Kako se zapetljao …. sad je izlistana …. sad trguje …. dok ništa nije naravno objavljeno na NASDAQ ….i kako da mu se vjeruje da nije i on frizirao rezultate kako mu odgovara …. makar PwC ima friška “iskustva” sa maloprodajom https://www.ft.com/content/97dcb050-49df-11e7-919a-1e14ce4af89b
– Ne mogu vam ništa u ovom trenutku reći, čut ćete sve u petak kad budemo objavili i prezentirali sva financijska izvješća.
Pozdrav,
Bit če jako , jako zanimljivo kad se otvori trgovanje,
Kao što rekoh, da če g. Ramljak i njegov tim sve polako srediti da bude dobro,…..lp
Svi se mogu nuditi, ali “gdje su pare”?
I Todoric je kupovao po 1 kunu,a onda zaduzivao tvrtke skupim kreditima.
Mislim da u Hrvatskoj jedino ADRIS ima “prilicno slobodnog kapitala”!
Pozdrav,
Bit če jako , jako zanimljivo kad se otvori trgovanje,
Kao što rekoh, da če g. Ramljak i njegov tim sve polako srediti da bude dobro,…..lp
Nikakvog razloga nemate za optimizam za sada,naprotiv!
Takoder,treba vidjeti da li ce i kada biti “otvoreno” trgovanje na ZSE!
HANFA moze produziti blokadu ako smatra da ima uvjeta za to ili otvoriti trgovanje no vjerovatno je bolje da otvori trgovanje kada revidirana izvjesca budu poznata.Samo ja nisam shvatio da ce u petak biti objavljena i kvartalna izvjesca za 2017?
Bisakovi,
I ja sam pisao neki dan da izvješče za 2017 dođe vjerovatno malo kasnije ali kada Hanfa primi izvješče za 2016 ne vidim razloga da ne otvori trgovanje, možda sam u pravu, a možda nisam i tako opet u vrstu čekanja, a razlog za optimizam se polako vidi kroz oblake i čovjek treba da bude optimist i sama burza če pokazati jesam u pravu ili ne, lp
tako je i tu bi se slozio sa gospon Bisakovim jedino Adris ima sta za ponuditi kod preuzimanja dok druge firme po meni i po samom dug neaju sta traziti jer cisto sumnjam da vjernovnici traze sta drugo doli cim vise svojih novaca iz ovoga djumbusa
Bisakovi,
I ja sam pisao neki dan da izvješče za 2017 dođe vjerovatno malo kasnije ali kada Hanfa primi izvješče za 2016 ne vidim razloga da ne otvori trgovanje, možda sam u pravu, a možda nisam i tako opet u vrstu čekanja, a razlog za optimizam se polako vidi kroz oblake i čovjek treba da bude optimist i sama burza če pokazati jesam u pravu ili ne, lp
OK, ovo je korektno !
Samo budite oprezni i razumni kada se otvori trgovanje sukladno “brojkama u izvjescima”!
Ja ne vjerujem da ce firme vrijediti 0 kuna. Zapravo sugurna sam. Na tome ce lijepo zaraditi oni sa inside info.
I oni bi se trebali pomalo brinuti.
Hvala !
šamaranje se nastavlja 😉
https://www.vecernji.hr/vijesti/todoric-odgovorio-ramljaku-vi-ste-u-izravnom-sukobu-sa-zakonom-i-vlastitim-pamcenjem-1197295
Mislio sam da je Ramljak neki ekonomski strucnjak, financijas, ali me razocarao! Mora da je on “oko fakulteta hodao” !!!
http://www.seebiz.eu/ramljak-cavao-u-lijes-agrokora-akvizicija-mercatora/ar-163256/
Baš me zanima kako će se recimo tretirati dug matice prema Ledu i Jamnici.
Hoće se to i dalje rolati kao financijska imovina ili će pošteno reći da je to ništa.
Ista priča i s potraživanjima od Konzuma.
Kako će jamstva biti navedena? Kao vanbilančne stavke? Nešto sa strane, nebitno?
Ili kao nešto konkretnije?
Postavljam pitanja jer se zapravo traži kako to prikazati na razumljiv način da onaj tko dionice kupuje ili prodaje zna vrijednost toga s čim trguje. Ali bojim se da se to neće znati. A kad se ne zna smjer je samo jedan.