Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Je, da, kako da ne.
Banke koje su dale novce i koje zele vidjeti novce nazad se inace nista nece pitati.
Koliko sam vidio krovna firma od Ivice Todorica je registrirana u Nizozemskoj pa ce siguran sam oni pitati Hrvatsko pravosudje sta im je ciniti.

Nizozemsko pravosudje nema ingerencije nad nicim ovdje. Kratko i jasno.
Nakon nagodbe nece niti biti niceg na sto bi se uopce i eventualna presuda odnosila.
A Ivek je potpisao, ne?
[/quote]

Kod tebe je sve nesto prejednostavno i prejasno.
Agrokor me uopce ne zanima. Nikada nisam kupio niti jednu dionicu ijedne sastavnicu agrokora.
Zanimaju me samo posljedice koje ce imati odluke stranih sudova.
Bojim se jedino da ce ceh platiti RH.

[/quote]

Nece RH platiti nista. Jer nije duznik. Opet kratko i jasno.
A neke price kako ce netko tuziti drzavu jer je osujetila neka njegova prava su i isto bez veze. Gdje ce tuziti? Ne postoji stalni medjunarodni trgovacki sud kojem se tuzena drzava MORA odazvati. U tome je cijela fora. Moze ju tuziti ovdje ako smatra da ima osnova.
Rusi su posudjivali velike pare na veliku kamatu i htjeli su se prvi naplatiti. Sipak. Mogu ispabirciti sto mogu u regionu, a i to cemo jos vidjeti.

Da se razumijemo, Lex ima neustavnih elemenata, lijepo je to izneseno u vise navrata od strane ljudi koji nesto znaju o tome, ali to ga ne cini neprovedivim niti je nuzno da ima neke konzekvence po drzavu. Veci je bio rizik nedjelovanja, zbog zapetljanosti odnosa, losih stecajnih pravila i sporog pravosudja ponajvise.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Vaš link …

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Gotovo sam uvjeren da ce odmah pri deblokadi svih dionica od agrokora jedan dobar dio se preliti u ostale dionice jer je mnogima puna kapa neizvjesnosti….dugova i prevara od strane istih….
Sto je naravno za trziste dobro kao i za sve druge dionice…

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE

Ne može se nula prelit nigdje.

Moze….ne nula…nego ono sto se uhvati prodajom prilikom deblokade…
Ja da imam ma 20000 kn trenutne vrijednosti u todexu…odmah prodaja…..makar i sa 50% minusa i nikad vise u prevarantske dionice…
Ima puno boljih prilika….npr…VLEN…brodari…telekomi….turisti…

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE

Ako i bude deblokade, prodavat će se po diskontnu od 90%. Ako Reuters spominje haircut neosiguranih od 80%, onda je to uberstečaj. Ako se taj crni scenarij odigra, u drugom valu pada prehrambeni sektor. Srećom, na ZSE nema previše dionica koje imaju ogromna potraživanja. Okej, Franck je iznimka, ali tako i im treba s obzirom kakvi su bili prema malim dioničarima. Od ostalih imamo podr, kras… Ali to se da preživjeti.

Mi smo ovdje još uvijek u staklenom zvonu što se tiče Agrokora, Sve je kao super, sve štima…

Ne znam zasto bi netko pao. Svima se placa, rade bolje i likvidnije nego prije, a stari dug ce najvecim dijelom morati otpisati i izbilanciti. Neosigurani 80%, rolluperi oko 50-60% i tu nema majci, ali nije ni neka tragedija. Vec sad tog novca nema, a zive bez njega.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatkova-banka-skriva-tajnu-o-kreditima-todoricu/988918.aspx

dugovi u svim smjerovima, HPB, HBOR, fondovi gospodarske suradnje….

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Novci iz proslog dojapa HPB isli su agrokoru koji ih je sprzio..ne samo da ce nestari agrokora nego i nhegovih bankomata…sto ce biti sa hpb bancicom ?..austrijancima ili talijanima ili madjarima ???

Status Quo: Roll Over Lay Down

Listam postove unatrag, ali mi se čini da nitko nije objavio, komentirao, niti pročitao ovo izvješće, a zbilja se ima što pročitati:

http://www.agrokor.hr/hr/vijesti/izvanredna-uprava-objavila-mjesecno-izvjesce-za-srpanj-2017/

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Kometirano je to samo je ovo kasnije došlo na službenu stranicu.
A i bolje ništa ne komentirat jer se brzo skupi par gnjida koje se dođu izrugivat i naslađivat uz podršku moderatora.

Dobro, kad će više ti izvještaji za 2016? Kad će više te tražbine?

New Report

Close