jel to znaći da i ja svu kvalitetnu imovinu sa doo mogu preknjižiti na jdoo dok sve obveze po kreditima porezima naknadama i lizanjima ostavljam na staroj tvrtki koja će se likvudirati a obveze otpisati….jel se to faket može tako?… kupim cat od 400k eur na kerdu i samo ga prebacim na drugu tvrtku i više ne plaćam ništa ?
pričekam ovu nagodbu i ako ovo prođe odma idem ugovoriti kredu za svu novu mehanizaciju i dva nova cayenna, crni za mene i bijeli za rajku…
e baš su blesavi svi ovi koji su prošli predstečajne, kako se samo nisu toga prije sjetili
Znači žele iskoristiti solidarna jamstva za otimačinu stoljeća ?
Tko bi trebao biti novi vlasnik Agrokor holdinga koji će sve uzeti?
Američki fondovi ?
A dobavljači , Sber i mali dioničari kajla ?
Stvarno divno, pa mogli su nas oružjem istjerati bilo bi brže .
Znači solidarni jamci bi kroz 4-5 god trebali vratiti tih 18 mlrd duga i onda bi ih američki fondovi preprodali i tako višestruko zaradili ?
Hanfa bi opet mogla blokirati trgovanje a po meni bilo bi i pametnije,čemu trgovanje dok svi sve znaju a nitko ništ nezna
Bago je naveo i da mali dioničari će morati otpisati svoja potraživanja od Agrokora od 10-90%.
Nisam siguran na što je mislio ?
Dugovi po tome idu Agrokoru i malim dioničarima , a Ledo, Jamnica, Belje… gotovo čisti Amerima kroz Agrokor holding ?
Mislim ovu pljačku bilo je teško predvidjeti, da tako daleko bi se usudili ?