Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda bi bilo dobro da objasni kako belje odjednom radi bez gubitaka, kako to da jamnica nije imala za plastične poce, da je proizvodnja u ledu stala, da nije bilo novca za plaće a konzum se počeo praznit. Sve to u dugogodišnje državno pogodovanje hoćeš od dobivanja firmi za kunu do subvencija, neplaćanja dobavljača itd.
Ne samo on nego skupa sa tom svojom ekipom koja je imala spreman IPO.

Todorić ima spreman IPO

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/todoric-je-imao-spreman-ipo-vodila-ga-je-rothschild-banka-foto-20170922

Ovdje i piše da je HNB pod nazdorom Engleza, odnosno te banke
http://humansarefree.com/2013/11/complete-list-of-banks-ownedcontrolled.html

"“Cijenjene kolege, zaposlenici Agrokor koncerna, poslovni suradnici, partneri, uvažena javnosti, želim vas obavijestiti kako je Uprava Agrokora, sa mnom na čelu, pokrenula proces aktivacije Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku. Navedenu odluku donosim u uvjerenju kako je to u najboljem interesu za svakog pojedinog zaposlenika, partnera, dobavljača, svih drugih dionika te cjelokupnog gospodarstva.
Iskreno se zahvaljujem svim zaposlenicima, bliskim suradnicima i partnerima s kojima sam izgradio najznačajniju tvrtku u povijesti Republike Hrvatske. Svih sam ovih godina, pa i u posljednjim izrazito izazovnim trenucima, davao svoj maksimum kako bi osigurali stabilnost kompanije, kako bi sačuvali preko 60 tisuća radnih mjesta te osigurali opstojnost i prosperitet čitavog Agrokor koncerna.

Još jednom pozivam sve one koji mogu doprinijeti da Agrokor nesmetano nastavi s radom, da se sačuvaju radna mjesta i da se omogući daljnji razvoj, da učine sve u svojoj moći da se to i ostvari. Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cijele Hrvatske i regije, stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi”

I Todorić
http://www.telegram.hr/politika-kriminal/ivica-todoric-danas-sam-ponosan-covjek-sve-sto-sam-izgradio-upravo-sam-potpisom-predao-hrvatskoj-drzavi/

Pozdrav

Dobar podsjetnik, bas me zanima kako on to misli dokazati da su ga natjerali na potpis ovo je njegov ocajnicki pokusaj…

Nemojte slusati zorangutana zbog njega su neki ljudi izgubili novaca na Agrokoru provjerite sta je tamo pisao

Ja se cak nebi kladio da je ovo GAZDA. ako je, onda je otisao skroz….

Gospodin Ivica Todorić je u pravu.Medijski linč jer pokrenut kako bi izgubio ugled.Da li je bilo prtiska da preda Agrokor.Svakako,ali kada je “puklo”drugog izlaza i nije bilo jer svi vjerovnici traže svoju lovu i to odmah.
Ipak bih postavio jedno pitanje:Tko su Ramljak i ministrica Dalić u odnosu na Ivicu Todorića.On je stvorio carstvo,koje je pred propašću,a oni ga omalovažavaju.Careve se mora poštivati i kada propadaju. Gospodin Todorić to ne smije dozvoliti i ovo je njegov logičan odgovor.
. .

Moram priznati, neka pitanja koja postavlja su legitimna i veoma zanimljiva…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Todoric prijeti politicarima. Ali ne zbog nase dobrobiti nego ucjenjuje politicare.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Todoric prijeti politicarima. Ali ne zbog nase dobrobiti nego ucjenjuje politicare.

s time da ta njegova borba za vlastite udjele može vrlo dobro doći i ostalim dioničarima kompanija

Ignore: KressoM, delux

s time da ta njegova borba za vlastite udjele može vrlo dobro doći i ostalim dioničarima kompanija
[/quote]

Misliš ono može ih još koji put preveslati?
Odi na Seeking Alpha i pročitaj što misle o Agrokoru – 5. mjesec ove godine!

Lopina ,svasta pises.kakav je to gosposin ( jako ga ti zoves) kad je dozvolio da su mu radnici u konzunu inali jedne od najmanjih placa,nije placao dobavljacima ( pametni i snalazljivi su ga otkantali), megaloman,zaduzivao se bez jasne strategije i cilja,dao potpis na lex agrokor,poslao pismo gdje sve ostavlja hrvatskoj drzavi. I sad,kad treba doci revizija,stisnuo se s.upak i pljuca po vladi.ma ako tije to gospodin,onda idi ti lijepo s njime u kolo i daleka vam kuca

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

https://seekingalpha.com/article/4067346-agrokor-bankruptcy-balkan-parmalat-10-times-bigger-proportion?page=2

– kazu da ce u smjeru prodaje pojedinih firmi na tržištu – pročitajte link
– jedino što je ” stvorio ” todorć je upravljački holding – agrokor
– upravljao je firmama od kojih su neke starije od 100 godina
– to su brandovi i vrijedne kompanije : Ledo, Jamnica, ZVZD, Belje

Status Quo: Roll Over Lay Down

Taj clanak star je gotovo 5 mjeseci.

New Report

Close