Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Rusi će ovršiti sve što je u vezi Agrokora a van Hrvatske je. Naravno mislim na sve ono gdje imaju založna prava odnosno “vjerodostojnu ispravu”, a imaju je. Po tom pitanju teško da Ramljak i ekipa mogu što pobiti, naročito ono što je na području Srbije.

Bas me toga najvise strah, da pokupe sve sto je van HR, a pogotovo u Srbiji gdje imaju najvise utjecaja.
Evo hipotetski receno, recimo uzmu Ledu Frikom u Srbiji, i Ledu odmah pada pola prihoda.

Bit ce jesen jako zanimljiva, vidit cemo kako ce se kretati todex nakon otvaranja.

ajme majko božja, danas na veliku gospu…pa kuda sve ovo ide???

obitelj Todorić sprema tužbe protiv hrvatske vlade i to prvo u Nizozemskoj da bi kasnije otvorili sudske postupke i u Hrvatskoj. [/url]

“On poduzima pripremne radnje za pokretanje odgovarajućeg pravnog postupka u Nizozemskoj i to protiv hrvatske vlade. Cilj postupka bio bi pokazati i dokazati da je Todorić kao vlasnik Agrokora pretrpio enormnu štetu nakon donošenja lex Agrokora.Bude li postupak po njega uspješan, Todorić bi mogao pokrenuti postupak kojim bi od države tražio da mu se nadoknadi šteta. Todorić smatra da mu je država nizom svojih postupaka ukrala otprilike godinu dana vremena da sam pokuša riješiti problem i izići iz krize. Sada se pokazuje da je kandidata za kupnju koncerna u krizi bilo te da se o tome moglo diskutirati još neko vrijeme prije no što bi banke pokrenule procedura koje su se najavljivale”, ispričao je jedan inozemni izvor za Nacional.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

već su bile pokrenute ovrhe i blokade kojima su se neki, kao agram i roglić, uspjeli naplatiti ili aktivirati založna prava i tek tada je on svojim dobrovolnim potpisom zatražio aktiviranje zakona ćime je odmah sprijećeno daljnje osipanje koncerna i otvoren prostor za stabilizaciju poslovanja te dogovor vjerovnika o modelu financijskog i operativnog restrukturiranja

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

ajme majko božja, danas na veliku gospu…pa kuda sve ovo ide???

obitelj Todorić sprema tužbe protiv hrvatske vlade i to prvo u Nizozemskoj da bi kasnije otvorili sudske postupke i u Hrvatskoj. [/url]

"On poduzima pripremne radnje za pokretanje odgovarajućeg pravnog postupka u Nizozemskoj i to protiv hrvatske vlade. Cilj postupka bio bi pokazati i dokazati da je Todorić kao vlasnik Agrokora pretrpio enormnu štetu nakon donošenja lex Agrokora.Bude li postupak po njega uspješan, Todorić bi mogao pokrenuti postupak kojim bi od države tražio da mu se nadoknadi šteta. Todorić smatra da mu je država nizom svojih postupaka ukrala otprilike godinu dana vremena da sam pokuša riješiti problem i izići iz krize. Sada se pokazuje da je kandidata za kupnju koncerna u krizi bilo te da se o tome moglo diskutirati još neko vrijeme prije no što bi banke pokrenule procedura koje su se najavljivale", ispričao je jedan inozemni izvor za Nacional.

Ivica spominje fantomske investitore koji su kao trebali nešto i nekoga spasiti, gdje su pisma namjere, nema ih.
Todorić kupuje vrijeme prije nego ga strpaju u zatvor, DORH češlja knjige u Agrokoru mjesecima i priprema optužnicu a novi revizori još mjesec dana neće imati potpunu sliku o stanju koncerna, da je gospodin sam bi sve priznao i predao se USKOKu, ovako je u rangu Sanadera, do kraja će biti nisam kriv.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Tužio je i Pevec državu, nije to nešto novo.

Tužio je i Pevec državu, nije to nešto novo.

Ma,to po meni ,nije opasno.Daleko je neugodnije sto SBERBANK provodi vec ovrhe u susjednim drzavama nad tvrtkama kcerima Agrokora,a koliko sam shvatio,pokrenuli su i arbitrazne postupke u Londonu.
To bi moglo imati znacajnog utjecaja na konsolidirane poslovne rezultate nekih tvrtki matica u Hrvatskoj???

Sto otmu vani manje ce dobiti u RH. Lako ce se stvoriti na nagodbi fronta protiv njih.

P.S.
Ne bih htio biti zloguki prorok, ali dok se u Srbiji, Sloveniji, a mozda i BiH, ne donesu pravomocna rjesenja o priznavanju ili ne izvanredne uprave nisam siguran da su se stekli uvjeti za informiranu odluku investitora te deblokadu trgovanja.
Iako 2016 i q2 2017 nisu upitni.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://www.seebiz.eu/trideset-godina-od-izbijanja-afere-agrokomerc/ar-160933/
i mi babu za trku imamo

Babo je smuljo jednu mjenicu, a ovaj sve.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Puno je onih sto su ostali zarobljeni u todexu..
A najvise ovi sitni dej trejderi…
I ono malo sice sto su imali…ili su pogubili ili im je ostalo zarobljeno…
A tesko je gledati kako druge prilike prolaze pored njih jer nisu likvidni..
Onda pisu svakakve gluposti i neistine jer ocito imaju previse vremena buduci da nemogu vise trejdati…

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE

SeaBear
Samo neka se to odblokira, neka prospu po bidu dan dva i idemo dalje. Nakon toga Todex niti ista povezano s njim vise nece biti tema. Jedna se vrata moraju zatvoriti da se druga otvore.

New Report

Close