Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Posaljite mailove na Hanfu s upitom sto poduzima da zastiti ulagatelje u mirovinske fondove koji NISU kockari kako im to Ramljak lakonski porucuje. Nakon toga posaljite na mirovinke fondove s pitanjem sto ce uciniti da zastite SVOJU imovinu.

Napravimo pritisak na sve. Barem da neki zavrse s kaznenim prijavama.

Odvojite par minuta i posaljite mailove.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Krenule su i blokade trgovanja, tako da se ne može prodati niti jedna dionica dok se ne potpiše nagodba i sve dionice malih dioničara ne srežu na 0.
“Bravo” ZSE, bravo HANFA.
I onda se neki pitaju zašto sve više ulagača izjavljuje da će zauvijek otići s ove burze….

Ignore: KressoM, delux

Krenule su i blokade trgovanja, tako da se ne može prodati niti jedna dionica dok se ne potpiše nagodba i sve dionice malih dioničara ne srežu na 0.
"Bravo" ZSE, bravo HANFA.
I onda se neki pitaju zašto sve više ulagača izjavljuje da će zauvijek otići s ove burze….

Sve su vrijednosti brutalno podcijenili, Ledo su procijenili npr. po booku 5 tisuca, iako on vrijedi 12-15 tisuca. Sve je napravljeno u cilju maksimalne otimacine. Dugovi su max napuhani, a vrijednost max podcijenjena. Ovo jos nije viđeno nigdje u svijetu.

„Privremeno vjerovničko vijeće Agrokora
podržalo nacrt strukture nagodbe“

oni koji su bili s Gazdom u muljažama, sada donose odluku da najebu mali dioničari, oni su sve znali kako se radi, mali ništa, ali treba opljačkati sitnu raju i umirovljenike, treba im svima redom j ma.icu

http://www.index.hr/vijesti/clanak/obustavljeno-trgovanje-dionicama-agrokorovih-kompanija-na-zagrebackoj-burzi/1014937.aspx

Za početak sam prodao adris.
Idemo dalje, ako sve bude okej možda bi već danas mogao rasprodati sve dionice i prebaciti ih vani.

Zašto Ramljka želi 14,5 mlrd duga platiti s 18,8 mlrd ( realno preko 30 mlrd. ) koliko u ovom trenutku vrijede 30 zdravih kompanija opterečeni jamstvom ?

Zašto Ramljak nije predložio da se Vjerovnici naplate iz djela imovine Agrokora u Solidarnim jamcima već hoće 100% Solidarnih jamaca, a razliku tražio u dobiti tih kompanija ?

Ne kazrm da bi meni bilo neugodno, ali javno kukati sta nemas mogucnost uvalit nekom dionice za koje sam kazes da ce vrijediti 0 je pomalo upitno.

Nemam bas nista protiv ove blokade.tako i tako mislim da je bolje da nas je vise unutra zbog ovih slamcica za koje se hvatamo.
Nego da se cijena spusti na kunu na beznacajnom prometu.

Dunlop

razumio sam davno da nemate ni jednu Todex dionicu
Imam dosta Todex dionica i ostati će kod mene do kraja Nagodbe

Da Jamnica vrijedi nula Kuna, kako kažete ili Ledo nula Kuna, onda ih Ramljak nebi poklonio Vjerovnicima po 60.000 odnonso 5200 Kuna svaku . Problem je što prva vrijedi 120.000, a druga 8000

razumio sam davno da nemate nijednu todex dionicu

O zemljo otvori se..
Ti stvarno imas problema sa razumjevanjem.
Gdje sam ja rekao da vrijede 0?????
Nisam rekao da nisam mislio, nego pitam gdje sam to rekao.

I kako si to pronicljivo zakljucio da nemam dionice todexa?

Ne kazrm da bi meni bilo neugodno, ali javno kukati sta nemas mogucnost uvalit nekom dionice za koje sam kazes da ce vrijediti 0 je pomalo upitno.

Nemam bas nista protiv ove blokade.tako i tako mislim da je bolje da nas je vise unutra zbog ovih slamcica za koje se hvatamo.
Nego da se cijena spusti na kunu na beznacajnom prometu.

Slazem se, trebamo svi zajedno ovo izgurat kroz udrugu i tuzbe, a bit ce tu i Esseker, Grgic, bit ce vecih igraca, pa cemo vidjeti. Meni je svejedno izgubio 95% ili 100 %.

Nema srece ni prodati za 100 kn, protiv ove otimacine moramo pravnim putem.

@Dunlop
u namjanju ruku onda imate čudan, engleski humor, za ovu pljačku

Dajte kažite zašto Ramljak već u startu želi platiti 4 mlrd Kuna više za dugove, preko naših leđa ?
A to je samo početak.

Mišljenja sam da je Gazička dosta riskirala ovim potezom , direktno će se zamjeriti HDZu zbog plana da se na burzi totalno obezvrijede dionice domaćih bisera odnosno Solidarnih jamca

Na taj način bi psihološki pripremili javnost na ovaj plan anarhije prave države .

New Report

Close