Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kreće rokaona, najzad!

ovo je gore od najgoreg – 7 milijardi iznad kapitala. sve je sprzio, sve do zadnje lipe i jos na to 7 milijardi . ivice razaraču, bravo.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Sve u plusu osim Konzuma!!!!!!!!!

Sadd treba navaliti na dionice 🙂

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Belje brutalan gubitak.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Uzalud radovanje……nema tu početka trgovanja jos ohoho vremena…….

Serislav, od kud ti to? Pričaš bez pokrića.

Ovo nije nagovor ni na kupnju ni na prodaju dionica, već samo moj pogled na činjenično stanje.

Operativno je sve više manje u plusu, konačan rezultat i negativan kapital su rezultat vrijednosnog usklađenja odnosno realnog prikaza dugova, umanjenja imovine itd.

Zapravo mu nisu našli ništa osi što su sad sredili knjige i pokazali realno dugove koji su bili skriveni i revrednovali imovinu koja je bila knjigovodstveno precijenjena.

ovo je gore od najgoreg – 7 milijardi iznad kapitala. sve je sprzio, sve do zadnje lipe i jos na to 7 milijardi . ivice razaraču, bravo.

Kakav tenkre. Fakat ga treba goniti do Antarktike.
Plenki je trebao postupiti državnički i okupljenim dobavljačima i seljacima rećI:
Eno vam vašeg feudalca i gospodara, u dvorcu. Odite se s njim dogovorite na licu mjesta.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

maloprodaja 10,5 mlrd gubitaka u kapitalu novih
Poljoprivreda – 1,7 mlrd gubitaka u kapitalu novih
Prehrana 1,2 mlrd gubitka u kapitalu novih

Speechless….strasno

Koliko vidim najmanje je nastradalo BLJE
JMNC i LEDO su dobili vrijednosna uskladjenja koje ih je unazadilo..
kako to interpretirati ..svako ce na svoj nacin…
jedva cekam BISAKOVI da se javi

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

ponavljam tko god se osjeca ostecenim… profite od starog revizora u prilogu

New Report

Close