Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam našao link ali sam čuo na htv dnevniku2 da je agrokor ostvario dobit 700 milkn u prvih 7 mjeseci?
još će biti tučnjave za nečim što "ne vrijedi ništa"?
veseli stabilizacija poslovanja.
želim svim dioničarima da prođu što bolje,pa će i nama
koji nismo unutra biti bolje.

dalička u coca-coli,navodno nisu razgovarali o njihovoj želji da kupe jmnc
.-)

Znaci za 40 god. bez placanja dobavljaca i kamata ce vratiti dug!

Znate da će biti otpisa i to 50 ili više %, da firme konačno kreću raditi za svoju zaradu a ne za punjenje dva tri para privatnih džepova i da će se vjerovatno firme prodati tako da 40 godina ne stojiPogledajte npr Belje, tko je sad tu lud?

Dalicka pije coca-colu, a svi suskaju kako tedeski ima u dzepu Ledo i Jamnicu, svi se “zabadav” pomamili a tko ce dug platiti?

Dug vraca onaj tko prodaje firmu. To je AGROKOR. Nemoze biti jednostavnije

Kada ce Ramljak iznijeti brojke ” na sunce”? Koliki je stvaran dug Agrokora? To sto se po medijima vuce brojka oko 40 milijardi mi nekako ne lezi…

Mislis da je vise?

Mi se cini da brojka vuce na 56-57 milijardi kuna… ljudima se sve te valute pobrkale pa sve kao da pod isto zbrajaju!

Evo vidim procjene za polugodiste 2017. a ima li ikakvih za 2016. godinu? Kada ce te procjene na svijetlost dana?

Mene vise zanima kolika je imovina Agrokora.
Ako je drasticno manje od duga onda pisi propalo.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/turisticka-sezona-pogurala-rezultate-agrokora-ali-trgovina-i-dalje-gubi-novac-foto-20170911

Pozdrav,

Ja sam jako zadovoljan i ovo je po mom mišljenju jako dobro, pa da vidimo prvo poluvrijeme tj. izvješče za 2016 i da napokon krenemo dalje več jednom, lp

Imovinu ćemo saznati ovih dana. Navodno.
A onda deblokada i nadajmo se malo živosti na ovoj našoj livadi.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close