@ Sanaar , izgleda da se Ivek jeftinije zaduživao u vrijeme visokih kamatnih stopa na financijskim tržištima , a Fortenova u ovo današnje vrijeme jeftinog novca plaća bezobrazno visoke kamate.
Ili su nesposobni ili prerizični ili se pogoduje vjerovnicima , tko bi znao u čemu je problem , ali ostaje činjenica da načet i prezadužen
Ivekov Agrokorr neće spasiti nego će ga do kraja uništiti.
Spasitelji Agrokora postali su njegovi grobari.
Jako uspješna državna intervencija.
Nikome nije cilj spasit agrokor jer to je u startu svima bilo jasno da je nemoguce. Sada se samo zeli dodatno podici mulj i sakrit tragove “spašavanja“ 🙂 No posto su iz aviona bile vidljive kriminalne radnje, nije mi uopce jasno sto i kako su ti glupani mislili to sakriti. Pa djeca iz djecjeg vrtica se ne bi usudila gurat ruku u pekmez pod tim okolnostima. Da smo mi hrvati ljudi vec bi svi skupa oni bili iza resetaka, ali … nismo i strasno me zanima tko ce odgovarati i tko ce vec jednom vratiti pokradeno ….
Pravni put je jedini nacin koji ima smisla.
Mediji i bilo kakav pritisak na politicare nam nece vratit nase novce.
Cekamo odluku o zahtjevu za revizijom i nakon toga se treba organizirat.
Trajat ce dugo i zavrsit na medunarodnom sudu, ali sanse su po meni 100% da cemo dobiti odstetu
Molim vas dajte navedite samo jedan korektan medij u RH?
Nema. Svi su cenzurirani
Borgovci znaju da im treba jos jedan Plenkovicev mandat da pociste sve sto su radili od lexa do nagodbe. Imam informacije da se stravično boje pada Plenkovica. Najesen otvaramo neke stvari kroz medije. U pregovorima smo i sa jednim stranim medijem koji bi trebao detaljno obraditi temu Borg i utjecaj politike na dogadjaje u Agrokoru, pogotovo predsjednika hrvatske vlade Plenkovića.
Mediji ? Koje cete koristi imat od toga ?
[/quote]
Ako mislis na ovaj slucaj trenutno – nikakve. Al upravo sada moramo reagirati kako Andrej Plenkovic i grupa Borg vise nikad ne bi dosli u priliku to ponoviti. Siguran sam da Plenkovic i borgovci imaju u planu daljnje “operacije” i u tom kontekstu treba reagirati da to sto su napravili nama vise nikad ne naprave nikom drugom. Zato cemo ici i u strane medije, evo mogu reci, bit ce to jedan slovenski medij, kako Plenkovic i borgovci vise nikad ne bi bili niti u prilici to ponoviti.
Stvarni rezultat izvanredne uprave? Fortenova plaća više za posuđeni novac čak i od Agrokora u doba suludog zaduživanja
Stvarni rezultat izvanredne uprave? Fortenova plaća više za posuđeni novac čak i od Agrokora u doba suludog zaduživanja
Normalno da će na kraju u stečaj i ta Fortenova. Još prije 5-6 godina sam predvidila pad Agrokora, dijelom zbog suludih kamata koje su plaćali a dijelom i zbog oštre konkurencije u segmentu prehrane i stranih trgovačkih lanaca. Agrokor je poslovao na području bivše Yuge a odatle se u zadnjih 5 godina iselilo najmanje milijun ljudi, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Slovenija i naravno najpogođenija Hrvatska. A to Vam je milijun “gladnih usta” manje na kasama trgovačkih centara. To bi onako propalo, ali s razlikom što su se po ovom modelu oni koji su krojili zakon o Agrokoru omrsili bolje nego ikada u prošlosti. Velike pare pospremili u privatne džepove temeljem nikakvog rada. Kad čujem pojam savjetovanje, reorganizacija, optimizacija, odmah znam da se radi o novoj legalnoj pljački.
Plenković Boga moli da mu to njegovo ‘rjesenje’ ne explodira u lice pred nove parl. izbore. Jel ovo je takav bankrot u nastajanju da je ovo prava sigurnosna ugroza drzave na koju ce svi ocito reci – probali smo sve ali eto, Todoric je toliko unistio da nismo uspjeli popraviti. Drzavu tuziti svim snagama i HDZ financijski unistiti da biraci vise fizicki ne mogu glasati za ovu ocito, zlocinacku organizaciju. Molim zaista sve glasace HDZ-a da glasaju za bilo koga ili nikoga, jer su prakticki sudionici u kriminalu drzeci ljestve ovim nesposobnim ali uspjesnim kriminalcima.
@ Sanaar , izgleda da se Ivek jeftinije zaduživao u vrijeme visokih kamatnih stopa na financijskim tržištima , a Fortenova u ovo današnje vrijeme jeftinog novca plaća bezobrazno visoke kamate.
Ili su nesposobni ili prerizični ili se pogoduje vjerovnicima , tko bi znao u čemu je problem , ali ostaje činjenica da načet i prezadužen
Ivekov Agrokorr neće spasiti nego će ga do kraja uništiti.
Spasitelji Agrokora postali su njegovi grobari.
Jako uspješna državna intervencija.
S obzirom na mizernu ocjenu ekipe za ovaj moj post prije 3 dana sklona sam vjerovati da sam jedinu pozitivnu ocjenu dobila od g. Goranka Fižulića , naravno ako sudjeluje i prati ovaj forum.
Pravni put je jedini nacin koji ima smisla.
Mediji i bilo kakav pritisak na politicare nam nece vratit nase novce.
Cekamo odluku o zahtjevu za revizijom i nakon toga se treba organizirat.
Trajat ce dugo i zavrsit na medunarodnom sudu, ali sanse su po meni 100% da cemo dobiti odstetu
Kolega slažem se sa vašim riječima i nadam se da ćemo brzo dobiti odluku o reviziji a onda ćemo vidjeti što dalje…Nije važno koliko dugo će sve skupa trajati, važno je samo da mi mali dioničari ne odustanemo od bitke…Jako mi je žao što Udruga nije glasnija, valjda nas još zastupa ali su jako tihi pa nemamo osjećaj da su sa nama…