Nije mi samo jasno kog boga svako malo izbacuju “okvirne rezultate” kompanija na ZSE. Za koga? Da bi se mali dionicari mogli ravnati u svom ulaganju?
Smijesno.. Znaju odavno da malih ovdje biti nece, a veliki te rezultate tako i tako znaju.
Bar se vijest širi da se ovo nece mirno gledati:
Najvise boli , naravno osim gubitka, kojom lakocom nas je Ramljak izjednacio i strpao u isti kos s Todoricem. Samo jos treba da kaznenu prijavu digne i protiv nas, prosto nevjerojatno. Zimbabve zemlja.
Nije mi samo jasno kog boga svako malo izbacuju "okvirne rezultate" kompanija na ZSE. Za koga? Da bi se mali dionicari mogli ravnati u svom ulaganju?
Smijesno.. Znaju odavno da malih ovdje biti nece, a veliki te rezultate tako i tako znaju.
to je da vas bolje male navuku na led..
još k tome više od pola ulagača ne kuži da izbacuju EBITDAu pa govore dobit! što bi reako Buffett: what people think who’s gonna pay for inventories, Tooth Fairy?!
Nije mi samo jasno kog boga svako malo izbacuju "okvirne rezultate" kompanija na ZSE. Za koga? Da bi se mali dionicari mogli ravnati u svom ulaganju?
ispada da se FI šalju na ZSE s jedinim ciljem da navuku male ulagače da kupuju precijenjene dionice firmi koje vode domaći kauboji koje nitko ne kontrolira sve dok balon ne pukne, a onda je prekasno i game over
Rekao sam jucer da je ovo samo prijedlog a ne konacno rijesenje…
Pritisak ce u narednom periodu biti strasan i opravdan…ovakva otimacina nikad nigdje nije vidjena…ovo niti jedan sud na svijetu nece odobriti…
Jovane samo razmisli gdje zivis, ja isto nemam izbora nego se nadati, ali bojim se ove zemlje i njenih sudova.
Meni se cini da Ramljak uopce nije svjestan sto. je napravio sa jucerasnjim izlaganjem..
Nitko nikad vise na ovu burzu niti lipe nece staviti…
A interesantno je da nase mirovine i mirovinski fondovi koji su izgubili nase mirovine se uopce ne spominju…
Udruga dioničara Ramljaku uzvraća optužbama
Tvrde kako se “za dionice u vlasništvu manjinskih dioničara tek treba utvrditi obveza javne ponude za Knightead i savjetnike koji zajednički djeluju i preuzeli su Agrokor! Članovi nadzornih odbora koji su jamstva legalizirali nagrađeni su razrješnicama, a istim je jamstvima oteta imovina hrvatskim gradjanima”. Zaključno su istaknuli da će “svim raspoloživim sredstvima zaštititi imovinu ulagatelja.
Jel netko od Ramljaka cuo rijec likvidacija?
evo blokada trgovanja za agrokorove dionice – da sad vidimo što će odgovorit iz tvrtki kćeri -ledo,jamnica,belje, vupik,zvjezda , dali su im dionice bezvrijedne ili ne , ako su bezvrijedne , ide odmah stečaj …
da vidimo kakvo će očitovanje izbacit za javnost uprave navedenih tvrtki
koga boli k što Ramljak priča, ovo je stanje gdje premijer hitno mora nešto poduzeti, kao Lex,
ako treba izgubiti, neka svi gube ravnomjerno, ovako ispada da i on oštri ku.čić na malim dioničarima kao i dosadašnji Gazda, pa Ante
15000 ljudi ima snagu, samo je treba pametno aktivirati, nemam ništa od Todexa, ali sam radi mogućeg općeg zajeba svih dionika na burzi spreman biti 15001,
nepopravljiva trajna šteta biti će napravljena hrvatskom tržištu kapitala, ako se opljačkaju mali dioničari,