Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Upravo Ramljak objavio

Fantastično! Na ex todex dionicama očekujem jak rast ovaj mjesec!

Ignore: KressoM, delux

http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/izvanredna-uprava-objavila-trazbine-vjerovnika-priznata-412-milijarda-kuna-dugova-osporeno-85-milijardi-kuna-sberbanku/6730998/

Pise nemoze se primjenjivati u cjelini
Dakle nije skroz iskljuceno
Ovisno o polozaju case je il napola puna ili prazna… Zar ne kolega

Ne moze se uopce kao takav primjeniti u Sloveniji.
Casa je skroz prazna tamo,bojim se!
[/quote]
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ante-ramljak-objavljuje-koliko-iznosi-agrokorov-dug—495509.html

“Upravo smo dobili informaciju iz Londona. Danas je sud u Londonu odlučio da prizna Zakon o postupku izvanredne uprave tako da nijedna tužba koja se pokrene u Londonu neće moći biti vođena osim u postupku cijelog ovog postupka izvanredne uprave“, rekao je Ante Ramljak na početku konferencije za novinare, dodajući da je to dokaz da su bili na ispravnom putu i da u velikoj mjeri olakšava postupak.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

I nakon ovakvog dana na portalu izađe ovakav naslov!!!

FUJ.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pratite-uzivo-ramljak-objavio-savjetnici-ce-kostati-izmedju-58-i-69-milijuna-kuna/1006426.aspx

La vita e bella!

super super

Ante Ramljak: Sud u Londonu odlučio priznati lex Agrokor

Ante Ramljak: Sud u Londonu odlučio priznati lex Agrokor

“Ja bih danas u uvodu ove presice htio reći informaciju koju smo upravo dobili iz Londona, a to je da je danas sud u Londonu odlučio priznati Zakon o postupku izvanredne uprave (Lex Agrokor) tako da nijedna tužba koja krene u Londonu neće moći biti vođena osim u postpku procesa izvanredne uprave.[/u][/b]
Sve tužbe na britanskim sudovima će biti vraćene na hrvatske sudove.[/u]“[/i]

RAMLJAK: ‘Sud u Londonu donio je važnu odluku i priznao Lex Agrokor. To znači da smo na ispravnom putu’

Dakle, sve suprotno prognozama “pravnog stručnjaka” bisakovia!

Pozdrav,

Jako sam sretan i više puta sam prićao da će biti sve OK, lp

"Ja bih danas u uvodu ove presice htio reći informaciju koju smo upravo dobili iz Londona, a to je da je danas sud u Londonu odlučio priznati Zakon o postupku izvanredne uprave (Lex Agrokor) tako da nijedna tužba koja krene u Londonu neće moći biti vođena osim u postpku procesa izvanredne uprave.[/u][/b]
Sve tužbe na britanskim sudovima će biti vraćene na hrvatske sudove.[/u]"[/i]

RAMLJAK: ‘Sud u Londonu donio je važnu odluku i priznao Lex Agrokor. To znači da smo na ispravnom putu’

Dakle, sve suprotno prognozama "pravnog stručnjaka" bisakovia!

Kao i obicno,lazete!
Napisao sam da je pravorjek suda u Londonu obvezan i za nase sudove!
NIKADA se nisam upustao kakav ce pravorjek biti.APSOLUTNO NIKADA!
Nitko ne moze znati kako ce sud presuditi.
Sve moje prognoze su se do sada ostvarile,a sve vase su bile pogresne!
Tko je vas slusao,bojim se da je lose prosao!
Vi i vama slicni ste tvrdili da nas nista ne obavezuje,a sada se vidi da to nije tako.

Što kažeš na ovo g. Bisakovi???

Kazem da je dobro jer ne moze vrsiti ovrhe u Hrvatskoj za trajanja Zakona.
U drzavama koje nisu priznale Zakon moze.

I kaj sad ? rusi ce rec, ok fuckas par milijardi , idemo dalje ili cemo tek sad pratit zaninimljive vijesti ?

Daj ne lupetaj.

Ukupni iznos priznatih tražbina vjerovnika i dobavljača Agrokora, prema tablicama koje je u četvrtak objavio Trgovački sud u Zagrebu, doseže 41,23 milijarde kuna, dok je 16,54 milijarde kuna tražbina osporen

Najlakše je obrisati bez drugog sudionika.

Sve je laž, prljava laž.

Ne "lupetam" nego prenosim inforamcije koje su javno objavljene.
Ako još jednom pozorno pročitaš, napisao sam: …da je priznato 41,23 milijard kuna tražbina….
Ostatak NIJE priznat nego je osporen.

Ako žele, mogu ići na sud.
A nakon postignute nagodbe, mogu lajati na mjesec. 🙂
[/quote]
Zar nemaju po Zakonu pravo oni koji nisu prihvatili nagodbu pokrenuti sporove?
Malo provjerite!!!

Kakve bedastoće ovdje ljudi pišu, to je z ane vjerovati. Suvlasnici su stana od 300 000 kn, banka potražuje 1 000 000 i ide o prodati. I oni misle kad banka proda stan za 300 000 kn i otpiše ostalih 700 000, da će banka njima nešto dati.

Mali dioničari podružnica iz sastava koncerna su kao imatelji kapitala zapravo u najtežoj poziciji. Oni u redoslijedu naplate stoje zadnji te je njihova pozicija kao vlasnika kapitala najslabija. Vjerujemo da će zapravo mali dioničari podružnica u cijelom procesu nagodbe najviše izgubiti, čemu u prilog ide i kretanje cijena dionica podružnica u zadnjih 8 mjeseci, s obzirom na to da prioritet u nagodbi imaju drugi vjerovnici. Neovisno o tome u kojem smjeru će nagodba krenuti, bilo da je riječ o otpisima, zamjeni duga kapitalom, kombinaciji to dvoje ili nečim četvrtim, mali dioničari dolaze zadnji na red.

http://www.jutarnji.hr/biznis/top/Agrokor/odnos-snaga-i-pregovaracke-pozicije-vjerovnika-agrokora-u-nagodbi-dva-su-nacina-da-koncern-otplati-golemi-dug-a-prosjecni-bi-otpis-mogao-biti-77/6729465/

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close