Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Će da vidimo. Meni je za zatvor govoriti da sve firme imaju negativan kapital. Kako kolega investimir kaže, ovdje će biti velikih otpisa dugova dobavljača i sad još treba vidjeti šta je s bankama i jamstvima. Većina firmi su i dalje keš mašine… ovo ima potencijala sve skupa naravno ako ne bude neki horor u matici.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

UKUPNA IMOVINA – KOnzum, Tisak …….Pik Vrbovec – 21,57
UkUPNE OBVEZE – Konzum, Tisak ….. PIK Vrbovec – 23, 97

UKUPNA VLASNIČKA GLAVNICA – – 2, 4 ,ilijarde

Pitanje je sad koliko je Agrokor kao matica dužan – a dužan je ko Grčka, samo obvezuičarima duguje 900 milijardi eura.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ne govoriš dobro, serislave!

to bi sve bilo tako da se gleda samo sad i ovaj trenutak, isključivo
ali to nije tako!
i u Ramljakovoj prezentaciji stoji da se podaci (pa tako i otpisi) prikazuju na going concern osnovi dakle neprekinutosti i nastavku poslovanja, inače bi otpisi bili veći i sve bi o’šlo u pm

Ne njoke, rista.
Nisam rekao da sve firme imaju nego da u totalu imaju neg kapital. I to je neosporivo. A i one koje imaju plus su suduznici za kredite nekoliko puta svoje velicine. Znaci dionicari nemaju kapitala. Prema going concern metodi. Ok?
To su bezvrijedi papirici.
Ukoliko vidim da AZ OMF koji kao brine o mojoj penziji kupuje todex odnah podnosim prijavu. Samo da se zna.
Rezime: firme ce nastaviti raditi, operativno dobro, ali to se sadasnjih dionicara ne tice. Njih se tice samo bilanca, a ona ne ostavlja niti mrvice.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pitanje je sad koliko je Agrokor kao matica dužan – a dužan je ko Grčka, samo obvezuičarima duguje 900 milijardi eura.

900 milijardi eura?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Rezime: firme ce nastaviti raditi, operativno dobro

To me jedino i zanima stari. Idemo dalje. prepuštam tvoje naslađivanje onima koji imaju nešto od todexa, ja idem dalje. sjeti se karme dok pišeš.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

900 milijuna eura, ne milijardi naravno.

Konzum je doista rupa bez dna i ja ne mogu pojmiti kako je čovjek koji je podigao jamnicu i ledo da rade i zaraduju, a to i ramljakova izvjesca pokazuju da su i 2015 i 2016 radile s lijepom dobiti – gubitak ke je nastao uslijed 50 posto otpisa prema Konzmu tj. slikovito za svaku kunu sladoleda koju je ledo isporučio Konzumu, u ovom izvjescu Ledo j otpsiao 50 lipa, da je takav covjek gdoinaam turao glavu u pijesak ne poduzimajuci nista da dovde Konzum na neku pozitivnu nulu.

Mi nismo znali da Konzum przi pare zesce od petrokemije, ali on je znao. I nista nije poduzeo. Z an vjerovati.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Idem i ja dalje. Bez todexa. Daleko mu kuca.
Mene ce karma pomilovati zato jer govorim istinu, cijelu istinu, bez skrivene agende, i naglasavam ono bitno. A ono sto je u ovom trenutku za dionicare nebitno je operativno poslovanje. To je zamagljivanje price. Bitna je samo bilanca i suduznistva koja ce ih izbaciti van.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Konzum je doista rupa bez dna i ja ne mogu pojmiti kako je čovjek koji je podigao jamnicu i ledo da rade i zaraduju, a to i ramljakova izvjesca pokazuju da su i 2015 i 2016 radile s lijepom dobiti – gubitak ke je nastao uslijed 50 posto otpisa prema Konzmu tj. slikovito za svaku kunu sladoleda koju je ledo isporučio Konzumu, u ovom izvjescu Ledo j otpsiao 50 lipa, da je takav covjek gdoinaam turao glavu u pijesak ne poduzimajuci nista da dovde Konzum na neku pozitivnu nulu.

Mi nismo znali da Konzum przi pare zesce od petrokemije, ali on je znao. I nista nije poduzeo. Z an vjerovati.

Przi jace od Petrice i svih skverova zajedno. Prosto nevjerovatno. Zasto nije naprosto ugasio Konzum? Zatvorio sve ducane i bok. I prehrana bi manje radila, ok, ali bi sve bilo zdravo.

Reci mi jesi pročitao revidirano izvješće Konzuma za 2016?

Kako je moguce da je idea vrijedna 3,3 mlrd kuna prepustena Mercatoru bez naknade?

Upiš :-))))

“Agrokor je prezentirao revidirane financijske izvještaje za 2016. godinu operativnih kompanija Agrokor grupe. Ona potvrđuju veliku vrijednost koju smo izgradili tijekom 30 godina neprestanih ulaganja. ”

Vaš link …

New Report

Close