Da li je tko od vas opazio nenormalne guzve u konzumu i to na lokacijama okretiste crnomerec, importanne centar i u hoto centru na cvjetnom trgu?
To su lokacije gdje je konstantno gužva, obzirom na situaciju i sve ostalo oko Agrokora…. konzum se sjajno drži …. jučer pale prve lubenice 🙂
slatka ko šećer
Da li je tko od vas opazio nenormalne guzve u konzumu i to na lokacijama okretiste crnomerec, importanne centar i u hoto centru na cvjetnom trgu?
nisu problem superkonzumi koje spominjete, problem su manji ‘kvartovski’ Konzumi gdje razvlače artikle po policama, često bude samo jedan (prvi) red, pa kad makneš artikal onda zjapi rupa, a to j e prije bilo nezamislivo
ne znam koliko će Ramljaku trebati da to sreže, to mu je po meni bitnije nego prodaja voznog parka (koji ionako nije kupljen, već rentan), a tu im lova curi kroz ruke gdje plaćaju najam prostora, nadzorne kamere, prodavačice, struju i sl. u nerentabilnim malim dućančićima, koji su btw često puta nekoliko desetaka metara udaljeni jedan od drugog (?!)
nisu problem superkonzumi koje spominjete, problem su manji 'kvartovski' Konzumi gdje razvlače artikle po policama, često bude samo jedan (prvi) red, pa kad makneš artikal onda zjapi rupa, a to j e prije bilo nezamislivo
ne znam koliko će Ramljaku trebati da to sreže, to mu je po meni bitnije nego prodaja voznog parka (koji ionako nije kupljen, već rentan), a tu im lova curi kroz ruke gdje plaćaju najam prostora, nadzorne kamere, prodavačice, struju i sl. u nerentabilnim malim dućančićima, koji su btw često puta nekoliko desetaka metara udaljeni jedan od drugog (?!)
[/quote]
Ramljak nije krizni menadžer nego likvidator. Nije njegova zadaća restrukturiranje nego stvaranje uvjeta za djelomičnu likvidaciju i restrukturiranje. Vjerovnici će donositi takve odluke, a ne on.
ma nemoguće:):):)
nisu problem superkonzumi koje spominjete, problem su manji 'kvartovski' Konzumi gdje razvlače artikle po policama, često bude samo jedan (prvi) red, pa kad makneš artikal onda zjapi rupa, a to j e prije bilo nezamislivo
[/quote]
Ramljak nije krizni menadžer nego likvidator. Nije njegova zadaća restrukturiranje nego stvaranje uvjeta za djelomičnu likvidaciju i restrukturiranje. Vjerovnici će donositi takve odluke, a ne on.
[/quote]
A nije ni likvidator, kako tvrdite, u čl. 7. Zakona o postupku izv. uprave… (ZPIU) nije dopušteno pokretanje likvidacije, pred- niti stečajnog postupka
Gledam malo po obavijestima, trazim kad je ono Agrokor prodao srbijanske kceri hrvatskim… Pocetak 2013!
Vaš link …
Vaš link …
Zanimljivo, pogotovo kad se gleda iz danasnje perspektive.
Ramljak je 27 aprila istaknuo da je od trenutka preuzimanja ove kompanije situacija koju su zatekli u koncernu bila vrlo alarmantna.
“Nemam namjeru širiti lažni optimizam i ne mogu reći da se situacija promijenila u 15 dana. Uspjeli smo spriječiti da se problem prelije iz Hrvatske u regiju. Sada se moramo baviti odvojenim problemima Slovenije, Srbije i BiH”, kazao je Ramljak
Dakle,sve je jasno!
Lijep primjer kako se izvlače pare iz Merkatora. Džaba Slovncima njihov Lex Agrokor
Lijep primjer kako se izvlače pare iz Merkatora. Džaba Slovncima njihov Lex Agrokor
[/quote] e da. 🙂 nego sto velite za ponude za preuzimanje perjanica ? ledo.zvzd,belje,jmnc ?
samo ne lupetanje (ide sve po kunu ) takvi odmah idu na ignore
“Sberbank CIB will offer its rescue plan to the Croatian company Agrokor, the head of the investment bank Igor Bulantsev told reporters on the sidelines of the annual general meeting of shareholders of Sberbank.
“The manager, who is appointed by the state, develops plans for restructuring. We work with trustee (manager. -RNS), we work in the creditors committee, we are working on our own restructuring plan, which we will offer and will discuss with the manager, “he said.
“In general, we expect that in June will be more detailed information, but, of course, not the final plan for restructuring,” – summed up Bulantsev.”