Sada kad znamo tko je vrli povjerenik nadam se da je svima sve jasno.
Hrvati sramite se, povijest će vam suditi.
Plenki me svojim objašnjenjem o izboru povjerenika stvarno bacio u razmišljanje, da je on ipak briselski ćato, da mu je netko nametnuo našega Antišu III , nikakav konkretan posao, zasluga, poslovni uspjeh izabranog gospodina, samo općenito političko objašnjenje gdje je do sada radio, a radio i potigao su prilično različite kategorije, bojim s eda neće uspjeti, a možda to i jeste cilj
Mislim da je čovjek doveden da uradi slijedeće:
– obeća svima sve,
– posudi lovu od Rusa,
– nikog ne otpusti do izbora.
Nakon toga sve može.
http://www.boerse-berlin.com/index.php/searchresults
obveznice bas ne kazu da vjeruju u neki oporavak
A ja pak imam osjećaj da je Ramljak brzinsko rješenje kako bi se pošto-poto aktivirao zakon, deblokirali računi i stvari pomakle sa mrtve točke.
Ne bih se čudio da se s vremenom tu pojave neka nova imena.
Ramljak je po meni “vikend rješenje”.
U odnosu na Alvareza ,vrlo lose rjesenje.
Koliko sam procitao,taj gospodin nema nikakvog iskustva sa velikim sustavima,vec je uvijek bio
“prirepak” politicara.
Trziste,nakon ovoga,moze ici u samo jednom smjeru!
Nisam uopce optimista i premijer me uistinu razocarao ovim izborom,a bio sam mu sklon!
Nema ovdje nikakvog temelja za optimizam.
Slijedi ‘krv, znoj i suze’ za sve tvrtke u vlasnistvu Agrokora, a dionicarima velika kolicina razocarenja i frustracija.
Nece tu skoro biti znacajnih pomaka cijena prema gore.
evo nas opet u vremenu “političkih komesara” na čelu “kombinata”
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ratni-put-novog-sefa-agrokora-kao-dragovoljac-javio-se-za-proboj-u-vukovar-1162213
Plenki je valjda opčinjen ovim vojskovođom, jer on nije služio vojsku, pa veli, ako je dobar i hrabar ratnik,. biti će dobar i za povjerenika, još ako u to uklopimo da je imenovanje na 10.travnja , nema šanse da naš Ante (od milja Antiša) ne uspije
Samo treba hitno uvesti zakon o obveznoj ponudi 50% domaćih proizvoda u svim maloprodajnim dućanim u zemlji, kao mnoge članice EU i dobavljači/proizvodači već mogu lakše disati.
Umjesto toga Vlada će građane pozivati u BOJ
Ma koji politički komesari ! Pa u USA su vam kompanije uzimale u uprave veterane časnike , jer su znali da ako su se znali nosit sa teškim ratnim situacijama , da će to isto znati primijeniti na kompaniju .Ko da će on sam rješavat sve probleme , za to postoje timovi , a on je isturen koji to sve vodi i koordinira prema vani .
Mislim da je čovjek doveden da uradi slijedeće:
– obeća svima sve,
– posudi lovu od Rusa,
– nikog ne otpusti do izbora.
Nakon toga sve može.
To je 100% točno.
Inače nitko ne govori o visini kamate na novac kojim banke “pomažu” Agrokoru.
Je li to uobičajenih 10% ili je zbog uvjeta malo (*2) povećano ili se plaća u naturi (u dijelovima Agrokora)?