Bas me zanima tko bi prihvatio vlasnistvo sad kad su i nekretnine zalozene.
novi-stari Gazda
baš zato će se vjerojatno ići najprije na otpis dijela dugova, a za ostatak duga dobivanje udjela u samom agrokoru, a ne u tvrtkama kćerima kako se od početka računalo. nakon toga ne bi bilo zapreke da se tim udjelima u agrokoru trguje i da ih netko otkupi i postane novi većinski vlasnik tako stabiliziranog agrokora
[/quote]
Agrokor kao koncern je prazna ljustura koja ce ici u likvidaciju.
Nema apsolutno nikakve logike da se Agrokor dokapitalizira.
Tvrtke kceri jedino mogu u dokapitalizacije ako se vjerovnici dogovore.
Dobro, ajmo sad konkretno:
1. Predali su tražbine sudu 11.09. Tako je bar bilo rečeno. Ili možda nisu?
2. Kad je revizijski izvještaj of PWC-a za 2016 i dr.? Da li je to ujedno i taj izvještaj koji je HANFA propisala za deblokadu?
Hvala.
Uglavnom, kroz koji dan ili par tjedana. Malo sam pronjuškao i tako kažu. Tko? Tobože upućeni, ali s ogradom da se nikad ne zna jer su već odgađali.
Kad se očekuje, ili može očekivati, početak trgovanja TODEXom? Ili je to neka daleka budućnost?
Što duže Ledo, Jamnica i ostali zarađuju to bolje kad dođe dan za ponovno trgovanje.
Ja još uvijek ne bi puštao trgovinu, bar mjesec-dva. Ledo i Jamnica će opet pokazati veliku dobit za 8 mj a vjerovatno solidnu i za 9 mj.
Ja osobno mislim da je za dionicare Todexa bolje da ne pocme trgovina prije nego se sve oko agrokora ne definira, jer ako bi sutra pod ovim uvjetima koje trenutno znamo pocela trgovina, to bi bio veci potop nego neki dan u Zadru.
Medjutim, za dobrobit citave burze, bolje je da sto prije pocme trgovina.
Da je po meni ja bi zabranio još godinu dana trgovanje dok se sve ne rasčisti u detalje, inače tarapana sljedi . U ovom trenutku ama baš nitko nezna do kraja kakvo je stanje i koji je plan za dalje. Ono što se vidi neće biti otpisa nigdje osim u RH, vani će svi biti namireni 100 %
Dobar dan. Sve je ovo s Agrokorom isplanirano od strane Rusa.
Nastavak slijedi. Neće Rusi stati. Što su zacrtali ostvaruju. Ukrajina, Sirija….nastavite niz
Inače, naše siromaštvo kao naroda može bti duboko, još dublje. Tako barem Amerikanci i Europćani misel. Ne brinu se oni za siromaštvo saveznika. Ako si sami ne pomognemo, oni nam neće pomoći.
Tako npr u Bangladešu razvijaju društvo i ljudska prava, istovremenio gledajući i tolerirajući nevjerojatnu bijedu. Čak govore da je to njihova komparativna prednost. Izvor jeftine radne snage za evropsku i američku tekstilnu industriju. Bitno je samo da su oni saveznici geostrateški i da bangladeška vladajuća klika koja živi u nezamislivom bogatstvu bude na njihovoj strani.
Ima samo jedan problem. Ljudi se okreću onima koji ima omogućavaju bolji život. Rusi lako mogu zavladati ovim prostorima.
Dobar dan. Sve je ovo s Agrokorom isplanirano od strane Rusa.
Nastavak slijedi. Neće Rusi stati. Što su zacrtali ostvaruju. Ukrajina, Sirija….nastavite niz
Inače, naše siromaštvo kao naroda može bti duboko, još dublje. Tako barem Amerikanci i Europćani misel. Ne brinu se oni za siromaštvo saveznika. Ako si sami ne pomognemo, oni nam neće pomoći.
Tako npr u Bangladešu razvijaju društvo i ljudska prava, istovremenio gledajući i tolerirajući nevjerojatnu bijedu. Čak govore da je to njihova komparativna prednost. Izvor jeftine radne snage za evropsku i američku tekstilnu industriju. Bitno je samo da su oni saveznici geostrateški i da bangladeška vladajuća klika koja živi u nezamislivom bogatstvu bude na njihovoj strani.
Ima samo jedan problem. Ljudi se okreću onima koji ima omogućavaju bolji život. Rusi lako mogu zavladati ovim prostorima.
[/quote]
i kao amerikanci to neznaju pa će prepustit sve rusima…
Vi pišete stvari koji nemaju veze sa temom , zašto ne bismo to rekli ovako: Šef Sberbanka je ispao naivan i gelipter pa se želi opravdat Putinu kako god zna da ne bi završio u nekoj tamnoj uličici jer znamo kako je dobar život onih koji su se zamjerili putinu a i većine naroda kad već spominjete narod.
Vidim da ste postali glasnogovornik Sberbanka, ne bi bilo loše da se zapitate od kakvih sve poštenih ljudi su miljarde u Sberbanku.
U ostalo tema je Agrokor a ne Bangladeš.