana sa zrcalnim društvima pošto su i jamstva osporena…
Jel imaš više informacija? Iz kojih krugova dolaze?
Pa prenio sam neslužbenu informaciju koja kaže da su se neslužbeno dogovorili na načina da nategnu sve osim Rollupera i Sbera. To je sve što znam i podijelio sam s vama.
Nadajmo se da im je plan jalov
A ne znam kako je tako nesto moguce, npr. Adris ima osigurana sredstva dok Sber nema, kako bi onda Sber uspio naplatiti 60% a Adris manje od toga?