Kako god bilo ovo je povijest a ja sam već u avionu 🙂
zvanredna uprava Agrokora u četvrtak u 15 sati javno će na konferenciji za medije prezentirati najvažnije nalaze revidiranih financijskih izvješća za ključne pojedinačne kompanije u sastavu Agrokor grupe, s izuzetkom Agrokora d.d.
Dečki, vežite se , polijećemo. Samo je pitanje kamo – gore u zrak ili dolje u provaliju.
Nikakav dan D nije sutra.
Vrlo vjerojatno crobi u laganom plusu….
Bilo bi mi drago da vidimo perjanice ex Agrokora da su razvalile s dobiti, pogotovo belje iz kojega je cicano na gazdine račune u Nizozemskoj….
Ja sam isto mijenja da je na BLJE bilo dosta prevaljivano troškova koji nisu nužno spadali pod njega… sutra ćemo viditi da li me predosjećaj vara
Čekamo 15h
ovih dana bi trebalo izaći mjesečno izvješće za 8.mj za sve firme iz koncerna. Ja očekujem za ledo barem 50 mil kuna dobiti što bi značilo od početka godine do danas preko 200 mil.
zvanredna uprava Agrokora u četvrtak u 15 sati javno će na konferenciji za medije prezentirati najvažnije nalaze revidiranih financijskih izvješća za ključne pojedinačne kompanije u sastavu Agrokor grupe, s izuzetkom Agrokora d.d.
Dečki, vežite se , polijećemo. Samo je pitanje kamo – gore u zrak ili dolje u provaliju.
bojim se ništa od toga, objava revidiranih FI bi trebala biti izgleda samo za 2016., a prema rješenju HANFE to znači da blokada trgovanja ostaje i dalje sve dok ne objave FI za 1Q (i 2Q?) ove godine
osim toga, pitanje je i kakvo će to trgovanje uopće biti kad ga opet omoguće jer zbog blokade se todex dionicama nije trgovalo već preko 5 mjeseci pa postoji bojazan da će prvih mjesec-dva trgovanje biti samo u posebnom režimu u 13 sati
ništa spektakularno se neće dogoditi objavljivanjem izvješća, ulagači su već oguglali na čika Ivičine podatke, njemu milijardica gore dolje uopće nije nikakav problem, pitanje je uopće kojim podacima uopće vjerovati, više me brine zašto svi toliko vremena moramo biti taoci jednog nesposobnog tipa u sprezi sa svim dosadašnjim politikama nenapadanja, Vlade, porezne, Uskoka, Pnuskoka, Dorha, te ostalih institucija, zar smo stvarno osuđeni s njim kroz život, htjeli mi to ili ne
KADA ĆE VIŠE ZATVORITI TAJ PROKLETI AGROKOR???
KLJUČ U BRAVU. ŠLUS. KRAJ. KONEC. DOVIĐORNO.
KADA?
PROKLETI BILI, PROKLETI KADA LIJEŽU I PROKLETI KADA USTAJU.
@serislav
zašto misliš da je problem samo Agrokor?
evo ti danas u novinama da je g. Tedeschi obilazio Vladu u utorak
pitam se po kojoj stvari? ako je po onoj na koju ja mislim, onda i nakon Agrokora – Agrokor!
dovoljno je pročitati malo članke na koji se način Atlantic dočepao Kalničkih voda…
Nitko više ne može postati toliko velik i moćan. A slab i jadan istovremeno.