Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“Nikad jači SDP”, a od 100 glasa glasa čuti nije. Btw zar nije linića iznjedrio SDP za rizničara slučajne države kako bi legalizirao gazdinu pljačku malih dioničara Belja ?

Bez brige, vozi hidra k'o hidrogliser ! [emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

http://hr.n1info.com/a268594/Vijesti/Skupe-lijekove-financirati-dobrovoljnim-prilozima-gradjana.html

Ovdje je neko poludio. U trenutku kada legaliziraju pljacku mirovinskih fondova i malih dionicara i razrjesnicama nagradjuju one koji su to omogucili a Todoric piskara u Londonu. Sada mole za lijekove za djecu. Kakavi su ovo licemjeri.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Nisam razumio Ramljaka oko rizika ulaganja?! Jel to znaci da ja mogu uci u njegov stan, izbacit ga van i kad se on pobuni, jednostavno reci pa sta si imao stan kad ga mozes izgubiti?

Ako je to tako, onda ustavna kategorija vlasnistva vise NE POSTOJI.

Ovo je pljacka i to tako treba nazvati.

Koliko se ja sjećam, na početku "Lex-a" i Premijer i Ramljak su tvrdili da "sanaciju" Agrokora neće plaćati hr. porezni obveznici….a vidi vraga već njih 15000 je platilo 4 MKN. To je prvi šamar "stoci sitnog zuba" bit će ih još.
[/quote]

Ovo sto je naumio Ramljak eventualno moze provesti nad drustvima gdje ima 75% vlasnistva ili tamo gdje ima 50%+, a nikako ne nad svim drustvima obuhvacenim lex-om. To je vrlo vjerojatno neustavno.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Ej Zorangutane!

Za ovaj svoj zadnji post si i od mene dobio pozitivnu ocjenu!
Ha-ha-ha.
Da, ovo je samo jedan od apsurda.

Ali, pošto malih dioničara više nema, Ramljaka plaćaju vjerovnici da im preda cijeli Agrokor.
To već ima smisla, zar ne? 🙂

La vita e bella!

Projekt RH ide dalje. Sljedeći je HEP, i opet će se svi veseliti lakoj lovi. Up Up, hop cup, još malo pa nestalo.

Mali dionicari trebaju tuziti drzavu tj njezine ” institucije “.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Projekt RH ide dalje. Sljedeći je HEP, i opet će se svi veseliti lakoj lovi. Up Up, hop cup, još malo pa nestalo.

Kad ce Hep? Ima neki link?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ha-ha, dobavljači odbili prijedlog, ide na popravni.

Ja uistinu rijetko pišem zadnje vrijeme jer ovo nije prva stvar koja mi je ubila povjerenje u političare, kapitaliste, burzu, fondove….
Ali ne znam dal je itko eskpicitno napisao da je ovo ne samo loegalna pljačka na ZSE nego da su jučerašnjim potezom pera pola plodnih oranica Hrvatske, izvori pitke vode, vinogradi, tvornice…poklonjeni u ruke Amera odnosno njihovi lešinarskih fondova..

Živjela Hrvatska država! Naklon do poda…

P.S.
Sve navedeno ima neusporedivo veću cijeno od gubitka par milijerdi kuna u propalim dionicama….

Kad vremena nisu bila teška i kad novaca nije bilo malo???? Tko se toga sjeća???

a najbolja fora je što svi dioničari tvrtki kćeri zapravo plaćaju ramljaka (jer ga ne plaća država) da pomogne vjerovnicima da opljačkaju male dioničare! ovo je vrhunac apsurda!
DA Zorane mi ga plaćamo a država postavila

Ja uistinu rijetko pišem zadnje vrijeme jer ovo nije prva stvar koja mi je ubila povjerenje u političare, kapitaliste, burzu, fondove….
Ali ne znam dal je itko eskpicitno napisao da je ovo ne samo loegalna pljačka na ZSE nego da su jučerašnjim potezom pera pola plodnih oranica Hrvatske, izvori pitke vode, vinogradi, tvornice…poklonjeni u ruke Amera odnosno njihovi lešinarskih fondova..

Živjela Hrvatska država! Naklon do poda…

P.S.
Sve navedeno ima neusporedivo veću cijeno od gubitka par milijerdi kuna u propalim dionicama….

Gle, posljednji puta kad je sve bilo u državnom vlasništvu, taj sustav se nazivao komunizam. Dakle, možemo reći da je početak rasprodaje počeo kad je narod odlučio da mu u komunizmu nije fino pa se zaželio kapitalizma. I eto, sad ni kapitalizam ne valja, sad bi ponovno da nas grli majka država.

Nevjerovatna situacija! Pa zar ne bi bilo logično i zakonski da se uprave tvrtki iz Todexa oglase sa kakvim priopćenjima za dioničare temeljem ove obustave trgovanja. Gdje je HANF-a gdje su “poglavice” da razjasne situaciju a ne da se trgovanje zaustavlja temeljem članka na portalu Indexa.
Pa je li Index nadležan za davanje informacija za tvrtke koje kotiraju na ZSE-u. Pa ljudi moje da li je ovo moguće, i nitko ništa ne propitkuje i traži razloge, svi digli ruke kao da se njih ne tiče.

New Report

Close