Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bez Rusa nista. Mogu i nase banke nesto dati, ali rastegnuti su i ovo je bolje. Ne isplati se grciti s Rusijom.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ma moguce je da se vise nikad neće s time trgovati.

Ako su dugovi veći od imovine onda kapital i ne postoji. Čemu onda trgovanje? Argumente molim.

Kao sto vidite GAME IS OVER. Nazalost, Agrokor je vodila mala skupina ljudi koji su intelektualno vrlo potkapacitirani i vrlo agresivni, sve to glumeci velike Hrvate koji su prvi hrlili majci Srbiji u zagrljaj.

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=black&id=970286

domace banke ako i jesu domace ovdje nece sudjelovati kredit ako odobre to ce biti Rusi ili neki strvinarski fondovi ali prije mislim da ce strvinari ponuditi nesto a za male dionicare ovdje nema kruha

Situacija se smiruje.Stier u Moskvi na brifingu.Popravljamo odnose sa glavnim kreditorom Sperbankom.Vjerovatno će Rusi sudjelovati u kreditu za tekuću likvidnost i to radi zaštite svojih
potraživanja.
Bolje ne može.
Treba pričekati FI izvješća za 2016.Do tada će nova lividnost pokrenuti keš mašinu pa bi se mogli pojaviti i pozitivne vijesti,čak bi nas mogli bombardirati sa fotografijama i policama prenatrpanim robom.Možda budu koristili slike iz prošlosti .Ja se nadam da će se to stvarno dogoditi. Ne zaboraviti da je Konzum+Merkator najveća vrijednost Agrokora,pa ako proradi sa punim kapacitetom pojavit će se i optimizam,pa bi i cijene obveznica trebale na više,pa bi i dionice trebale
na više.Iskreno drago mi je da sam dokupljivao Todex po zadnjim cijenama.Bio je to dalekovidan potez.

Dragi “Lopina”,ne znam da li je “gotovo” za Konzum i tvrtke-kceri Agrokora,ali mislim da je za “sadasnje dionicare prica pri kraju”,ali Vi to dakako znate.Ako se otvori trgovanje danas,mislim da ce stvari biti “jasne i najokorjelijim optimistima bez pokrica”!

Kao sto sam prije i napisao,izgleda da ce blokade biti produzene!
Sjecam se Vupika kada je bio u blokadi godinu-dvije takoder zbog izvjesca prije privatizacije!

Na ZSE je jedino bitno uzeti velike plaće, a trgovanje dionicama Todex-a su dopustili dok se neki mirovinski fondovi nisu iskrcali…

Sramota je da ZSE kao takav i postoji.
To je najmračnija burza na svijetu..

Zašto bi bila sramota?

U doba prethodne krize u Americi su zabranjivali short kad se Market, ali doslovno raspadao. U Rusiji su tjednima prekidali kompletno trgovanje u nadi da će se tržište smiriti Itd. Itd.

Pa to je racionalna odluka. Trgovalo se dok se nije pretpostavilo i počelo sumnjati u vjerodostojnost izvješća. Bas su na burzi mogli znati jesu li ili nisu vjerodostojna? Netko je trebao službeno izraziti barem sumnju. Netko tko je za to u tome trenutku bio odgovoran, a to je bio povjerenik i regulator. Burza nema ništa s time dok ovi prethodni ne prekinu trgovanje. I koji se to mirovinac iskrcao i iz čega sve? Erste plavi iz Leda i? Koji još?

Al to je uvijek ista špranca i ovdje u lokalnoj prčvarnica, kao i na razvijenim burzama.

Jedino si ti emotivan jer ti je došlo iz dupeta u glavu da je Agrokor ozbiljan problem i da će mnogi zbog istog patiti i stradati, no burza kao takva, u nekom novom obliku, neće prestati postojati.

I ne smiješ biti toliki slabić i depresivac. To ti je loše i za psihu i za zdravlje.

Najbtnije je da ce se u narednih 3-4 tjedna realizirati kredit za novu likvidnost te ce se moguce dat vjetar u ledja
nakon toga ide izvjestaj pa ec svi biti pamentiji

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Pa to je racionalna odluka. Trgovalo se dok se nije pretpostavilo i počelo sumnjati u vjerodostojnost izvješća. Bas su na burzi mogli znati jesu li ili nisu vjerodostojna? Netko je trebao službeno izraziti barem sumnju. Netko tko je za to u tome trenutku bio odgovoran, a to je bio povjerenik i regulator. Burza nema ništa s time dok ovi prethodni ne prekinu trgovanje.

trgovanje se zbog toga nije trebalo prekidati jer je već rečeno i obznanjeno da će se FI izvješća tvrtki kćeri za 2016. revidirati i zbog toga kasniti pa je svatko sukladno tome mogao odlučiti hoće li dionice držati ili ih prodavati.

uostalom, kako su ta godišnja FI za 2016. mogla investitore dovesti u potencijalnu zabludu kad se uopće nisu ni pojavila na burzi niti su ih ulagači vidjeli!!???!?
uostalom i DLKV je nedavno kasnio sa FI pa zbog toga nije obustavljeno trgovanje na ZSE niti jedan dan! zar to nedostavljeno FI nije ozbiljno utjecalo na investicijske odluke ulagače u DLKV??! naravno da jest, ali obustava nije bilo!

zaključno: ove obustave trgovanja od strane HANFE su totalno besmislene i promašene, diskriminatorne te na štetu ZSE i ulagača!

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Agrokor je dužan 40 milijardi kuna
Građani, također.

Sveukupno radi se o 3/4 hrvatskog proračuna. Kako je to moguće i tko će to vratiti?
Slijedi nam bankrot…

http://www.index.hr/vijesti/clanak/330-tisuca-blokiranih-gradjana-zajedno-su-duzni-kao-agrokor/970316.aspx

Pa što se sekirate oko trgovanja, ionako kad se ono pokrene više neće biti nikoga tko će kupovati Agrokorove bezvrijedne papire. Amen!

Agrokor je dužan 40 milijardi kuna
Građani, također.

Sveukupno radi se o 3/4 hrvatskog proračuna. Kako je to moguće i tko će to vratiti?
Slijedi nam bankrot…

http://www.index.hr/vijesti/clanak/330-tisuca-blokiranih-gradjana-zajedno-su-duzni-kao-agrokor/970316.aspx

Pa tko kaže da to Agorkor treba nekome vratiti? A i građani?

Vidi se da nemaš pojma, nego si zbog vlastitih gubitaka i propasti ojađen i pišeš gluposti.

New Report

Close