Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@renči
Kako nisu sposobni, pa kreirali su uspješnu shemu s mjenice ma.
Hmmm, a možda to prenesu u Austriju kao biznis model. 😁

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Tako je. Tipicni cicaci love. Pijavice.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Bok svima,
A tebi —— SERVISAL—- kažeš, da trebam čitati dobro, a sa druge strane kažeš, da ti bude sve malo više od nule vrijedna jedna dionica čisti plus — ja te uopšte ne razumem, kako čisti plus, pa jesi ti kupovao dionico Ledo za 0,1 HRK ja te ne razumem, kako možeš kazati, da tibude čisti plus sve što bude više od 0, ma pričaš gluposti, žao mi je jer si negativan oko svih dionicah kompanije Agrokor.
Svima nama je jasno da je vjerovatno bilo muljaže i dosta nepravilnosti a to če Dorh sve srediti, a u istoj sapi mogu ti kazati kako sada stoji stanje posle 100 dana što upravlja Agrokor Ramljak sa svojim timom sam ja pozitivan a bit ču još više kad se stvari srede ovako ili onako. A vjerujem , da če dionice poput LEDO, JAMNICA, ZVIJEZDA, BELJE,……iti gore jer svi trendi kažu na pozitivne a na samom kraju dobar razplet i pozitivan trend, živi bili pa vidjeli, lp

Pitanje je dana kada ce se zlo zvano agrokor prosiriti na Frank. Gledamo poslijednje dane Franka.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Bok svima,
A tebi —— SERVISAL—- kažeš, da trebam čitati dobro, a sa druge strane kažeš, da ti bude sve malo više od nule vrijedna jedna dionica čisti plus — ja te uopšte ne razumem, kako čisti plus, pa jesi ti kupovao dionico Ledo za 0,1 HRK ja te ne razumem, kako možeš kazati, da tibude čisti plus sve što bude više od 0, ma pričaš gluposti, žao mi je jer si negativan oko svih dionicah kompanije Agrokor.
Svima nama je jasno da je vjerovatno bilo muljaže i dosta nepravilnosti a to če Dorh sve srediti, a u istoj sapi mogu ti kazati kako sada stoji stanje posle 100 dana što upravlja Agrokor Ramljak sa svojim timom sam ja pozitivan a bit ču još više kad se stvari srede ovako ili onako. A vjerujem , da če dionice poput LEDO, JAMNICA, ZVIJEZDA, BELJE,……iti gore jer svi trendi kažu na pozitivne a na samom kraju dobar razplet i pozitivan trend, živi bili pa vidjeli, lp

Opet ti mene nisi razumija.
Nemam dionice Agrokora direktno.
Ali sam nedavno kupio udjele u fondu koji ih ima u portfelju. I knjize ih kao nula. Zbog svih problema s jamstvima itd. Koja ce se nadam se nekako rijesiti u dogovoru s vjerovnicima.
U tom trenutku, ili cak i prije, po objavi izvjesca, dionicama se pocinje trgovati. Bilo koja cijena veca od nule mom fondu je CISTI dobitak jer ih sada knjizi kao 0 HRK.
Jel sad jasno?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Pitanje je dana kada ce se zlo zvano agrokor prosiriti na Frank. Gledamo poslijednje dane Franka.

Od kud vam to?
Znam da rade nekakvo unutarnje restrukturiranje ali da su im zadnji dani ne bi rekao.
Plaća ide redovito koliko ja znam.

Ne treba pretjerivati Renči, ako će Artuković i vraćati svih 520 milijuna može se zadužiti pa neka radi 10-15 godina samo za to, baknama je to sigurno prihvatljivo. Realno, tko mu je kriv. A i tko bi ga žalio…

Ako ne može ili ne želi vraćati, banke će uzeti Frank, otpisati dio dugova i prodati ga nekome tko će vratiti ostatak, jako jednostavno. Frank ima predobre proizvode, tradiciju i položaj na tržištu da ne bi bilo interesenata.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ali sam nedavno kupio udjele u fondu koji ih ima u portfelju. I knjize ih kao nula. Zbog svih problema s jamstvima itd. Koja ce se nadam se nekako rijesiti u dogovoru s vjerovnicima.
U tom trenutku, ili cak i prije, po objavi izvjesca, dionicama se pocinje trgovati. Bilo koja cijena veca od nule mom fondu je CISTI dobitak jer ih sada knjizi kao 0 HRK.
Jel sad jasno?
[/quote]

Koji fond ako nije tajna?

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Jel sad jasno?
[/quote]

Koji fond ako nije tajna?
[/quote]

Erste dionički. Piše u mjesečnom izvješću, bez navedene količine, ali surfajući unazad par izvješća može se indirektno zaključiti da bi pri zadnjoj cijeni vrijedile nekoliko % portfelja, koji je sada knjižen kao nula.
Ne previše, ali bolje išta nego ništa.
Vjerovatno imaju i drugi, ali ovo je potvrđeno.

P.S.
Ma nisu fondovi neka velika sreća, ali kad kola krenu nizbrdo likvidacija je 1 click plus to što je cijena izlaza manja nego spread između bida i aska na većini dionica.

Zvuči zanimljivo, baš ću pogledati malo.

Imate i u ZB Aktivu Jamnice i PIVK-a te u OTP indeksnom Leda i Belja. Sve se vodi po 0 kn. Što se tiče Erstea, gledam im portfelj na početku godine – Jamnica 6,2%, Zvijezda 6%, Viadukt 4,8%. Također, imaju u portfelju i 0,5% Granolia koji je upravo proglasio predstečaj. Baš ih znaju odabrati…

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Toliko o vrlim fond menadjerima i njihovoj strucnosti, kaj odabrat 🙂

New Report

Close