Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trebali su zvati Dalićku ili Ramljaka, ovako imamo mišljenja ljudi koji u taj proces nisu uključeni nego komentiraju ko i mi tu.

Trebali su zvati Dalićku ili Ramljaka, ovako imamo mišljenja ljudi koji u taj proces nisu uključeni nego komentiraju ko i mi tu.

Da da,treba pitati politicare,a ne struku i najrenomiranije kreditne agencije ,he he!
Pricekajmo zavrsetak izbora pa da vidimo kakva ce onda biti retorika!
Sto,zar vi od politicara prije izbora ocekujete drugacije izjave?

Ni jedan od njih nije spomenuo stečaj.
Jedan od njih veli da je belje dobra firma ali su se preinvestirali, ok ali to znači da uskoro mora počet zarađivat tako da izjava onog tipa što veli da bi vratio belje državi za kunu ne stoji.

Spominjete izbore, Hdz ima klimavu većinu i moguće da uskoro budu i parlamentarni izbori ali sigurno ne prije jeseni.
Do jeseni će se vidjeti kako se stvari razvijaju.
Koliko ja vidim ponovno su se počeli pojavljivat neki proizvodi na policama konzuma kojih neko vrijeme nije bilo, ponovo su se počele vrtit reklame na tv-u.
Ne kužim od kud vam potreba svaki dan pisati stečaj akoliko vidim počeli ste pisati i da burze u svijetu čeka krah jer se normalizirao tečaj dolara i eura i još par sličnih tjednih poremećaja po vama.

@Twrr
Molim vas,prije svega ,prestanite lagati i izvrtati moje rijeci!
Stecaj je svakako jedna od opcija za neke dijelove koncerna ako restrukturiranje ne uspije ,ali ne i jedina,sto sam vise puta napisao!
Jedino se mogu sloziti da ce do jeseni neke stvari biti jasnije!
Burze vjerovatno ceka korekcija (sto nije krah) ,a to sto pisete o “normalizaciji tecaj dolar-EUR” jednostavno ne razumijem!
“Krah burzi ” je nesto sasvim drugo,ali mislim da vi to ne razumijete i ne mislim da je takva opcija izgledna,barem ne u skorije vrijeme!

Zahvaljujem kolegama na odgovoru, sada znam jednu više .

Jučer na Otvorenom HTV-a, rečeno je slijedeće;
Belje u prodaju , opet, za 1 KN-u, ukoliko ga netko želi, jer kažu da je generator stalnih gubitaka, a Ledo novom vlasniku . Međutim novi vlasnik Leda treba time preuzeti i jamstva Leda prema Agrokoru, pa vrijednost dionice vrlo upitna . Isto Jamnica. Za Konzum predlažu vlasništvo dobavljača.
http://www.hrt.hr/enz/otvoreno/388472/

Da ce belje u prodaju za 1kn nije receno nego je rekao jedan od njih a drugi je rekao da je belje dobra firma koja vrijedi

Nista ja ne lazem nego vi maltretirate iz dana u dan potpuno istim postovima vise puta dnevno i to vec sad traje poprilicno

Zahvaljujem kolegama na odgovoru, sada znam jednu više .

Jučer na Otvorenom HTV-a, rečeno je slijedeće;
Belje u prodaju , opet, za 1 KN-u, ukoliko ga netko želi, jer kažu da je generator stalnih gubitaka, a Ledo novom vlasniku . Međutim novi vlasnik Leda treba time preuzeti i jamstva Leda prema Agrokoru, pa vrijednost dionice vrlo upitna . Isto Jamnica. Za Konzum predlažu vlasništvo dobavljača.
http://www.hrt.hr/enz/otvoreno/388472/

nevjerojatno kako netko može izvući sasvim pogrešne zaključke iz obične rasprave…je li to samo obična zloća ili i nerazumijevanje izrečenoga u raspravi?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Pogledajte Otvoreno pa mi uputite kritike. Jasno je rečeno kako je Belje kupljeno po Kunu i pretpostavlja se da će se i ponovo prodati za Kunu i to, ako bude zainteresiranih. To tumače stalnim generiranjem gubitaka u poslovanju Belja.
Gdje je problem ?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/krizni-menadzer-o-agrokoru-proizvodne-firme-bit-ce-prodane-za-1-kunu-nakon-izbora-na-jesen/970880.aspx

Sučević kaže da proizvodne firme treba pokloniti za jednu kunu: “Belje je firma s očajno lošim kreditnim rejtingom. Možda oni imaju odlični poslovni plan, no oni zadnjih 5 godina generiraju gubitke. Tu firmu nitko neće. Isto je s Vupikom i PIK-om. Te firme treba pokloniti za 1 kunu”. Kaže kako će se to i dogoditi nakon parlamentarnih izbora.

Usporedio je vladine povjerenike Alvareza i Ramljaka i rekao kako je Alvarez došao s timom stručnjaka, za razliku od Ramljaka. “Alvarez je imao tim iskusnih kriznih menadžera, Ramljak je došao i rekao evo ja sam tu. Ja ne znam tko je njegov tim. Vjerojatno ministrica Dalić i ministar Tolušić. Jedan čovjek to sve sam ne može”, zaključio je Danko Sučević, stručnjak za krizni management.

Dakle,ovo gore govori strucnjak za krizni menagement,ne laik vec covjek posebno educiran za ovakve krizne situacije!

Pogledajte Otvoreno pa mi uputite kritike. Jasno je rečeno kako je Belje kupljeno po Kunu i pretpostavlja se da će se i ponovo prodati za Kunu i to, ako bude zainteresiranih. To tumače stalnim generiranjem gubitaka u poslovanju Belja.
Gdje je problem ?

belje je kupljeno za 1 kunu, ALI uz uvjet agrokoru da sanira velike dugove i da uloži stotine milijuna kuna što je sve todorić i napravio, tako da je ovo laprdanje o kupnji/prodaji belja za 1 kn je upravo to- obično laprdanje neupućenih neznalica
[/quote]
Netocno,ulozeni su samo novi krediti i BELJE strahovito zaduzeno!
I ne znam zasto imate poriv stalno vredati?

New Report

Close