Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pozdrav forumašima,

Renči—————-odi ti lipo na more i maxi king ledo sladoled ili na karlovačko pivu, pa ostavi i drugima da nešto napišu pozitivno na našoj temi od posrnulog agrokora, za kojeg sam siguran, da če Ramljak i njegovo TIM nešto pronači , da se naplate i dioničari na samom kraju,
bit če tu još salto mortale ili dosta preobrata, pa da vidimo u narednih dana, meseca,….ja vjerujem u pozitivam zaključak , lp

Jel to kao onda kada ste pisali po forumu da ce zvijezda ( zvzd-r) zasjati i da ce se nesto jako dobro dogoditi na agrokorovim dionicama…nepunih mjesec dana nakon toga te dionice su vrijedile 1/3 od one kada ste ih vi preporucavali…to govorim i upozoravam ostale kada se odblokira agrokor da jako paze sto kupuju i da nicije preporuke ne uzimaju za ozbiljno..pogotovo one kao toronto koji ” nesto znaju “

Status Quo: Roll Over Lay Down

@toronto:
Jel to kao onda kada ste pisali po forumu da ce zvijezda ( zvzd-r) zasjati i da ce se nesto jako dobro dogoditi na agrokorovim dionicama…nepunih mjesec dana nakon toga te dionice su vrijedile 1/3 od one kada ste ih vi preporucavali…to govorim i upozoravam ostale kada se odblokira agrokor da jako paze sto kupuju i da nicije preporuke ne uzimaju za ozbiljno..pogotovo one kao toronto koji ” nesto znaju “… vi vjerujete u pozitivan zakljucak..cega zakljucak ? Sto, da ce zvijezda vrijediti 7000 kuna dionica ?

Renči,

Mislim, da nikada a ma baš nikada nitko ne može sto posto najavljivati nešto jer se može brzo dogoditi obrnuto.
Da bi ZVZD otišao na 7000 hrk bilo je poprilično blizu procjeni ali se dogodilo što se dogodilo.
Ako bi bilo, bilo bi……….čovjek uvjek može pogrješiti ali je mudrost se oprostiti i ja sam pogriješio. Isto sam pisao, da če Viadukt biti odličan, pa se dogodilo i onda sam lepo rekao, da ide u stečaj i da treba napustiti ovu dionicu kada je bila oko 100 hrk.
Ali još jedan put, siguran sam, da če se ova ……situacija u kojoj je Agrokor, pa Država,…..tužbe,….zatvor možda za pojedine,……na kraju još jedan put nekako če se srediti po meni pozitivno ako mogu upotrjebiti tu rečenicu i za dobavaljače,…….i na kraju za nas dioničare, lp
A ti Renči popij pivu i smiri se jer zdravje je uvjek na prvom mestu, lp

@toronto
:
Jel to kao onda kada ste pisali po forumu da ce zvijezda ( zvzd-r) zasjati i da ce se nesto jako dobro dogoditi na agrokorovim dionicama…nepunih mjesec dana nakon toga te dionice su vrijedile 1/3 od one kada ste ih vi preporucavali…to govorim i upozoravam ostale kada se odblokira agrokor da jako paze sto kupuju i da nicije preporuke ne uzimaju za ozbiljno..pogotovo one kao toronto koji " nesto znaju "… vi vjerujete u pozitivan zakljucak..cega zakljucak ? Sto, da ce zvijezda vrijediti 7000 kuna dionica ?

Prije ko zna koliko postova napisali ste da na ovoj temi pisete vrlo rijetko.

Potakli me 🙂 navlakaci..nisu izasli uz dionica pa sada ovdje palamude ne bi li ih kome prodali kada ih odblokiraju

Potakli me 🙂 navlakaci..nisu izasli uz dionica pa sada ovdje palamude ne bi li ih kome prodali kada ih odblokiraju

A neki nisu usli pa placu kad vide dobre vijesti

Renči,

Mislim, da nikada a ma baš nikada nitko ne može sto posto najavljivati nešto jer se može brzo dogoditi obrnuto.
Da bi ZVZD otišao na 7000 hrk bilo je poprilično blizu procjeni ali se dogodilo što se dogodilo.
Ako bi bilo, bilo bi……….čovjek uvjek može pogrješiti ali je mudrost se oprostiti i ja sam pogriješio. Isto sam pisao, da če Viadukt biti odličan, pa se dogodilo i onda sam lepo rekao, da ide u stečaj i da treba napustiti ovu dionicu kada je bila oko 100 hrk.
Ali još jedan put, siguran sam, da če se ova ……situacija u kojoj je Agrokor, pa Država,…..tužbe,….zatvor možda za pojedine,……na kraju još jedan put nekako če se srediti po meni pozitivno ako mogu upotrjebiti tu rečenicu i za dobavaljače,…….i na kraju za nas dioničare, lp
A ti Renči popij pivu i smiri se jer zdravje je uvjek na prvom mestu, lp

Za dobavljace se moze relativno dobro rjesiti problem dugova,ali za dionicare se vrlo tesko moze pronaci dobro rjesenje,gotovo nemoguce!

A sta imate ptotiv da ljudi prodaju ili kupe?
Cijenu dionice nece dizat ni spustat mali dionicari kao ni par desetaka ljudi sa foruma.
Osim toga pozitivne vijesti izlaze jednom tjedno pa tko moze reci kakva ce cijena biti prvog dana i desetog dana trgovanja.

Ovdje više ne postoje dobre vijesti za dioničare, postoje samo dobre vijesti za preuzimače na temelju zaloga i potraživanja.
Inače poučen iskustvom iz prošlosti što se bude bližio dan otvaranja trgovanja Todexom sve će biti više vijesti tipa neki misteriozni bogataš zainteresiran za ovaj dio koncerna onaj za neki drugi, crne limuzine, širenje tržišta, sinergija i slične budalaštine.

Tajni sastanak sa ovim, još tajniji sa onim, kinezi preuzimaju jedva čekaju, zapeti kao puška….milijarde u pripravnosti, bacaju ih po Belje oranicama
http://www.jutarnji.hr/biznis/tvrtke/tajni-sastanak-u-tornju-najbogatiji-madar-zeli-kupiti-belje-hoce-i-vilu-koja-je-san-brojnih-imucnih-ljudi-a-treci-prohtjev-sve-je-jako-iznenadio/6440209/

toronto
Ja se zabavljam, zapravo ” sjedim u prvom redu i grickam kokice “.
Očito da je vama potrebna relaksacija uz pivu, pogotovo ako je istina da ste ostali zarobljeni u Agrokoru. Ako je to istina da ste očekivali 7000 kuna za zvzd, onda vam je sada teško i razumijem da si želite odmor uz pivo koji stalno spominjete. A to spominjanje dosta govori o vašim potrebama i željama.
Samo nemojte na financijskom forumu pričati ljudima, kao onomad krajem 2016, da će biti ” nešto super ”
Mislim da su disclaimeri zaista potrebni. Ogradite se.
Inače želim Vam da prođete dobro i da se izvučete iz ovoga. Iskreno to želim. I ja sam investitor i znam kako se osjećate. Uopće nikome ništa na Todexu ne mogu preporučiti. Jer mislim da je svašta moguće. I da pojedini dioničari prođu odlčno, a pojedini jako loše. Samo pozivam na oprez. I nemam pojma što će biti sa pojedinim dionicama Todexa.

New Report

Close