SeRija
Nadam se da si prodao veci dio.
Ili dokupio pa prodao ili whatever.
Naravno da burza ne voli da dionicari gube, ali zar vam nisam lijepo govorio da se okanite corava posla?
Nisam ni ja puno pametniji, ali barem ne strahujem da ce mi sve propasti.
Prodajte i radite dalje.
Zivot je dug, sve se stigne, a navodno ce i neki oporavak jednom kad se ova agonija zavrsi.
Vlasnici Agrkokora sigurno ostaju bez i jedne dionice , ali kakve to veze ima s Solidarni jamcima ili nama malim dioničarima istih ?
Ima li više NETKO da izloži zakonito objašnjenje ?
Vi “zakonski” mozete ostati “bez icega” zbog jamstava koja su dospjela.
Tu nema nikakve dileme i vi to dobro znate.
Kako vama nesto objasniti kada jednostavno ne razumijete ili ne zelite razumjeti,a gotovo
svima drugima je jasno.
Postoje samo dvije opcije,1.nagodba i 2. stecaj
U nagodbi vam moze ostati bar nesto malo,a u stecaju nista.
I to je to,sto je nebrojeno puta ponovljeno i u medijima i ovdje,na forumu.
SeRija
Nadam se da si prodao veci dio.
Ili dokupio pa prodao ili whatever.
Naravno da burza ne voli da dionicari gube, ali zar vam nisam lijepo govorio da se okanite corava posla?
Nisam ni ja puno pametniji, ali barem ne strahujem da ce mi sve propasti.
Prodajte i radite dalje.
Zivot je dug, sve se stigne, a navodno ce i neki oporavak jednom kad se ova agonija zavrsi.
Nisam prodao nista nego dokupljivao, smanjujem si ulaz jer mi je bio previsoko s obzirom na sadašnju cijenu.
Neka nas male isplate barem po fer vrijednosti.
Ako mi dionicari izgubimo sve izgubiti ce i burza i to prvenstveno na likvidnosti jer ako JA izgubim sve sa kojim novcima cu kupovati druge dionice?
Haha. Stvarno jak argument :)..
Znaci pored brdo radnih mjesta, stecaja firmi, BDP-a drzave, rejtinga drzave, mogucih tuzbi i milijardi kuna odsteta prema drzavi ti mislis da bi Ramljak treba biti zabrinut hoce li se trgovanje na burzi sa trenutnih 690kn (kolko je na belju protrgovano danas za ovih 2h trgovanja) jos dodatno smanjiti?
Da ste vi vladajuci vjerovnici, da li biste ispustili to iz ruku? Pa da vam otpis umjesto u prosjeku 77% bude 85%?
I bili smo kako ti kažeš VLADAJUĆI vjerovnici sve do Lex Agrokora!
Kompanije iz sustava Agrokora su prijavile preko 450 milijardi jamstava no Zakonom su isključeni iz nagodbe, tj oduzeta su im prava glasa.
Jesi li Ti i slični razmišljao ZAŠTO su jamstva isključena iz nagodbe?
Da ste vi vladajuci vjerovnici, da li biste ispustili to iz ruku? Pa da vam otpis umjesto u prosjeku 77% bude 85%?
Kompanije iz sustava Agrokora su prijavile preko 450 milijardi jamstava no Zakonom su isključeni iz nagodbe, tj oduzeta su im prava glasa.
[/quote]
zato što su protuzakonita , zbog toga su isključena , i proglasit će se ništavnima što se tiče tvrtki kćeri
[/quote]
zato što su protuzakonita , zbog toga su isključena , i proglasit će se ništavnima što se tiče tvrtki kćeri
[/quote]
Na vasu zalost ,jamstva su vazeca i dospjela.
Nista nema od ponistavanja ,kako ste vi to zamislili.
Da postoji ikakav pravni razlog za pobijanje istih,privremena uprava na celu s Ramljakom
bi vec pokrenula odgovarajuce sudske postupke.
Mali dionicari uopce nisu legitimirani pobijati jamstva na GS.
[/quote]
[/quote]
Čini mi se da ovim navodima idete bisokavom na ruku ?
Jamstva su zakonita, a osporiti ih može samo sud. Solidarni jamci mogu samo protestirati, ali nisam siguran u uspjeh . Uglavnom, opet sud.
Jamstva će se povući Nagodbom ili nema Nagodbe. Pa zato Nagodba i postoji ili neki misle da je Nagodba svrha sami sebi ?
Mene brine samo da li je HDZ, kao Sanader, već prodao Agrokor i Solidarne jamce ? Oprečni Članci novina izlaze. Fondovi su pisali Lex Agrokor i zato to Vlada toliko taji, a znamo što fondovi s Todex dionicama na burzi rade. Da li se igra netkome namješta ? Kao glavni akter spominje se u medijima Interkapital , navodno nije imao Todex dionice pa time nije u sukobu interesa, ali opet …….
U svakom slučaju očekujem Nagodbu, strah me HDZa.