Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Aktualna tržišna kapitalizacija za cijeli Ledo je milijardu i 80 milijuna kuna, odnosno, 144 milijuna eura… Daljnjim seciranjem ispada da Agrokorov udio u Ledu od 48,11%tržište cijeni 69 milijuna eura. Neke zgrade u Zagrebu kostaju vise.

It’s time to call bullshit.

A što je on to novo rekao?
Pa koliko puta je ramljak rekao da agrokor u ovom obliku neće postojat nego da će se kompanije prodat?

Inače da policija i pravosuđe žele raditi svoj posao takav bi jedino mogao dati intervju iz lepoglave skupa sa svojim šefom i bivšim šefom agrokora.
Možda bi tako svi mi prije preboljeli.

https://www.express.hr/top-news/s-laznim-mjenicama-todoricu-sam-nosio-milijune-11326?utm_source=poslovni&utm_medium=nativeboost&strref=http%3A%2F%2Fwww.poslovni.hr
Tako to završi kada cijela država ide na ruku jednom megalomanu koji je na kraju izgubio svaki osjećaj za stvarnost. Keš je na kraju počeo izvlačiti na sve moguće i nemoguće načine, postao je kao ovisnik spreman na raznorazne smicalice samo da dođe do “šuta”.
Bojim se da nas najgore tek čeka u 9 mjesecu kada se sve knjige otvore i kada bude konačno poznat cjelokupni dug. Mislim da ni 50 milijardi nije zadnja cifra, prije da će biti stoja.
Zato burza i dalje pada jer se najgore tek očekuje.

A ovo mi je najača izjava!
“Spomenuli ste Todorića… Ma, on bi dolazio kukati u Ministarstvo financija, još prije deset godina. Onda ga oni pitaju kako da ti pomognemo, a on kaže: “Daj malo povećaj građanima plaće na teret opće potrošnje, pa će oni trošiti, a meni će se likvidnost povećati.” U Hrvatskoj je tako u 10 godina u retail upumpano 20 milijardi kuna.”

Abrakadabra na prodaju?

Sve ide na bubanj.
Nece dugovi biti 100 nego 45 do 55.
A zapravo je svejedno. Rezervacije su napravili, mjenice… Zivot ide dalje.
Samo mirno i skupljati. Dok nije kasno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Sve ide na bubanj.
Nece dugovi biti 100 nego 45 do 55.
A zapravo je svejedno. Rezervacije su napravili, mjenice… Zivot ide dalje.
Samo mirno i skupljati. Dok nije kasno.

teško da će vaš savjet prihvatiti oni koji su već davno počeli sakupljati, bolje da su gljive i šparoge išli sakupljeti

Sve je u tajmingu.
Kasnije je kasno, a prerano je prerano.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Malo sam proilstao zadnjih par stranica teme, ova izvješća izgleda ne čita previše ljudi…

Vaš link …[/url]

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ja sam pročitao i ovo i sve jedno od do…..i sve više mi nade uljeva ovo što rade, i dobro rade….
I danas je Ramljak u Temi dana sve i potvrdio. Agrokor i cijeli sustav su spašeni, nema panike. Ostaje samo još nagodba.

Uskoro kreće i ono što stalno pišem, preljevanje štednje, prvo u nekretnine(udica ovi poticaji za 1500 stanova i na to će još 1500 biti koji neće dohvatiti poticaje, znači njih 3000), a onda kreće preljevanje štednje u investicijske fondove

Ako bude spašen, vjerujem da bismo mogli imati balončinu, s obzirom da će i turisti biti izgleda jako dobri, a i narod će se opustiti ako sve prođe kako valja.

Malo sam proilstao zadnjih par stranica teme, ova izvješća izgleda ne čita previše ljudi…

Vaš link …[/url]

po meni stečaj ne dolazi više u obzir. dosita bi bedasto bilo dogurati dovdje i onda se ne dogovoriti.

Mali dobavljači će izgleda biti namireni u cijelosti i prije nagodbe, ostaju veliki robni i financijski vjerovnici – iznad 100 milja. ako nagodba bude podrazumijevala šišanje do 50 posto, a 50 posto što otplata što preuzimanje, mislim da bi se to moglo nazvati pristojnim raspletom u datim okolnostima. što kažu drugi.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi0oaa32JjVAhWBWhoKHcdYAYgQFggxMAI&url=http%3A%2F%2Fportal.braniteljski-forum.com%2Fvijesti%2Funatoc-ovrsi-obitelj-ivice-todorica-ipak-ljetuje-na-smokvici&usg=AFQjCNFqphSdgQ4EqGV4ceNPeKEyP2IsnA,
a gdje će ljetovati imatelji Gazdinih perjanica ? da li to koga zanima u ovoj lopovskoj državi ?

New Report

Close