Ali zanimljivo da MOST usprkos svemu nije dobio puno glasova što govori da danas sutra uspijete osuditi sve one koji su bili korumpirani, narod nažalost, nitko neće promijeniti. Oni vole da ih se bije.
Zato su mnogi otišli..
*Dunlop , osobno poznam više todorićevih direktora i članova uprava i ne pišem tu bez veze tako da mi je daljnja polemika o mariću bezpredmetna…
to sve sta sad spominjes nema veze s onim sta sam ja rekao a i bez obzira o kakvom se formatu menadzera radi ja pricam o nacelnoj razini. Svaka razina posla ima svoje odgovornosti i niko me nemoze uvjerit da njegova razina (a to cak nije ni uprava) odgovorna za sve. pa nemozes u velikom sustavu bit za sve odgovoran i u sve se razumit. U principu scope posla je toliko velik da niti u svom podrucju nemozes bit siguran u sve a jos manje imas vremena za sve. A kamoli se upustati u sumnje revizijski izvjestaja koje produciraju kompanije koje se bave samo tim i to rade dugo i kvalificirano.
nisam ja zaljubljen u marica. fucka mi se za njega iskreno. ali ovo blebetanje od oporbe a pogotovo bernardica je meni gadljivo za slusati.
meni uopce nebi bilo tesko za povjerovati da niti pola sanaderove vlade (a mozda i svi osim onih koji nisu imali nekakvu korist) nisu znali da on sebi trpa lovu u dzep od npr. planinske. pa nit je on tolkko lud da to na sva zvona rastrubi nit bi itko ista pitao od straha. A kamoli ce netko u privatnoj obiteljskoj kompaniji ici nesto rovariti a dobro je placen za to..
To ako maric nesto zna to mu je moralo doci direktno od todorica. ne vidim drugog nacina. A opet sumnjam da bi to s njim dijelio. zasto bi?
Todorić se sada pravda na blogu, prenosi VL, kako je pozajmicama Agrokora kupovao, otkupljivao, vlasništvo Agrokora i da je to ok. ajme
@SeRija
Ledo je u službenom, a ostali na redovitom tržištu. Dionice iz službenog ne mogu pasti na dražbe bez obzira na promet. Ionako će biti na dražbama sve dionice prvi tjedan i onda nabiti dovoljno prometa za ubrzani prelazak na normalno već slijedeći tjedan.
Todorić se sada pravda na blogu, prenosi VL, kako je pozajmicama Agrokora kupovao, otkupljivao, vlasništvo Agrokora i da je to ok. ajme
ma on uopće nema pojima što piše u blogu, svi koji ga znaju, znaju da on uopće nije toliko elokventan i da to piše netko drugi, najvjerojatnije onaj propali sanaderov pokajnik ratko maćek
A glede Mariceve neupucenosti sigurno nije trazio novce od HBOR a a da nije znao zasto to radi.
Ili mijenjao zakone o faktoringu. Jako je dobro znao zasto to radi. Samo nitko od njih nije znao do kada to moze tako.
ma on uopće nema pojima što piše u blogu, svi koji ga znaju, znaju da on uopće nije toliko elokventan i da to piše netko drugi, najvjerojatnije onaj propali pokajnik ratko maćek
[/quote]
je da… cvjećar sve zna. on 100% na dnevnoj bazi dobiva sažetke A, B i C scenarije i odabire. Ovaj put je krivo odabrao. Ali opet, u hrvackoj je to s pozajmicama “normalno” i “svi to rade” pa ono…
ma on uopće nema pojima što piše u blogu, svi koji ga znaju, znaju da on uopće nije toliko elokventan i da to piše netko drugi, najvjerojatnije onaj propali sanaderov pokajnik ratko maćek
[/quote]
nije poanta tko piše nego koje gluposti piše. Zar to nije protuzakonito?
U Parmalatu su dionicarima starim davali opcije za diskontiranu kupovinu novih dionica novog Parmalata.
nije poanta tko piše nego koje gluposti piše. Zar to nije protuzakonito?
protuzakonito je pisati gluposti? pa onda bi 99% ljudi u HR dobilo prijave 😉
protuzakonito je pisati gluposti? pa onda bi 99% ljudi u HR dobilo prijave 😉
[/quote]
Agrokor je Todoriću dao novce da on sredstvima tvrtke otkupi dionice od EBRD-a.