Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Agrokor – tvrtke, poslovanje, usporedba

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

menis se Alvarez cini kao osoba koja pametno kupuje vrijeme dok revizija ne obavi svoje bez konkretnog potpisa i popisa financijskih obaveza mrtvo slovo na papiru

Alvarez:
” moram reći da je postignut značajni napredak u današnjim pregovorima”!
Znači kolo će se vrlo brzo početi vrtiti!
Možda već sutra?!

Meni se tip cini na mjestu. Zna da je dosao u hrpu dre.a, osinje gnijezdo, da mora odraditi posao naplate za gazde, a da opet mora suradjivati sa svima. Lehman Brothers je bio proceduralno jednostavan, velika lova i povoljno regulatorno okruzenje, stecaj i bok, dok je ovo cirkus ogroman na malom postoru. I jos moras natjerati da radi da bi vrijedilo ista (pogledajte dionice, pljus, a likvidacijska vrijednost je mala). Bit ce to ok. Dobar znak su brze smjene, rosade itd.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

nema se puno vremena mali isrednje veliki dobavljaci su na koljenima,vidimo da i veliki padaju Frank i Zvecevo tu trebaju pare ali odmah ne za 10 dana jer ovo kotrlja stijenu nizbrdo ne grudu

Bacic u Otvorenom izjavljuje da sad ide u Sabor predat amandmane na Lex…Jos neznamo o cemu se radi ali tesko da nemaju veze sa satankom Plenkia i A3…Moguce da je 3 nesto trazio ili Plenki nesto cuo pa se sad na brzinu usaglasava..brani..
Slaba im vajde od ovog poziva “Kupujte u Agrokoru” …Dok se ne dira vlasnistvo “narod” bas nema motivacije za uslisanje zelje. A nitko nigdje ne spominje neku promjenu vlasnika..razvlastenje..ne ..nisam pobornik nacionalizacije ali ako se zbog ugroze gospodarstva moze donosit zakon o pomoci..moze se i zbog duga uc u vlasnistvo…ili naci neki oblik koji bi “narod” zadovoljio…

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Djelatnici Hep-a dobili za Uskrs bonove od konzuma u vrijednosti 400 kuna po zaposlenom.

I ZG holding….

I na tih 400kn će svatko potrošiti još nekih 200kn…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Znači imamo novu rezervnu valutu: K+ bonove.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Eto rjesenja i za dobavljace. Svima izda K+ bonove.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Mene jedino muci, što ako se nađe još nešto tipa neke druge malverzacije i book cooking. Lako moguće. Ni prvi ni zadnji

I ja cu svojim zaposlenicima podijeliti K plus bonove malo sutra. Svi tvrde da je Agrokor leglo kriminala i onda mole građane da im se pomogne. Nevjerojatni smo.

New Report

Close