Ovakve postove "nulovanja", "prostih faktora" i sličnih pizdari*a možete pisati još samo do kraja narednog tjedna.
Nevjerojatno je s kojim užitkom, i koliko učestalo ljudi koji iz ovoga “navodno” nemaju ništa govore drugima da im je ulaganje takoreć ništetno i da se s tim moraju pomiriti. Nimalo suosjećanja, empatije, davanja do znanja da se radi o čistoj krađi koja je pred europskom pravnom praksom neviđena. Ovim “jamstvima” prekršeni su svi Hrvatski i Europski pravni okviri. Zaključak o kakvoj se vrsti “ljudi” ovdje radi imam, a bolje da im ovdje ne nadjevam zaslužene epitete.
Jasno je da su jamstva nevažeća:
http://hr.n1info.com/a266793/Vijesti/Ramljak-se-pred-nama-ponasao-poput-faraona.html
Pogledajte malo video prilog. Agrokor posjeduje svega 65% svih svojih sastavnica. Ostalih 35% vlasnici su neki drugi ljudi ili institucije, i oni ne mogu odgovarati za dugove Agrokora.
Kako vam je čovjek rekao, to je kao da Plenković stavi zastavu HDZ-a na čelo sabora, i tvrdi da je cijeli sabor HDZ.
Idemo ljudi, dugovi Agrokora su Agrokorovi, a ne naši.
http://www.dionicari-agrokora.hr/
Ovakve postove "nulovanja", "prostih faktora" i sličnih pizdari*a možete pisati još samo do kraja narednog tjedna.
Sto ce se to dogoditi do kraja narednog tjedna,a ici ce u korist sadasnjih dionicara?
S obzirom na trenutni odnos snaga koji vlada na ovom forumu na TODEX-u, ostavljam si slobodu da vam nedam gušta da nasrnete na mene sa svojim malicioznim komentarima. Naprosto mi se neda.
Doći će i taj petak pa ćemo vidjeti kako stvari stoje.
A do onda, kao što sam rekao, možete prosipati žuć koliko god želite.
U tome ste nenadmašni.
S obzirom na trenutni odnos snaga koji vlada na ovom forumu na TODEX-u, ostavljam si slobodu da vam nedam gušta da nasrnete na mene sa svojim malicioznim komentarima. Naprosto mi se neda.
Doći će i taj petak pa ćemo vidjeti kako stvari stoje.
A do onda, kao što sam rekao, možete prosipati žuć koliko god želite.
U tome ste nenadmašni.
Ne razumijem kako na jedno pristojno pitanje,bez trunke malicioznosti ,mozete ovako reagirati?
Vi ste iznijeli jednu tvrdnju koju niste pojasnili i ja sam samo zamolio za pojasnjenje?
Tzv “odnos snaga na ovom forumu” nema i ne treba imati veze sa jednim jednostavnim pojasnjenjem!
Kada kažem “vaši” maliciozni komentari ne mislim konkretno samo na vas, tako da se zbog toga ne trebate uzbuđivati. Okupila se ovdje jedna oveća gomilica ljudi koji imaju odgovore na sva pitanja i pitanja za sve odgovore. Oni znaju više i konkretnije i od samog Ramljaka.
Lako za bisakovog&Co na ovom forumu, problem su mogućnosti mutnih voda koja ucjenjuju našu Vladu iza zavjesa.
Nadam se da ova Američko-Ruska sapunica zvana Agrokor će biti odskočna daska zakonitih rješenja ove države i konačna politika ispravnoga smjera budućeg gospodarstva.
http://www.seebiz.eu/ustavni-sud-nece-prije-lipnja-donijeti-odluku-o-lex-agrokoru/ar-167519/
A može biti da USTAV čeka rezultat Nagodbe i u nepovoljnom slučaju pokaže Jokera
Kada kažem "vaši" maliciozni komentari ne mislim konkretno samo na vas, tako da se zbog toga ne trebate uzbuđivati. Okupila se ovdje jedna oveća gomilica ljudi koji imaju odgovore na sva pitanja i pitanja za sve odgovore. Oni znaju više i konkretnije i od samog Ramljaka.
OK,mogu to shvatiti.Ja dakako nemam sve odgovore niti ih itko moze imati u ovom trenutku,ukljucujuci i Ramljaka.Moje polaziste se bazira na prethodnim iskustvima firmi u problemima i logicnim pretpostavkama pod kojim uvjetima se moze postici nagodba.I mene je iznenadila navodna mogucnost “osnivanja novih firmi”iz starih , koje bi bile sa “zdravim kapitalom”,a bivse(krnje) bi ostale sa dugovima,prakticno “stjerane u stecaj”???To mi bas nije jasno!
Kolega, cvilili i cmuljili ste pola godine da ste ostali bez novca jer vam je agrokor dužan, agrokor vam je platio da bi na kraju nedavno pisali da ste kupovali ledo jer niste mogli odoliti, šta sad ste prodali pa se priča opet promjenila?
Vlasnici Agrkokora sigurno ostaju bez i jedne dionice , ali kakve to veze ima s Solidarni jamcima ili nama malim dioničarima istih ?
Ima li više NETKO da izloži zakonito objašnjenje ?
Prvo i osnovno: iako sam ponekad bio zlurad, moja greska i grijeh, doista se ne veselim tragediji dionicara todexa. Oprostite mi.
Ono sto zelim reci je da je 35% vrijednosti koncerna u rukama dionicara koji nisu Agrokor, a solidarno jamce za dugove.
Da ste vi vladajuci vjerovnici, da li biste ispustili to iz ruku? Pa da vam otpis umjesto u prosjeku 77% bude 85%?
To je sustina.
A vi kako hocete. Samo dokupljujte i dalje.