Novi Frenkijev članak!
Ovaj čovjek je institucija.
Jedan od razloga bi mogao biti to što se sada na tržištu udjeli u Fortenova grupi vjerojatno mogu kupiti s velikim diskontom, pa se potencijalni kupci, poput PPD-a, mogu nadati da će zaraditi prodajom tih udjela kada se tvrtka restrukturira i kada naknadno u prodaju krenu veliki igrači, poput Sberbanke ili drugih fondova, odnosno kada Fortenovu bude preuzimao neki “treći igrač”.
E moj Frenki mora da je blistava budućnost: Slovenci uzimaju svoje, Srbi nedaju svoje ,u HR pljušte tužbe, Plenković pada s trona, kompanije koje su bile najbolje posluju sa smanjenom dobiti, za one koje ste štitili i zbog kojih se sve ovo radilo (RH dobavljači) sad nema love.
Priča se o nekoj budućoj krizi koju zemlje s jakom ekonomijom kao mi samo preskočimo.
Ma kad si malo razmislim jesmo uopće izašli iz one od 2009-ete?
Rusi povecali svoj udjel u Fortenovi.
Otkupili udjele od HR firmi. Bez sumnje, PPD ce tu zaraditi. Njihov posao je ionako uzeti proviziju za jacanje ruskog utjecaja u HR, a ovo je samo jedan posao u nizu. Svoj udio ce prodati…mozda vec poznatom kupcu. To je modus operandi…
Pravi gazde mogu biti zadovoljni.
Nadam se da ste gledali vijesti N1.
Gost: odvjetnik Udruge manjinskih dioničara govorio o prvoj pravnoj pobjedi manjinskih diooničara.
Kaže da je u konačnici cijela ovako strukurirana nagodba upitna.
Kada se samo sjetim da je nas nekolicina o ovavkom ishodu govorila još prije tri godine.
Neki naprosto znaju razlikovati pravo i nepravdu.
Pozdrav,
kao što sam pisao, da se ne ponavljam, majka svih majki je strpljenje.
Sve bude dobro, sve OK, samo polako,
lp
Gost: odvjetnik Udruge manjinskih dioničara govorio o prvoj pravnoj pobjedi manjinskih diooničara.
Kada se samo sjetim da je nas nekolicina o ovavkom ishodu govorila još prije tri godine.
Samo treba biti pametan.
Po meni treba ostaviti nagodbu i traziti odstetu.
Udio u Fortenovi ionako ne vrijedi nista.
Odstetu po cijenama koliko su kompanije vrijedile i to je to.
Nek si onda rade s kompanijom sto god hoce
Sve što bude ostalo, dobiti će dioničari.
Objasnite malo.
Od cega ce sto ostati?
Samo treba biti pametan.
Po meni treba ostaviti nagodbu i traziti odstetu.
Udio u Fortenovi ionako ne vrijedi nista.
Odstetu po cijenama koliko su kompanije vrijedile i to je to.
Nek si onda rade s kompanijom sto god hoce
[/quote]
U potpunosti se slažem s ovim isplatite male pa onda radite što god želite.
Mene ne zanimaju firme koje su pokradene i ogoljene.
stavljam ovdje jer puno empatičara ima za jadnog Todu pa se isprsite http://www.poslovni.hr/hrvatska/fotovideo-todoricevima-stize-pomoc-graani-donirali-brasno-tjesteninu-secer-wc-papir-361810