Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@Lucijan

porobljavanje Hrvata na djelu…i to u paketu…

Trebaju prodati hep i uzeti agrokor

I koji je onda plan kolega ?..Propast Agrokora s poveznim drustvima..Preuzimanje Agrokora od strane vjerovnika…Preuzimanje poveznih drustava od strane drzave..!?

Pozdrav

Postavlja se pitanje tkoje je nervozniji : banke ili dobavljači ?ako banke i dobiju dionice/udjele u Agrokorovim firmama znači da u dogovoru sa dobavljačima moraju nastaviti sa “životom” firmi jer im od tuda dolazi novac.za banke je to užasno spor priliv kapitala jer su naučile da im keš donesemo na pult ili pošaljemo putem računa.dobavljačima fali lova za daljnji rad.tko će ,osim Todorića, izvući deblji kraj?a tu je i državni proračun.

Čekajte, da razjasnimo: bez Tode nema aktivacije Lexa? Da ili ne?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

PREOKRET! IPAK NIŠTA OD STANDSTILLA? Banke i dobavljači traže aktivaciju ‘lex Agrokora’, sada je sve na Todoriću

Znači sad pak banke i dobavljači hoće aktivaciju zakona, a Todorić pak neće?!? Pa ovo je luda kuća! Sad on ima polugu za cijediti sve dok ne pristanu na njegove zahtjeve. Užas. Mislim da je sve gotovo. Nema spasa.
Na kraju sve dođe na onu: moj dug, tvoj problem. Ili igraš kako ja hoću ili ti oduzimam i nadu da ćeš vidjeti svoj novac, a nada je jedino što ti je ostalo, jer novca nema.

dva su moguća razloga
1.dobavljačima se nudi da pristanu na preveliko šišanje
2.dobavljači ne shvačaju da blefiranja tipa nemamo što za izgubiti mogu lako,izgledno i hoće završiti sa
gubitkom još bitno više od već ostvarenih gubitaka.
može biti da očekuju da će im država nadoknatiti ,dati više od AA3
ponavljam izrečeno samo jedan krčmar ima para da to provede
i da svi p.puše što manje jer
država je opljačkani i opostušeni krčmar praznih đepova.
još jedan blefer u nizu.
neviđena količina blefera na jednom mjestu?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

a gazda ako sve ovo zakuha da država mora na sebe preuzeti mlrd-e gubitaka se može pozdraviti sa nadom da se njega i njegovu imovinu neće ganjati do zadnjeg.
možda i griješim ali biti će puno naroda koji će snositi velike posljedice pa će se tražiti i krivac?

ne pozivam na kupnju-prodaju,očekujem da me netko svojim razmišljanjima i argumentima potakne na novo razmišljanje.isprike na dužini posta,tipfelerima...

izglasano – 83 glasa za. napokon.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

a gazda ako sve ovo zakuha da država mora na sebe preuzeti mlrd-e gubitaka se može pozdraviti sa nadom da se njega i njegovu imovinu neće ganjati do zadnjeg.
možda i griješim ali biti će puno naroda koji će snositi velike posljedice pa će se tražiti i krivac?

zakuhao ili ne, treba goniti sve članove dinastije uključene u ovo. svatko može napraviti poslovnu pogrešku, ali ovo je očito bila kriminalna struktura financiranja koju treba raščistiti i pozatvarat sve odgovorne. ovo je možda i jedinstvena prilika da se urede pravila ponašanja u gospodarstvu za bolje sutra.

@serislav
treba vidjeti što piše u zakonu, ali po onome što je pisalo u novinama-bez suglasnosti gazde ne može se ništa…a obzirom da je on predao agrokor u ruke alvarezu, očito za sada nema namjeru potegnuti lex ..osim toga, i tako zakon stupa na snagu tek nakon 8 dana pa ćemo vidjeti što će biti do tada

Ignore: KressoM, delux

Upravo zbog toga je pozitivan ovaj zakon!

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

A odma isti dan zatvaraju granice da ne bi svi mladi napustili ovu bananu od drzave.

http://teletekst.hrt.hr/?str=113-01

izglasan je lex Agrokor

New Report

Close