Tipična vijest osuđenog utajivača poreza.
Naravno da se ne bave količinom hrvatskih proizvoda u lidlu recimo.
Totalna nula od portal.
I nakon svih poslovnih malverzacija Todorić i ekipa još nisu u Remetincu?
Bome dobro drže vladajuće političare za onu stvar kad ih nisu sve strpali u buksu :))))
@bugs
Prije cemo izgleda vi i ja u buksu ak zaboravimo platit kaznu za parking.
I onda se cudimo kaj nam ljudi bjeze iz zemlje…..
Covjek sve rekao
Agrokor za 12mjeseci vise nece postojati
Prvo rasprodaja non core business a
Onda svega ostaloga.
Je, samo sto nije rekao tko će to prodavati. On sigurno neće. A to se dalo i naslutiti iz njegove izjave. Njegov je posao namiriti vjerovnike, a očito da ne postoji dostatan Cash flow niti likvidna imovina za to, posegnut će se očito za pretvaranjem duga u equity. Tako da toj prodaji… treba pristupiti “cum grano salis”.
A zasto bi lidl prodavao hrvatske proizvode ? Pa nije lidl dobijao poticaje od RH za poljoprivredu. Kakva je to usporedba konzuma tj agrokora sa lidlom ? Kada smo vec kod toga lidl prodaje meso iz karlovacke industrije mesa.
A zasto bi lidl prodavao hrvatske proizvode ? Pa nije lidl dobijao poticaje od RH za poljoprivredu. Kakva je to usporedba konzuma tj agrokora sa lidlom ? Kada smo vec kod toga lidl prodaje meso iz karlovacke industrije mesa.
Je njihov bofl iz uvoza. Smrznute Argentinske rage, piletinu iz brazila i salmonelozna jaja iz Poljske i drugih istočnoeuropskih vuko*ebina.
Reci mi gdje su te farme junetine i svinjetine oko Karlovca?
Kao što rekoh, kraj se bliži
http://www.seebiz.eu/franck-nema-govora-o-stecaju/ar-155843/
ZAGREB – Franck, jedan od najvećih Agrokorovih dobavljača, navodno je u ozbiljnim financijskim problemima, a ide se tako daleko da se spominje i stečaj. Priča o problemima najvećeg domaćeg prerađivača kave i čaja, načeta je u četvrtak, a glasine su krenule iz Sabora. Iz Francka poručuju da je riječ o neosnovanim zlonamjernim glasinama.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/foto-pogledajte-sto-u-konzumu-prodaju-pod-hrvatske-jagode/969449.aspx
Tipična vijest osuđenog utajivača poreza.
Naravno da se ne bave količinom hrvatskih proizvoda u lidlu recimo.
Totalna nula od portal.
A sto tu pise? Moze ukratko? Ne zelim otvoriti taj http://www.poserex!
kate ovako 40.4 milijarde dugo samo 19 najvecih iz sastava Agrokora
80 mil eura prije 3 tjedna uzeti krediti od hrv banaka
dug Merkatora cca 900 mil eura ili ti 6.5 milijardi kuna
300 mil treba kreda za daljnje poslovanje cca 2.2 milijarde kuna
sad to pobrojano plus koji kostur iz ormara od drugih manjih sastavnica firmi iz Agrokora dojdemo do cca 50 -53 milijarde kuna duga
@snupy
Na moju i mozda Vasu zalost, malo je to! Ipak prije ce se cifra zaustaviti izmedu 8,5-9 milijardi eura…
ja onako kozervativno ali eto mislim da nece vise od 55 milijardi kuna suma sumarum cak sam se spreman okladiti oko te cifre
Vec mjesecima i vise od toga si postavim pitanje, zasto ne vjerujem sebi… ? Moglo se puno toga spasiti ali ne… ljudska nevjera i pohlepa je ipak jaca! Istina mnogi su spekulirali kao i ja privatno i poslovno sa proljecem 2018., a sto se to sad dogodilo da nas je prije reda uza zid stavilo?