Ovo mi dođe kao da su Plenkija stavili da zastupa male dioničare…
Osim što su nas opljačkali nazivaju nas i da smo budale zato što smo ulagali u dionice. Da je to lutrija i da je svugdje u svijetu tako. Sad mi je to u gradu rekao jedan član hdz-a. A mi šutimo. Što čekamo s prosvjedom?
Vidaković na Krašu zaradila 460.000 kn. Ako je znala za ponudu, to je kriminal
Vidakovićka se tjedan dana prije uzleta cijene nakrcala krašom.
[/quote]
Neka institucije rade svoj posao. Ne bi me iznenadilo da Marica Vidaković do kraja godine bude uhićena.
Neka institucije rade svoj posao. Ne bi me iznenadilo da Marica Vidaković do kraja godine bude uhićena.
[/quote]
Dobar vic.
[/quote]
Dobar vic.
[/quote]
Fenomenalno je što je kriminal toliko normalan u ovoj prčiji, da bi iznenađenje izazvalo da se isti procesuira.
Nažalost potpuno si u pravu. Povjerenje u institucije vise ne postoji. Drzava je potpuno moralno i društveno propala. Situacija nije dobra. Tužan sam i jako razočaran hrvatskom drzavom i bojim se da nam tek slijedi potpuni kolaps kao rezultat svega sto se oko nas događa.
Ako je Marica Vidaković znala za ponudu, mogla bi dobiti do osam godina zatvora
Da li je ovakva protagonistica mogla biti jedna od najvažnijih, ako ne i najvažnija osoba Lexa.
Recimo da neka firma iz Agrokora, npr Belje plus se proda nekome. Što se događa s starom firmom Belje dd.?
Vidim da je to u potpunosti moguće i izgleda za 35% posto firmi s dodatkom plus
Recimo da neka firma iz Agrokora, npr Belje plus se proda nekome. Što se događa s starom firmom Belje dd.?
Vidim da je to u potpunosti moguće i izgleda za 35% posto firmi s dodatkom plus
Ne događa se ništa.
Može se prodati.
Nove firme sa dodatkom plus su društva s ograničenom odgovornošću za razliku od starih dioničkih društava koja nisu osnovala stara društva nego Aisle i izvanredni povjerenik i navodno nove firme nisu pravni sljednici starih dioničkih društava.
Jedina poveznica je imovina starih društava koja je temeljem Nagodbe vjerovnika prenijeta u nova društva ” plus “.
Postoji još jedna poveznica od nedavno refinanciranog roll up kredita kad je Privremeno vjetovničko vijeće donijelo odluku , uz protivljenje Marice i Brlošića da stara dionička društva jamče za refinnancirani roll up.
Nagodbom je predviđeno da se stara d.d. nakon što se iz njih izvuče sva imovina , pripoje Agrokoru d.d. koji će se na kraju likvidirati.
Ništa.
Ako je Marica Vidaković znala za ponudu, mogla bi dobiti do osam godina zatvora
Da li je ovakva protagonistica mogla biti jedna od najvažnijih, ako ne i najvažnija osoba Lexa.
Zasto marice imas tako velike oci. Da te bolje vidim. Zasto marice imas tako velike usi, da bolje cujem. Zasto marice imas duge prste…