Kad je bilo najteže…rodio se Agrokor
Imamo svoju Hrvatsku, naša je i bit će onakva kakvi sami želimo i nećemo nikome dopuštati sa strane da nam propisuje kakva ta Hrvatska treba da bude.
FRANJO TUĐMAN
Idemo dalje: http://hr.n1info.com/Vijesti/a459296/U-posjedu-smo-novih-dokumenata-u-aferi-Borg.html
Uskoro ce biti veselo!
Nisam duze vremena pogledao postove na ovoj temi,ali vise mi to pocinje liciti na nekakav politicki forum sa elementima “teorija urota”!
Ja u ovom clanku ne vidim nista inkriminirajuce za drzavni vrh,samo (vec vrlo rijedak)pokusaj povecavanja gledanosti ,jedne privatne televizije.
Ne razumijem kako ce onima koji su izgubili novac nekakvi clanci vratiti novac .Postoji samo jedan put,a to je pravni put (ako za to postoji pravni osnov) da svatko pojedinacno pokusa nesto dokazati,ali,kako mi se cini,samo ce rijetki dionicari pokrenuti bilo kakve parnice,ako ce uopce pokrenuti.
Todorić nije dao svoje za 1 kunu pa su uzeli i Todorićevo i naše.
Čudna matematika.
Bez ikakve logike.
HANFA NAPOKON PRIZNALA! Fondovi uzeli 801 mil. kn naših mirovina, uložili u Agokor i – sve izgubili
Samo potvrda onoga što smo mi govorili od samog početka…
Pa ako ste to tvrdili, ona je sve jasno. Jedino je jasno ovdje da je ovaj članak, i ovo malo što piše, pisao financijski nepismen čovjek, i to je sve.
Primjer? Evo:
"Primjerice dionica Jamnice iz sasatava Agrokora je 2017. godine vrijedila 165.000 kn i po toj su je cijeni kupovali mirovinski fondovi."
Znači, auto teksta tvrdi da su svi morivinski fondovi kupovali dionice Jamnice tog dana kada je cijena bila 165000, i samo tog dana i nikad više i nikada ranije 🙂 I nije bilo svih ovih godina nikakvih drugih ulazaka/izlazaka. Pa samo treba pomnožiti brojke i oduzeti od neke druge brojke.
Mislim, ako ne shvaćaš kolika je ovo glupost napisana, onda stvarno i doista.
Mene je naprosto sram tko se u ovoj državi diči sa doktoratima iz ekonomije i eko je bio kao neka faca na ekonomskom fakultetu.
Lovrinović je sramota za svoju struku, a nije mu prvi puta, pamtimo njegov recepet za smanjivanje nezaposlenosti na nulu, na način da sve nezaposlene zaposlimo u javnim službama.
Koji klaun
[/quote]
Istina je da jedini klaun si ti, raspitaj se po koliko su mirovinci upisivali dionice Leda, a kolika je onda bila tržišna cijena? Koliko su u suradnji s Todom napumpavali cijene?
Svu tu lovu su spalili, to je moja i tvoja mirovina…
Ne smeta mene ukoliko je to bilo krivo ulaganje mene smeta što su oni šutke to gledali i poslali samo jedan kratak osvrt reda radi da zadovolje formu….
Sve te banke su na kreditima kuhale zajedno s Gazdom.
Lokalni Konzum je prazan, radno vrijeme su prvo skratili preko tjedna do 20, ned do 13, sad su već došli do toga da redovnim danom rade do 17:00.
Što su kuhali to će pojesti, a kad padne Plenki to će sve ići brzo.
I za Sanadera i za Todu su mislili da su nedodirljivi…
Kako je moguće prebacivati koncesije s “propale firme”???
Dok koalicijski partner mešetari s kučicama na adventu pravi igrači “grabe po zakonu” zemljišta, koncesije i tuđu imovinu.
Ovo je žešća pljačka…
Za sve one koji još nisu spoznali što se dogodilo u slučaju Agrokora.
Ili se naprosto prave mutavi.
Istina je da jedini klaun si ti, raspitaj se po koliko su mirovinci upisivali dionice Leda, a kolika je onda bila tržišna cijena? Koliko su u suradnji s Todom napumpavali cijene?
Kada jednog lijepog dana budeš u stanju razumijeti što sam napisao i smisleno pročitati, to će biti dan kada ti i ja možemo smisleno i stručno raspravljati.
Pa možeš početi sada, nakon 10 puta čitanja možda nešto uspije i razumiješ
Nqpokon netko ovo usporedio sa frankom!
Ocekujemo isti ishod za par godina!
Za to uopće nema spora.
Sada ide mukotrpan i dugotrajan pravosudni tijek.
ALI!!!
Najveći štos je u tome što će grupa Borg na kraju pasti zbog najveće moguće gluposti.
Naime, budal***tine su ostavile pisani trag (mailove) u kojima su do detalja opisali svoj zločinački poduhvat. Nevjerovatno!
Početnička greška.
Ha-ha-ha.
@ Lojtra
Onda kada Plenković siđe s vlasti i doživi sudbinu svih predsjednika HDZ-a tj. kada bude izbačen i sa optužnicama na vratu.
Za to uopće nema spora.
Sada ide mukotrpan i dugotrajan pravosudni tijek.
ALI!!!
Najveći štos je u tome što će grupa Borg na kraju pasti zbog najveće moguće gluposti.
Naime, budal***tine su ostavile pisani trag (mailove) u kojima su do detalja opisali svoj zločinački poduhvat. Nevjerovatno!
Početnička greška.
Ha-ha-ha.
[/quote]
bili su prijavljeni zbog toga ( ŽZ i još ih je netko prijavio , ne mogu se sjetiti ) ; ali dorh to nije ni razmatrati.
sve je prošlo glatko, sve odbačeno od dorh-a , nikakve optužnice ni krivice za tu ekipu
bili su prijavljeni zbog toga ( ŽZ i još ih je netko prijavio , ne mogu se sjetiti ) ; ali dorh to nije ni razmatrati.
sve je prošlo glatko, sve odbačeno od dorh-a , nikakve optužnice ni krivice za tu ekipu
Bez brige ti budi.
Pa ne misliš valjda da DORH ima zadnju riječ?
Ha-ha-ha.