Pocelo je! A mogu vam potvrditi da jos nije sve izaslo. Sad treba dobro razmisliti kada udariti s novim aferama…
Počelo je, počelo!
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/ne-smije-ga-ni-dirnuti-propada-rekonstrukcija-ministar-otkazao-poslusnost-i-zaprijetio-plenkovicu-1339060/….mala bara puna krokodila……
Pocelo je! A mogu vam potvrditi da jos nije sve izaslo. Sad treba dobro razmisliti kada udariti s novim aferama…
Počelo je, počelo!
JOŠ JEDAN MINISTAR U MILIJUNSKOJ AFERI: Hoće li ga Plenković ispratiti iz Vlade?
Potjerani Tolušić, Žalac i Murganić
Kaos nakon sastanka, HDZ-ovci se razbježali
Vlada broji sitno, blizu su i izbori, padaj silo i nepravdo.
Plenković bi trebao zatvoriti kriminalce tipa Tolušić, Žalac, Marić 1, Marić 2, Kuščević itd itd i oduzeti cudnovato stecenu imovinu i vratiti nam je …mislim pa i nije neka poanta ukrast milione i miljarde i “otići iz vlade“ Sto rade opce nase institucije ??? Kradu pa ne stignu raditi posao ? Ili ne smiju ?? Postenom covjeku ionako dode na isto. Ama bas sve njihove krađe moramo isfinancirati mi … Pa dokle više ???
Plenković bi trebao zatvoriti kriminalce tipa Tolušić, Žalac, Marić 1, Marić 2, Kuščević itd itd i oduzeti cudnovato stecenu imovinu i vratiti nam je …mislim pa i nije neka poanta ukrast milione i miljarde i “otići iz vlade“ Sto rade opce nase institucije ??? Kradu pa ne stignu raditi posao ? Ili ne smiju ?? Postenom covjeku ionako dode na isto. Ama bas sve njihove krađe moramo isfinancirati mi … Pa dokle više ???
[/quote]
Kao i u slučaju Agrokor, njihovi su svi sudovi, uključujući ustavni, DORH, USKOK, policija, vojska.
Oni sve kontroliraju. U Hrvatskoj trodioba vlasti ne postoji.
Zato DORH oslobađa ex.min. Žalac i ne računa kako Marić i Kuščević s 2000 eura neto plaće mogu imati 10 milijuna eura u nekretninama.
Zalac daje drzavni posao od 13 milijuna kuna firmi u blokadi s jednom zaposlenim.
Mi smo na dnu. Dublje ne moze.
Dok god ima onih koji za ovo glasaju.
Izgubio sam nesto na todexu, jos vise na svemu ostalom zbog todexa, ali gle, to je proslost. Idemo dalje.