Renči,
Upravo sam popio pivu u drugom redu na našom lipom moru i da imam dionice Leda, Jamnice in Zvijezde a imam i nešo turista i malo ine.
Ti uopšte ne razumeš što sam pisao i što sam napisao, pa ajde još jedan put pročitaj.
A što če biti kad otvore trgovanje vidjet čemo, ja računam na mali minus u početku a odmah iza toga u plus i još jedan put neču prodavati ni jednu dionicu poput Leda, Jamnice i Zvijezde jer znam, da ču dobit za kratko vrijeme dosta više nego je sada vrijedna, pa da vidimo.
Vijesti koje prolaze iz dana u dan su sve više optimistične a najviše zna Ramljak oko toga i ne ja ili ti, lp
Tajni sastanak sa ovim, još tajniji sa onim, kinezi preuzimaju jedva čekaju, zapeti kao puška….milijarde u pripravnosti, bacaju ih po Belje oranicama
http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/tajni-sastanak-u-tornju-najbogatiji-madar-zeli-kupiti-belje-hoce-i-vilu-koja-je-san-brojnih-imucnih-ljudi-a-treci-prohtjev-sve-je-jako-iznenadio/6440209/
tajni sastanci su se odvijali i kod Diokia, izgubili smo samo 5mil.€ od tih sastanaka, jer ih je Linić dao kao garanciju Turcima, usput, jel njega itko što pitao za taj novac i garanciju, jesu li mu što priznali Turci što ih je počastio s 40mil. naših kn
Vijesti koje prolaze iz dana u dan su sve više optimistične a najviše zna Ramljak oko toga i ne ja ili ti,
“Optimistične”, hm…?
“Jedan konzultant iz tima koji upravo analizira situaciju u Agrokoru tvrdi da Konzum više uopće nema imovine, da je sve založio i prodao, od centara do polica. To je dosta nepovoljna okolnost.”
Vaš link …
Vijesti koje prolaze iz dana u dan su sve više optimistične a najviše zna Ramljak oko toga i ne ja ili ti,
"Optimistične", hm…?
"Jedan konzultant iz tima koji upravo analizira situaciju u Agrokoru tvrdi da Konzum više uopće nema imovine, da je sve založio i prodao, od centara do polica. To je dosta nepovoljna okolnost."
Vaš link …
[/quote]najvise od svega me veseli sto je vecina sudionika van igre ,tj nemaju robu ili su prodali u panici (vecina je uvjek u krivu)
. ostalo je trla baba lan….znate panika vam je najgori neprijatelj na TK ,
“No ako Konzum više zaista nema imovine, onda je visoka vjerojatnost da za nagodbu vjerovnicima neće ostati ništa, da će se naplatiti prije svega dobavljači koje je spašavala Vlada i kreditori koji su za sredstva plasirana nakon aktiviranja zakona dobili prioritet u naplati starih kredita. Kad vide da ostaju kratkih rukava, “bit će krvi do koljena”, kaže jedan konzultant. ”
Nije taj konzultant rekao ništa novoga nego samo rezimirao ono što svatko iole upućen u ovu priču već nagađa ili zna.
To su dobre vijesti.
Da se razumijemo, ja sam za to da Rusi i neosigurani vjerovnici ispuse maksimalno. Hranili su bestiju, lakomi na kamatu, tako im i treba. A posebno se takodjer veselim jer ce biti bijes maksimalan, razarajuc, ubilacki. Da, bit ce krvi do koljena, i bugarskih kisobrana. Zlikovci i kriminalci moraju platiti, osobno i fizicki. I hoce. Veliki kreditori koje zahebes, e ti ne oprastaju.
Da se razumijemo, ne ponosim se svojom zluradoscu, ona je slabost i negativna.
Ali problem je sto kod nas pravna drzava nije dizajnirana da sprijeci ovakve ogromne devijacije, pa ni mnogo manje. Kad bi djelovala kako treba, na vrijeme, onda bi se sve na vrijeme rijesilo, pa kome pravo kome krivo. Ovako, bit ce mnogo nezadovoljnih i Boga pitaj kako ce sve to zavrsiti. Ali da ce mnogi imati problema kojih nije trebalo biti, hoce. Milijarde su to, eeejj!
Ugledna pravna stručnjakinja s kojom smo razgovarali smatra da su međunarodne arbitraže usmjerene prema osporavanju lex Agrokora.
‘Sberbank pomoću njih pokušati dokazati da je naš zakon u suprotnosti s međunarodnim običajima. Ako mu to uspije otvara im se prostor za pokretanje tužbi protiv Hrvatske na međunarodnim sudovima sa zahtjevima za plaćanje velikih odšteta’, pojašnjava naša sugovornica.
Ona upozorava da Hrvatskoj prijete i ustavne tužbe nezadovoljnih vjerovnika. ‘Koliko je meni poznato nekoliko vjerovnika priprema ustavne tužbe kojima nastoje osporiti lex Agrokor ili neke njegove odredbe s ciljem naplate štete od države’, otkriva naš izvor.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/jesu-li-arbitraze-topnicka-priprema-sberbanka-za-tuzbe-protiv-hrvatske-20170811
Sve cemo to mi na kraju platiti..
A najsmjesnije.mi je kada se ovdje prica o vrijednosti tvrtki unutar koncerna..
Pa kriminalnim aktivnostima samo ledo kao primjer…koji kao vrijedi 2-3 milijarde kuna je opterecen sa 19 milijardi dugova…
O kakvoj mi to vrijednosti pricamo?