Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Također Fižulić napominje da je to minimalna kamata, a potencijalno je i veća, jer je to 7,3% + plus 1% EURIBOR donju granicu. Dakle možda je i 9% kamata. Ili više 😉

Hrvatske ceste zaposlile Plenkovićevog bratića. Bio je u zatvoru zbog mita

Paulie, 23.07.2019. u 16:08
JOSIP Makjanić, bratić premijera Andreja Plenkovića, pravomoćno osuđen zbog primanja mita dok je bio građevinski inspektor, prije mjesec dana zaposlen je u državnim Hrvatskim cestama. Plenkovića smo zamolili za komentar o rođakovu novom radnom mjestu, no od Marka Milića, vladina glasnogovornika, stigao je kratki mail u kojem stoji: “Predsjednik vlade nije imao nikakvih saznanja o navedenom zapošljavanju u društvu Hrvatske ceste.” Zanimalo nas je i je li Plenković u kontaktu s Makjanićem i je li mu poznato da je bio pravomoćno osuđen, no odgovore na ta pitanja nismo dobili.

Primio 3000 eura mita i pravomoćno je osuđen, a sad je dobio posao u Hrvatskim cestama

Ovaj čovjek je bio glavno lice Lexa.

Dobavljači, pogotovo hrvatski su velike štetočine i sad su oni na redu za gutanje. Taman ce do izbora eskalirat sukob Plenkovic i borgovci s jedne i dobavljači s druge strane. Taj proces moze dobiti na dinamici bojkotom svih zainteresiranih strana (dobavljaca, Fortenove i HDZ-a).

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Još malo PR-a u režiji Frenkija

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/fabris-perusko-za-jutarnji-trenutna-kamata-za-kredit-kojim-refinanciramo-roll-up-cijena-je-stecaja-ali-moguce-ju-je-smanjiti-vecom-profitabilnoscu/9158342/

Dio medija je karcinom društva. To se isto mora mijenjati. Doći će sve na svoje mjesto, samo je pitanje vremena. Dobro je osim dobavljača, Fortenove i HDZ-a, bojkotirati i medije koji nam nanose štetu. Jednostavno ne kupovati te novine i tako ih kazniti.

Molim vas dajte navedite samo jedan korektan medij u RH?

Još malo PR-a u režiji Frenkija

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/fabris-perusko-za-jutarnji-trenutna-kamata-za-kredit-kojim-refinanciramo-roll-up-cijena-je-stecaja-ali-moguce-ju-je-smanjiti-vecom-profitabilnoscu/9158342/

Zato Ledov Quattro od 900g košta 40 kuna. Nabili su cijene van granica razuma. Ali nesumnjivo će tako prodati i manje proizvoda. Turista je također puno manje, pa će i u ljeto manje zaraditi.

To je Peruškova profitabilnost.

Raspada se država Borgovaca

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/pletajev-fortenovu-ne-prodajemo-dogovaramo-izvoz-na-rusko-triste-foto-20190724

drukeri na ignore: bisakovi, serislav,, neumoran, https://www.youtube.com/watch?v=VKlf7Llcl5U&list=LLzzxP81UKsk5js-Yy0dtuHw&index=79

Borgovci znaju da im treba jos jedan Plenkovicev mandat da pociste sve sto su radili od lexa do nagodbe. Imam informacije da se stravično boje pada Plenkovica. Najesen otvaramo neke stvari kroz medije. U pregovorima smo i sa jednim stranim medijem koji bi trebao detaljno obraditi temu Borg i utjecaj politike na dogadjaje u Agrokoru, pogotovo predsjednika hrvatske vlade Plenkovića.

Borgovci znaju da im treba jos jedan Plenkovicev mandat da pociste sve sto su radili od lexa do nagodbe. Imam informacije da se stravično boje pada Plenkovica. Najesen otvaramo neke stvari kroz medije. U pregovorima smo i sa jednim stranim medijem koji bi trebao detaljno obraditi temu Borg i utjecaj politike na dogadjaje u Agrokoru, pogotovo predsjednika hrvatske vlade Plenkovića.

Mediji ? Koje cete koristi imat od toga ?

Pitanje za jackpot
Koja je razlika između zaduživanja u vrijeme Ivice Todorića i danas ?

Razlika je sto se sada skriva kriminal koji je izveden prilikom “rekonstrukcije“ Perusko ce dobit ili zatvor ili nobelovu nagradu od ekipe. Ovisno kak se okrene … ne bih bas bio plenkiu u kozi … mislim da ce svi u zatvor

New Report

Close